Geri git   Trabzonsporfan.com | Forum > tsfan | Trabzonspor > Futbolcular ve Teknik Kadro

Futbolcular ve Teknik Kadro Futbolcularımız ve Teknik Kadromuz Hakkında Yorumlar ve Tartışmalar ..

LinkBack Konu Araçları Biçim
Alt 04.10.10, 09:13   #76 (permalink)

noexit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: SAMSUN
Takım: Trabzonspor

Evet ilk sırada UMUT BULUT var yeleği hocasına fırlatmış ceza verilip kadro dışı kalıcak hemde forvetimizin kırmızı kart görüp forvetsiz olduğumuz hafta
noexit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Reklam
Alt 04.10.10, 13:15   #77 (permalink)

kınacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: Sakarya

Umut'ta kim oluyormuş. Alt yapıdan çıkarır Ahmet Sarı'yı, Göksu'yu koyar onbire.
kınacı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.10.10, 14:28   #78 (permalink)

SuperGaZi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: Fransa

Alıntı:
noexit tarafından yazılan Mesajı göster
Evet ilk sırada UMUT BULUT var yeleği hocasına fırlatmış ceza verilip kadro dışı kalıcak hemde forvetimizin kırmızı kart görüp forvetsiz olduğumuz hafta

ben buna inanmiyorum, umutun yapacagini sanmam ama yaptiysa cezasi bellidir.

Maç izlerken gormedik ancak umut oyuna girecekdi tam o sirada serkan sakatlaninca degisiklik serkan uzerinden olmak durumunda kaldi. Ben bunu biliyorum, gerisi olmamistir insallah. Uydurma haber olabilir
..\
☻/
.▌
/ \
SuperGaZi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.10.10, 22:29   #79 (permalink)
Yönetim Kurulu
Forum Mod. & Üye. İşl. Yön.

Jön TüRk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: Ankara

O kelime yasak

Karadeniz'de 'derbi zaferi'nin sarhoşluğu yaşanırken teknik direktör Şenol Güneş'in ayakları yere basıyor... Derbide bencil oynayan oyuncularını sert bir dille uyarmaktan geri durmayan başarılı teknik adam, 'şampiyonluk' kelimesini yasakladı! Zirveyi hiçbir zaman değerlendirmeyeceğini kaydeden Güneş, "Bazıları bir günde yukarı çıkarıp, bir günde aşağı indiriyor. Herkes bildiği gibi konuşup takımı etkiliyor. Ben şampiyonluk lafını kullanmak istiyorum. Her maçta güzel futbolla iyi sonuç almak istiyorum" açıklamasını yaptı.

TERCİHİM ÇALIŞANDAN YANA...
Derbide bencillik yüzünden kaçan gollere dikkat çeken usta hoca, "Kazanmamıza rağmen çok yanlışımızın olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Oyun güzelliğini bozduğunun farkında olmayan arkadaşlarımız var. Bunun farkında değiller ama yapıyorlar. Yeteneğini kullanmalısın ama ne yaptığını da bilmelisin. Herkesin sorumluluk taşıması için bazı oyuncuların yüksek para cezası alması gerek. Bazı oyuncularım da formanın değerini bilmiyor. Hiç oynamayıp, kendine şans yaratan oyuncular da var. Benim tercihim hep çalışandan yana olacak" dedi.

Trabzonsporfan Forum Kuralları İçin Tıklayınız.
Jön TüRk isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.10.10, 22:35   #80 (permalink)
Yönetim Kurulu

Güneş'in boşu yok

Trabzonspor, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde çıktığı son 6 derbi maçını kaybetmedi. 2009'da hiç galip gelemeyen 2010'un derbi kralı Fırtına, derbilerin 4'ünü kazandı, 2'sinden beraberlikle ayrıldı. İşte Trabzon'un derbi karnesi: Fenerbahçe (2 galibiyet, 1 beraberlik), Beşiktaş (1 galibiyet, 1 beraberlik), Galatasaray (1 galibiyet).

Alt 06.10.10, 22:35   #81 (permalink)
Yönetim Kurulu

daim olsun.

Alt 07.10.10, 22:18   #82 (permalink)
Yönetim Kurulu

Şenol Güneş destek istedi

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş kulüp dergisindeki aylık yazısında takıma destek istedi.

Güneş, geride bıraktıkları süreçte zaman zaman istenmeyen sonuçlar aldıklarını belirterek, "Bu sonuçlardan çok bizleri oluşturulmaya çalışılan kamuoyu rahatsız etmektedir. Saha sonuçlarını her zaman bazı nedenlerle yorumlama düşüncesinden sıyrılmalıyız. Anlamsız tartışmalar ve suni yorumlar camiamıza faydadan çok zarar getirir.

Hele bu tartışmalara benim ve oyuncularımız dahil edilmesi kabul edilemez. Bizlerin burada varoluş amacımız tamamen işimizle ilgilidir. Bunun dışında hiçbir amacımız olamaz. İstenmeyen sonuçlarda herkesten çok oyucularımız üzülmektedir" dedi.

"HATA ORANIMIZI EN AZA İNDİRMELİYİZ"

Güneş, sezona başlarken hedeflerine yönelik gösterdikleri kararlılıktan hiçbir sapma olmadığını da vurgulayarak, "Alınan bir iki olumsuz sonuçta her şey bitti anlayışına kapılmak son derece yanlış. Bu aşamada en büyük güvencemiz her zaman siz taraftarlarımızdır. Lig bir maraton. Bu maraton içerisinde zaman zaman inişli çıkışlı dönemler olabilir.

Önemli olan bu dönemlerde birbirimize olan bağlılığımızı devam ettirmektedir. Başarıyla ulaşmak için camia olarak hata oranımızı en aza indirgemeliyiz. İlkeli, prensipli, programlı çalışarak farklı bir takım olmak isteğimiz aynen devam ediyor. Kısır çekişmelerin yaşanmadığı, herkesin birbirini kucakladığı ve dedikodunun olmadığı bir camiada çalışmak ve başarıya ulaşmak daha kolaydır" diye konuştu.

DHA

Alt 17.10.10, 21:49   #83 (permalink)
Forum Yöneticisi

Oflu61fr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

''Mükemmel değildik''

Kasımpaşa'yı farklı mağlup eden Trabzonspor'un teknik direktörü Şenol Güneş, maç sonunda açıklamalarda bulundu..

"Önemli olan skor değil kazanmamız gereken bir maçtı. Seri yapma şansını yakalayamadık. Bu maçı almak için hafta arasında çok ciddi çalışmalar yaptık. Bu çalışmanın sahaya yansıdığını gördük. Oyuncularım maça iyi konsantre oldu. Kasımpaşa moralsizdi, son haftalardaki aldıkları mağlubiyetler nedeniyle. Galibiyet alıp yeni bir kana ihtiyaçları vardı. Oyuncularım rakibin direncini kırdı önemli olanda rakibin direncini kırmaktı. Rakip en azından puan almak istiyordu bizim de kazanmamız gerekiyordu. Bugün sonuç farklı olabilir ama biz mükemmel değildik. Ülkemizin bir sıkıntısı var oyuncunun beyninin ucunda düşünce olarak rakibin zafiyeti varsa olumsuz olarak yansıyor. Bugün rakip bize atak yapmadı bizim çıkışlarda kaybettiğimiz toplarla kalemize geldiler. Bunun sonucunda bize pahalı olacak dersler aldık. Kasımpaşa iyi oyunculardan oluşuyor. Manisaspor ve Beşiktaş maçlarında iyi oynadık. Kazansak da kaybetsek de iyi işler yaptık. Sadece Antalyaspor maçında iyi değildik. Haftaya Gençlerbirliği ile zor bir maç olacak. Burada seyirci azdı bizim için kısıtlama vardı. Bize destek olan seyircimize güzel futbolla güzel sonuçlar hediye etmek istiyoruz. Maraton bu daha başlangıçtayız. Hızlı giden takım düşüş yapabilir Fenerbahçe çok eleştirildi ama Beşiktaş’ı geçme durumuna geldi. Kayserispor da iyi gidiyor. 6-7 takımın zirve yarışında olacağını tahmin ediyorum. tüm takımları değinmek istemiyorum. Arkadan sürpriz yaparak gelebilecek takımlar var. Mesela Manisaspor bizi ve Beşiktaş’ı mağlup ettiler. Zayıf güçlü ayrımı yapmadan çalışmalarımızı sürdürmemiz gerekiyor."

-BASIN TOPLANTISI-
Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa karşısında 7-0'lık farklı bir galibiyet alan Trabzonspor'un teknik direktörü Şenol Güneş, oyun disiplininden kopmayan futbolcularını kutladı.

Güneş, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, hafta içinde yapılan çalışmalar iyi gittiği için oyuncularının genel havasının iyi olduğunu anlatarak, karşılaşmayı şöyle değerlendirdi:
''Maç içinde oyun disiplini içinde olmaları, yardımlaşmanın iyi olması, ciddi biçimde maça başlamaları, golü bulduktan sonra oyunun rahat bir hale dönüştürmesi hem 3 puanı kazandırdı, hem de farklı bir skor ortaya çıkardı. 3 puan çok önemliydi ama gollerin de fazla olması bizim için iyi. Gereksiz iki sarı kart gördük, onlar anlamsızdı. Bütün oyuncularımı kutluyorum. Özellikle oyun disiplini ve ciddiyeti nedeniyle bütün oyuncularımı kutluyorum. Rakibin de yediği gollerden sonra direnci kırıldı. Zaten olağanüstü hırslı bir şekilde bunu bir çıkış maçı olarak görüyorlardı. Goller gelince dirençleri kırıldı, inançları kaybolmaya başladı. Oyuna katkıları azalmaya başladı. Onları moralsiz bir durumda yakalamak, bizim için maçı daha rahat bir hale dönüştürdü. Yoksa biz de mükemmel değildik. Ama iyi işler yaptık, doğru işler yaptık. Seyircimiz kısıtlamaya rağmen sayısal üstünlüğü sağladı. Taraftarımızın destek kalitesi sahaya yansıdı.''

-''ÇOK DAHA DİKKATLİ OLMAK ZORUNDAYIZ''-
Farklı skorların yanıltıcı olabildiği ifade edilerek, 6-1'lik Sivasspor maçının sonrası hatırlatılıp, bir endişe duyup duymadıkları sorulan Güneş, şöyle yanıt verdi:
''Bu ülkede her konuda endişe duyarız. Bizim yaşam tarzımızda var. Bugün her şey güzelken, yani ekonomik durumumuz iyiyken yarın batabiliriz, batarken çıkabiliriz. Futbolu da bununla beraber bütünleştirebiliriz. Maalesef bu sıkıntı var. Sivas maçında farklı skordan sonra maalesef kaybettik. Çok daha dikkatli olmak zorundayız. Ama bu sadece oyuncularla ilgili değil. Ne kadar olayı ciddiye alırsak alalım kamuoyunda oluşan havadan insan olarak hepimiz etkilenebiliyoruz. Ama bunlar ders olmuştur diye düşünüyorum. Ciddiyete rağmen maç da kaybedilebilir. Dünyanın sonu olarak bakmak doğru değil. Her takım kolay kazanıp kolay kaybedebilir. Önemli olan görevimizi yapıp yapmadığımızdır. Medical Park Antalyaspor maçı hariç takımımın her maçta iyi oynadığını düşünüyorum. Umarım ki, Gençlerbirliği maçında iyi futbol ve iyi sonuçla ayrılırız'' şeklinde konuştu.

Güneş, ligin seyriyle ilgili olarak, ''Lig uzun bir maraton. İniş ve çıkışlar olacaktır. Önemli olan özellikle olumsuz gidişleri kısa zamanda atlatmaktır. Baktığımız zaman Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor, Bursaspor ve Kayserispor daha önde görünüyor. Ama arkadan gelen takımlardan çok takım yukarıya gelebilir. Kırılma noktaları var. Yukarı oynarken aşağıya da düşebilirsiniz. Bu bizim için de geçerli. Her maçı ayrı ayrı düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

Şu anda çok tartışılan bir milli takım olduğu ifade edilerek, bu konu hakkındaki görüşleri sorulan Güneş, ''Milli takımda ben görev yaptım. İz bıraktım diye bakmıyorum. Verdiler, yaptım, ayrıldım o iş bitti. Şimdi de milli takıma hepimiz destek olacağız. Başarılı olmasını diliyoruz. Yarış bitmedi. Yarışta birincilik şansımız daha az, ikincilik şansımız var. Ben orada yapıcı olmanın daha doğru olacağını düşünüyorum. Bu şekilde spekülasyon yaparak, kaos yaratarak hiçbirimiz kazanamayız diye düşünüyorum'' şeklinde yanıt verdi.

Güneş maçın son dakikalarıyla ilgili, ''Bugün oyuncularınız 7. golden sonra, oyunu o şekilde bitirmek için 5-6 dakikalık zaman geçirdiler, bu davranışı nasıl değerlendiriyorsunuz'' sorusuna, ''Çok bariz bir şekilde öyle yapmak doğru değil. Futbol oynamak lazım. Tempolu da olan dönemler vardı. Daha çok hamle yapmayı seviyoruz ama maçın gidişine göre rakibin durumuna göre biraz son 6-7 dakika kesin bir defa sanki anlaşma varmış gibi oynandı. Bunu da doğru bir görüntü olarak görmüyorum. Biraz daha atak olabilirdik'' diye yanıt verdi.
Oflu61fr isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.10.10, 16:07   #84 (permalink)

brutalize - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: Kale Arkası

hocam artık sende anlamışsındır

sceyhun-colman-selcuk bu 3 lüyü bozmazsan ortasahada eziyoruz ezdiğimiz icin maclarıda kaznıayoruz.

bozma bu üclüyü

Alexa Toolbar Yükle
brutalize isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.10.10, 20:00   #85 (permalink)
Forum Yöneticisi

axilaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: İSTANBUL

Haftaya bence yine Ceyhun oynamaz. Umut- Teo ikilisiyle başlar maça Şenol Hoca. Ama Ceyhun, Selçuk ve Colman 3lüsü kesinlikle bozulmamalı bu başka mesele.
Alt 20.10.10, 22:28   #86 (permalink)
Yönetim Kurulu

Güneş: "Yarışın hep içinde olacağız"

Spor Toto Süper Ligi'nde 8. haftayı ikinci sırada tamamlayan Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş, gelecekle ilgili uzun vadeli planlar kuruyor. Ligde zirve yarışının 6 - 7 takım arasında geçmesini beklediğini söyleyen Güneş, "Bursaspor, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve biz bu yarışın içerisinde zaten varız. Ama Kayserispor ve sürpriz takımlar da bu yarışa ortak olabilir. Mesela Manisaspor çok iyi bir çıkış yakaladı. Bu tür takımlar ligin kalitesini artırıyor. Biz kendi gücümüze güvendiğimiz için yarışın içerisinde son ana kadar olacağımıza inanıyoruz. Ama eksikliklerimiz var ve bunları gidermeliyiz" diye konuştu.

"LİGDE ZAYIF TAKIM KALMADI"

Güneş, ligde artık zayıf, güçlü takım ayrımının kalmadığını da ifade eden Güneş, "Bazı takımlar çok eleştirildi ama ani çıkışlarda yapabildiler. Bizim bir ortamız yok. Kazandık mı göklere çıkarılıyoruz, kaybettik mi ise bir anda yerin dibinde olabiliyorsunuz. Bunun bir ortası olması lazım. Çünkü ne bir galibiyetle şampiyon oluyorsunuz, nede bir galibiyetle küme düşüyorsunuz. Bizim tek bir amacımız var oda her maçta güzel futbol oynamak. Hafta sonu oynayacağımız Gençlerbirliği maçında da bu anlayışla mücadele edeceğiz. 90 dakika içerisinde futbol adına kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

KUPA PRİMLERİ ÖDENDİ

Öte yandan Trabzonspor'da sezon başında kazanılan Süper Kupa'dan kaynaklanan 1 milyon 500 bin TL'lik primde futbolculara ödendi. Son haftalarda alınan başarılı sonuçların ardından bu primle daha da moral bulan futbolcular yönetimin jestine hafta sonu oynanacak olan Gençlerbirliği maçıyla cevap vermek istiyor. Bu arada oyuncuların sezon başı alacaklarının da büyük bir bölümünü ödeyen yönetim takıma maddi anlamda hiçbir sıkıntı yaşatmamak için yoğun şekilde çalışıyor.

GRİSHKO'DAN JAJA'YA ÖVGÜ

Trabzonspor'un eski kalecilerinden Victor Grishko, Brezilyalı futbolcu Jaja'ya övgüler yağdırdı. Ukrayna'da teknik direktörlük yapan ve şu anda da bir kulüpte sportif direktörlük görevini yürüten Grishko, Jaja'nın çok hızlı ve müthiş şutları olan bir futbolcu olduğunu belirterek, "Saha içerisinde skor ne olursa olsun sonuç üretebilecek veya takımı sonuca taşıyabilecek bir futbolcu. İsabetli şutlarıyla her zaman adından söz ettirecektir. Trabzonspor'a çok ciddi katkılar yapacağından hiç şüphem yok" diye konuştu.

AA

Alt 23.10.10, 20:53   #87 (permalink)
Yönetim Kurulu

"İlk yarıyla ikinci yarı tamamen farklıydı"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 3-1 kazandıkları Gençlerbirliği maçı sonrasında "Biz gerekeni yaparsak sonuç gelecektir" dedi ve şöyle konuştu:

"İlk yarıda oynadığımız oyun tatmin edici değildi. İlk yarı oynadığımız oyunla ikinci yarıda oynadığımız oyun tamamen farklıydı. Biz gerekeni yaparsak sonuç gelecektir zaten. Gelmezse bile biz işimizi yapmanın mutluluğunu yaşayacağız"

Alt 23.10.10, 20:53   #88 (permalink)
Yönetim Kurulu

tebrikler hocam bu galibiyet sizin eseriniz.

Alt 23.10.10, 21:33   #89 (permalink)

malcanemice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: İSTANBUL

Alıntı:
Jön TüRk tarafından yazılan Mesajı göster
tebrikler hocam bu galibiyet sizin eseriniz.
Kaybetseydik acaba kimin eseri olacaktı
İkinci yarıda yaptıklarını ilk yarım saatte yapsaydıda bu kadar sıkıntıyı çekmeseydik ne olurduki..
malcanemice isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.10.10, 21:39   #90 (permalink)
Forum Yöneticisi

Oflu61fr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

dogru ama hoca farkli bir kadroyla çiksaydi ve kötü sonuç çiksaydi neden 7-0 kazanan takimi bozuyorsun derlerdi. önemli olan takim kötü gidincede iyi hamle yapmasi bunu geldiginden beri fazlasiyla gördük.
bide maça bu kadar isteksiz, temposuz baslamamizin onun suçu oldugunu sanmiyorum, taraftarin ve oyuncularinda suçu fazla.
Oflu61fr isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Etiketler: , , ,

Bu Konuyu 1 Aktif Kullanıcı Görüntülüyor (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Konu Araçları
Biçim

Mesaj Gönderim Kuralları
Yeni Mesaj yazma yetkiniz Aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz Aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz Aktif değildir dir.

BB code is Açık
İfadeler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodları Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık