Geri git   Trabzonsporfan.com | Forum > tsfan | Trabzonspor > Futbolcular ve Teknik Kadro

Futbolcular ve Teknik Kadro Futbolcularımız ve Teknik Kadromuz Hakkında Yorumlar ve Tartışmalar ..

Konu Kapalı

LinkBack Konu Araçları Biçim
Alt 20.06.10, 03:22   #106 (permalink)

Yer: İSTANBUL
Takım: Trabzonspor

İstikrarlı bir yapısı var.Sol tarafı toparladı.
ts61_66 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Reklam
Alt 20.06.10, 11:57   #107 (permalink)

singlets - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: BURSA

caler kötü ama önceki sene daha kötüydü

belki bu senede üstüne bişeyler koyar

savunmada sıkıntı yok ama hücum edemiyo adam etmek istemiyo
singlets isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 03.10.10, 00:36   #108 (permalink)
Yönetim Kurulu
Forum Mod. & Üye. İşl. Yön.

Jön TüRk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: Ankara

Quaresma'ya Cale kilidi
Beşiktaş'ın en önemli silahı Ricardo Quaresma'yı pazar günü Cale durduracak. Hırvat oyuncu, Q7'nin yeteneklerinin belli olduğunu belirterek, "Ancak bizim karşımızda bunları sergileme fırsatı bulamayacak" dedi. Teknik direktör Şenol Güneş Colman'dan da top rakipteyken Cale'ye destek olmasını istedi.

Trabzonsporfan Forum Kuralları İçin Tıklayınız.
Jön TüRk isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 03.10.10, 00:36   #109 (permalink)
Yönetim Kurulu

işi çok zor.

Alt 03.10.10, 00:44   #110 (permalink)
Forum Yöneticisi

axilaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Jön TüRk tarafından yazılan Mesajı göster
Quaresma'ya Cale kilidi
Beşiktaş'ın en önemli silahı Ricardo Quaresma'yı pazar günü Cale durduracak. Hırvat oyuncu, Q7'nin yeteneklerinin belli olduğunu belirterek, "Ancak bizim karşımızda bunları sergileme fırsatı bulamayacak" dedi. Teknik direktör Şenol Güneş Colman'dan da top rakipteyken Cale'ye destek olmasını istedi.
Pazar akşamı Q7 oynamayacak arkadaşlar. Bu haber hangi gezegenden?
Alt 03.10.10, 00:48   #111 (permalink)
Yönetim Kurulu

gezegenin adı fotomaç

Alt 03.10.10, 00:48   #112 (permalink)
Yönetim Kurulu

Alıntı:
axilaz tarafından yazılan Mesajı göster
Pazar akşamı Q7 oynamayacak arkadaşlar. Bu haber hangi gezegenden?
evet kesinleşmiş 18 kişilik kadroda yok.

Konu Jön TüRk tarafından (03.10.10 Saat 00:52 ) değiştirilmiştir.
Alt 04.10.10, 09:14   #113 (permalink)

noexit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: SAMSUN

Cale o kadar kötü ki iyi ki Q7 yoktu hallaç pamuğuna çevirirdi harbi yani....
Bence iyi bir sol bek lazım mutlaka bu takıma.....
noexit isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04.10.10, 22:29   #114 (permalink)
Forum Yöneticisi

Savunma yönü o kadar kötü değil bence. Önünde kimse oynamıyor. Destek alamıyor. O nedenle sırıtıyor maçlarda. Ama sağbekte Serkan'ı görünce, Cale'nin yetersizliğini de gözardı etmemeliyiz.
Alt 06.10.10, 22:34   #115 (permalink)
Yönetim Kurulu

Cale'ye rotasyon yaradı

Sivas ve Manisa maçlarında sol bekteki yerini Ferhat'a bırakıp kulübeye çekilen Hrvoje Cale'nin dönüşü muhteşem oldu. Şenol Güneş'in rotasyonda kullandığı Hırvat futbolcu, iki hafta yedekte kaldıktan sonra performansını artırdı. Cale, Kayserispor maçının ardından Beşiktaş karşısında da başarıyla mücadele etti.

Alt 10.10.10, 16:14   #116 (permalink)
Yönetim Kurulu

Trabzonlu oyuncunun AŞK acısı

Trabzonspor'un Hırvat futbolcusu Cale, şampiyonluk yarışında önce kendilerinin ardından da Beşiktaş'ın iddialı olduğunu belirterek, "Beşiktaş çok iyi takviyeler yaptı ama biz daha iyiyiz" dedi. Cale, bir galibiyetle göklere çıkarılıp, bir mağlubiyetle yerin dibine sokulmalarına ise anlam veremediğini söyledi.

Trabzonspor'da adı sürekli olarak transfer dedikodularına karışan ve performansı her zaman eleştirilen Hrvoje Cale, DHA'ya özel açıklamalarda bulundu. Cale, Trabzonspor'da mutlu ve mutsuz olarak bir çok anı yaşadığını belirterek, "Başarılı ve mutlu anlarımız olarak özellikle geçen sezon kazandığımız Türkiye Kupası'nı ve bu sezonun başındaki Süper Kupa şampiyonluğunu söyleyebilirim. Üzücü ve başarısızlık olarak gösterebileceğim şey ise buradaki ilk sezonumda ilk ikinin dışında kalmamız oldu. Birde Liverpool'a elenmek bizim için bir hayal kırıklığıydı. Çünkü onları mağlup edebilecek bir duruma getirmiştik" diye konuştu.

"KIZ ARKADAŞIMI ÇOK ÖZLÜYORUM"

Cale, kız arkadaşıyla gelecek adına önemli planlar yaptığını da belirterek, "Kız arkadaşımın özlemi var içimde. Zagreb'de oynarken her gün beraberdik. Ama buraya geldikten sonra araya bir mesafe girdi. 4 yıldır birlikteyiz. Bu ayrılığa bende zorlanıyorum ama birlikte planladığımız bir çok şey var. Zaten bu fedakarlığı da onun için yapıyorum. Birlikte bir gelecek planlıyoruz ve buna da değeceğine inanıyorum" diye konuştu.

"BEŞİKTAŞ ÇOK İYİ OYUNCULAR ALDI"

Ligin en güçlü takımının Trabzonspor olduğunu vurgulayan Cale, "Bizden sonra Beşiktaş'ı en güçlü takım olarak söyleyebilirim çünkü gerçekten kadrolarına çok iyi oyuncular kattılar. Şampiyon olma konusunda ise çok büyük bir şansımız var. Burada Galatasaray ile oynayacağız sonra Bursaspor deplasmanı var. O dönemeç çok önemli bir dönemeç olacak. Geriye de çok uzun bir maraton kalacak ama o virajı iyi atlatmalıyız. Bu uzun maratonda şampiyonluk için bir çok şans yakalayacağız. Şampiyonluk için önce biz sonra Beşiktaş iddialı" diye konuştu.

"BEKLENTİLER ÜZERİMDE BASKI OLUŞTURMUYOR"

Geçen sezon kazanılan iki kupanın ardından şampiyonluk beklentilerinin artmasının normal olduğunu da ifade eden Cale, "Üzerimde bir baskı oluşmuyor. Çünkü burası büyük bir kulüp ve böyle beklentilerin olması normal. Hele ki kupa zaferlerinden sonra olması daha da normal. Bizim bunu sırtlamamız ve üstlenmemiz gerekiyor. Benim için baskı sadece maçtan önce vardır. Maç başladıktan sonra etraftakilerin beklentileri ve düşünceleri beni ilgilendirmiyor. Çünkü ben işime bakarım. Gabric'in gitmesi benim için üzücüydü. Ama sonuç olarak Ankaragücü'ne gitmek isteyen oydu. O mutluysa benim için sorun yok" dedi.

"BURADA SEVGİNİN BİR ORTASI YOK"

Trabzon'da kendisini en çok şaşırtan olayı da anlatan Cale, "Bir maç kazanıyoruz, herkes bizi göklere çıkarıyor, şehrin kralları gibi oluyoruz. Ertesi hafta bir maç kaybediyoruz bizi yerden yere vuruyorlar. Hatta öyle bir yerden yere vuruyorlar ki, hiç dışarı çıkmamamız gerekiyor diye düşünüyoruz. Ortası yok, ya çok üstteyiz, ya çok aşağıdayız. Bu çok şaşırtıcı bir şey benim için" şeklinde konuştu.

"YEDEK KALINCA KENDİME KIZIYORUM"

Bazen Ferhat'ın kendi yerinde forma giymesinin normal olduğunu da ifade eden Cale, şöyle konuştu:

"Bu oyuncu değişimleri beni çok da olumsuz etkilemiyor. Biraz da olsa bundan mutlaka etkileniyorum ama ben formayı kaybedince daha çok kendime kızıyorum. Sonuç olarak Ferhat'ın da hak ettiği zaman oynaması gerekiyor. Oynamadığım zamanlar bunun sebebini kendimde arıyorum."

"İYİ BİR TEKLİF GELİRSE DEĞERLENDİRMEK İSTERİM"

Kulüp ve kendisini tatmin edecek bir teklif gelmesi durumunda bunu değerlendirmeyi düşündüğünü de ifade eden Cale, "Gelecek ne getirir bilemiyorum ama kulüp ve benim için iyi bir teklif gelirse bunu değerlendirebilirim. Burada ailemden ve kız arkadaşımdan uzakta yaşıyorum. Dolayısıyla tatmin edici bir teklifle bunu değerlendirebilirim. Ama bu Traboznspor'dan ayrılmak istiyorum anlamıma gelmiyor. Çünkü burada huzur içinde zamanlar geçirdim. Bana da bunun çok büyük katkıları oldu. İyi bir teklif gelirse ve bu kulübün çıkarlarıyla uyuşursa bunu değerlendirmek istiyorum" dedi.

dha

Alt 10.10.10, 17:47   #117 (permalink)
Yönetim Kurulu

bi ask mesk eksikti takimda.

Alt 16.10.10, 01:09   #118 (permalink)
Yönetim Kurulu

Bizden biri Cale!

Trabzonspor'da Şenol Güneş'in vazgeçemediği isimler arasında yer alan Hrvoje Cale, DHA'ya özel açıklamalarda bulundu.

Cale, Trabzon'da dini vecibelerini her zaman rahatlıkla yerine getirdiğini belirterek, "Ben zaten sizin geleneklerinizi çok yakından tanıyorum ve kültürel olarak kendimi size yakın hissediyorum. Hem de bu konuda meraklıyım. Karşılaştığım her şeyi takım arkadaşlarıma soruyorum. İslam'daki dini bayramları ve dini vecibeleri merak ediyorum ve araştırıyorum. Takım arkadaşlarım da oturup uzun uzun bunu bana Video
sporxtv.com

"BURADA KENDİMİ HİÇ YABANCI HİSSETMEDİM"

Cale, İstanbul'da bir-iki kez Ayasofya'ya gittiğini de vurgulayarak, "Bazı dini mekanları da ziyaret ediyorum. Buradaki dini geleneğe karşı sonsuz bir saygı duyuyorum. Bunların bir çoğuna da yabancı değilim ve bir çok şeyin anlamını biliyorum. Burada veya İstanbul'da kendimi hiç yabancı gibi hissetmedim. Trabzon'a geleli 2.5 seneyi geçti ama sokakta gezerken bile hiç kimseyle bir sürtüşmem olmadı. Ya da kimseden bana karşı olumsuz bir şey görmedim. Bu yüzden kendimi buraya ait hissediyorum" dedi.

"TÜRKİYE'YLE İLGİLİ HEP OLUMLU ŞEYLER SÖYLÜYORUM"

Hırvatistan Milli takımına seçilmemesine bir anlam veremediğini de ifade eden Cale, "Trabzonspor'a geldiğim ilk dönemlerde milli takıma seçiliyordum. Ama sonlardan daha seçilmemeye başladım. Bunu anlamıyorum, belki de milli takımın başındakiler bizim ne kadar zorlu bir ligde mücadele ettiğimizi anlamıyordur. Umarım yeniden milli takıma seçilirim. Türkiye'ye gelmek isteyen Hırvat oyuncular beni arayınca onlara hep Türkiye ile ilgili olumlu bilgiler verdiğimi düşünüyorum. Çünkü tüm konuşmalarda burayla ilgili olumlu ifadeler kullandım" şeklinde konuştu.

Alt 23.10.10, 20:15   #119 (permalink)
Forum Yöneticisi

Oflu61fr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: Fransa

Konya maçina cezali, bugünde pek güven vermedi zaten
Oflu61fr isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Alt 23.10.10, 20:16   #120 (permalink)
Forum Yöneticisi

Bu kadar ileri çıktığı bir maç görmedim ben. Ama topları hep olumsuz kullandı.

Bu Konuyu 1 Aktif Kullanıcı Görüntülüyor (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Konu Araçları
Biçim

Mesaj Gönderim Kuralları
Yeni Mesaj yazma yetkiniz Aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz Aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz Aktif değildir dir.

BB code is Açık
İfadeler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodları Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık