|
|||||||
| Arşiv Demode Olmuş ve Populerliğini Kaybetmiş Eski Konular Bu Başlık Altında .. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Biçim |
|
|
#1 (permalink) |
![]() Kayıt Tarihi: 07.04.09
Yer: Fransa
Takım: Trabzonspor
|
Star Tv’ye tepki var
Takımımızın UEFA Şampiyonlar Ligi müsabakalarını yayınlayan Star Tv’ye yönelik tepkiler yoğunlaşmaya başladı. Kulübümüze çeşitli iletişim araçlarıyla ulaşan taraftarlarımız izlenen yayın politikasıyla ilgili eleştirilerini dile getiriyorlar. Özellikle oynanan maçlarına ardından yapılan flash röportajlara ekranda yer verilmemesi ve karşılaşma biter bitmez program değişikliğine gidilmesi büyük tepki toplarken, Lille müsabakasında yorumcu İlker Yasin’in gerek takımımız gerekse de bireysel olarak oyuncularımız hakkında kullandığı ifadeler yoğun şekilde eleştirildi. Bu vesileyle Trabzonspor Yönetim Kurulu, olarak başta Star Tv’nin sahibi hemşerimiz Sayın Aydın Doğan olmak üzere, kurumun yetkili sorumlularının konuya gereken hassasiyeti göstermelerini bekliyor, bundan böyle sportif anlamda meseleye kulüp gözlüğüyle değil, ülke bağlılığıyla yaklaşılmasını talep ediyoruz.
| Reklam |
|
|
|
#4 (permalink) |
![]() Anasayfa Sorumlusu
Yer: iSTaNBuL
|
Mesele ertem şener değil...Mesele yenilen bjk nin bile maç sonu 1 saat canlı yayın bağlantısı yapılıyo...
Ts maçlarında ise maç öncesi ve sonrası hiç bi bağlantı yok... Sanki orda oynayan Türk takımı değilde avrupa takımı... Bjk nin Liverpooldan 8 yediği maçta bile maç sonrası 1 saat canlı yayın yapmışlardı utanmadan oç...
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Forum Yöneticisi
İstanbul İl Temsilcisi Kayıt Tarihi: 22.11.10
Yer: İSTANBUL
|
dün spiker maçın gol anı değil, her atağında aynı coşkuyla anlattı maçı. gol anında ise uçtu resmen. öpücüklere boğdu oyuncuyu. ama bizim maçların ne öncesi var ne de sonrası. onu da geçtim, maçı anlatan yok hala akılları fener de. resmi açıklama çok güzel olmuş. bakalım cska maçında değişen bir şey olacak mı???
|
|
#8 (permalink) |
![]() Kayıt Tarihi: 07.01.11
Yer: Antalya
|
ben sabah yazdım .kulubede mail atanlardan biriydim.iyi oldu resmi açıklama yapılması.
starın trabzonspora yaptığı bu çifte standart sanırım fenerli genel yayın yönetmeni uğur dündar dan dolayı oluyor bu da sonradan aklıma geldi. bilindiği gibi uğur dündar şike olaylarında fenerin suçsuz olduğunu savunuyordu ve şampiyonlar ligine alınmamasınada buyuk tepki koymuştu
|
|
|
#10 (permalink) |
![]() Forum Yöneticisi
Yer: İSTANBUL
|
Türk takımlarının maçlarında bilmem kaç kamerayla, bilmem kaç stüdyoda canlı bağlantılar yaparak, ekranların en yavşak insanlarını, elleri ceplerinde bir şekilde bizlere izlettirip; ''biz ne zaman bugünleri göreceğiz'' hevesiyle yıllardır beklediğimiz şeye ulaştığımız anda, yaptıkları yayınlarla hevesimizi kursağımızda bırakan Türk medyasından iğreniyorum.
| Etiketler: star, tepki, tv8217ye, var |
| Bu Konuyu 1 Aktif Kullanıcı Görüntülüyor (0 Üye ve 1 Ziyaretçi) | |
| Konu Araçları | |
| Biçim | |
|
|