|
|||||||
| Futbolcular ve Teknik Kadro Futbolcularımız ve Teknik Kadromuz Hakkında Yorumlar ve Tartışmalar .. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Biçim |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yönetim Kurulu
Genel Koordinatör Kayıt Tarihi: 10.01.09
Yer: Trabzon
Takım: Trabzonspor
|
Antrenör Şeref Çiçek Teknik Direktörümüz Şenol Güneş’in yardımcısı olarak göreve başladı.
|
| Reklam |
|
|
|
#4 (permalink) |
![]() Yönetim Kurulu
Forum Mod. & Üye. İşl. Yön. Kayıt Tarihi: 15.02.09
Yer: Ankara
|
hayırlı olsun.
Devletin kaderini elinde tutan beyler!Şehitlerin ardından bol nutuk atan beyler!Artık lafı bırakın,yanıyor vatan beyler! Trabzonsporfan Forum Kuralları İçin[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
Şeref Çiçek'in bir röportajı :
Kamuoyunda Şenol Güneş’in yanında Şeref Çiçek ismini gördüğünde insanlar belki 'kimdir?' diye sorular sormuş olabilirler. Esas olarak ben uzun yıllar Gençlerbirliği’nin en küçük takımında başlayarak A takımına kadar yükseldim. Gençlerbirliği'nin Türkiye Kupası'nı aldığı yıllarda oynadım. Arkasından 2. Lig'te Polatlıspor, Şekerspor ve Sincanspor'da oynadım. Aynı dönemlerde ODTÜ'de eğitimimizi sürdürerek akademisyenliğe devam ettim. Araştırma görevlisi, eğitim görevlisi, yardımcı doçent ve şu anda da doçent olarak görev yapıyordum. Tabii böyle bir teklif olunca düşünmeden kabul ettim. Şenol Hoca'yla daha evvelden de bağlantımız vardı zaten. Aktif futbol hayatım bittikten sonra Gençlerbirliği alt yapısında görev aldım. Şu anda Gençlerbirliği OFTAŞ takımının belkemiğini oluşturan 6-7 oyuncunun ilk antrenörü benim. Orada 3 yıllık bir çalışmam oldu, 1 yılda menajer yardımcılığı yaptık. O yılda Samet Hoca'yla Türkiye Kupası'nı aldık. Ondan sonraki yıl ASAŞ; şimdiki adıyla OFTAŞ'ı kurduk. OFTAŞ'ın menajerliğini ve bütün altyapı koordönatörlüğünü aldım. Şu andaki OFTAŞ'ın 7-8 yıllık sürecinin içinde oldum. Geçen yıl Gençlerbirliği'nden ayrıldım ve Ankaraspor'da bu yıl görev aldık. Ankaraspor'da da Sedat Karabük Hoca'yla Türkiye'de ilk olan bir futbol akademisi yapılanması yaptık. İlk defa biz altyapıda maç analizleri yapmaya başladık. Programlar aldık, testler yaptık. 6 yaştan; 16 yaşa kadar bütün grupların çalışma programlarını geliştirdik ama buarada Gençlerbirliği'nde çalıştığım dönemde Şenol Hoca beni Trabzonspor'a davet etmişti. Trabzonspor'un altyapısında görev vermek istemişti. Kendisi görevden ayrılınca o iş olmadı. Bu arada tabii Ersun Hoca'yla 3-4 yıllık bir süreçte beraber olduk.
|
|
|
#9 (permalink) |
![]() Kayıt Tarihi: 12.01.09
Yer: Kale Arkası
|
|
|
| Etiketler: antrenor, cicek, seref, yardimci |
| Bu Konuyu 1 Aktif Kullanıcı Görüntülüyor (0 Üye ve 1 Ziyaretçi) | |