|
|
#18 (permalink) | |
|
Yer: YURTDIŞI
Takım: Trabzonspor
|
Alıntı:
OFFFFFFFFFFFFF TS OFFFFFFFFFFFFF Nerelerde Geziyorsun Tepede kalakaldım Mahsun yalnız Gece gündüz bekliyorum Senin pencerende Nerelerde geziyorsun Nereye gidiyorsun Nerede benim geleceğim Senin aşkın var bende aşkın Seni bekliyorum gitmedim Bu gece ayda ışık var Gidesim var denize İstemiyorum seni bırakmak Gel benimle. Kazım Koyuncu |
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Yer: YURTDIŞI
|
tolga gitsin
onur bize yeter :-* :-* :-* :kiss: :kiss: :kiss:
OFFFFFFFFFFFFF TS OFFFFFFFFFFFFF Nerelerde Geziyorsun Tepede kalakaldım Mahsun yalnız Gece gündüz bekliyorum Senin pencerende Nerelerde geziyorsun Nereye gidiyorsun Nerede benim geleceğim Senin aşkın var bende aşkın Seni bekliyorum gitmedim Bu gece ayda ışık var Gidesim var denize İstemiyorum seni bırakmak Gel benimle. Kazım Koyuncu |
|
|
|
|
|
#21 (permalink) |
![]() Yönetim Kurulu
Forum Mod. & Üye. İşl. Yön. Kayıt Tarihi: 15.02.09
Yer: Ankara
|
tolga 3. kaleci olmalı bu takımda.onurun önünü kesmek niye?
Devletin kaderini elinde tutan beyler!Şehitlerin ardından bol nutuk atan beyler!Artık lafı bırakın,yanıyor vatan beyler! Trabzonsporfan Forum Kuralları İçin[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|
|
|
|
|
#27 (permalink) |
![]() Yönetim Kurulu
Forum Mod. & Üye. İşl. Yön. Kayıt Tarihi: 15.02.09
Yer: Ankara
|
tolga artık gönderilmeli bu takımdan.onurun önü kesiliyor.
tony as,onur yedek. tolga ya artık ihtiyaç yok.
Devletin kaderini elinde tutan beyler!Şehitlerin ardından bol nutuk atan beyler!Artık lafı bırakın,yanıyor vatan beyler! Trabzonsporfan Forum Kuralları İçin[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Yer: TEKİRDAĞ
|
Tolga'nın oynadığı bütün maçları izledim,kimisini canlı izledim.Güven vermiyor.Olmuyor olamıyor.Gitmelidir bence.
|
| Etiketler: tolga zengin, trabzonspor |
| Bu Konuyu 1 Aktif Kullanıcı Görüntülüyor (0 Üye ve 1 Ziyaretçi) | |
| Konu Araçları | |
| Biçim | |
|
|