|
|
#66 (permalink) |
![]() Kayıt Tarihi: 07.04.09
Yer: Fransa
Takım: Trabzonspor
|
Kulübümüzün Kolombiya'nın Deportiva Junior de Barranquilla takımdan transfer ettiği 25 yaşındaki golcü oyuncu Teofilo Gutierrez İstanbul'a geldi.
Gutierrez, Atatürk Havalimanı'nda taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı. İstanbul’da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gutierrez karşılamadan dolayı taraftarlara teşekkür ederek, "Benim için çok uzun yoldan gelen başkana ve yöneticilere teşekkür ederim. Büyük fedakarlık yaptılar. Ben de elimden geleni yaparak onların yüzünü kara çıkarmayacağım. Gollerimi atarak takıma katkıda bulunmak istiyorum" dedi. Türkiye'de daha önce futbol oynayan oyunculardan bilgi alıp almadığı yönünde sorulan soruya Gutierrez, "Gerek Mondragon gerekse Cordoba ile ayrıntılı bir şekilde konuştum. Mondragon Trabzonspor'un çok kaliteli, büyük ve güçlü bir takıma sahip olduğunu anlattı. Ben de bunun üzerine Trabzonspor'a gelmeye karar verdim. Üzerimde büyük bir sorumluluk olduğunu biliyorum. Takımın gol problemini çözeceğime inanıyorum" diye konuştu. Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamak istediğini ifade eden Gutierrez ikinci yarıda takıma yapacağı katkıyla şampiyonluk potasına gireceklerini sözlerine ekledi. Gutierrez taraftarlar eşliğinde havalimanından ayrıldı. |
|
|
|
|
#67 (permalink) |
|
Yer: Trabzon
|
taraftarın havaalanında yaptığı rezalettir.halilin hele bi bakışı var arkaya doğru ben adama acıdım.bütün bunların suçlusu yönetimdir taraftarı bu noktaya getirene kadar kapasaydın ya konuyu..
|
|
#70 (permalink) |
|
Yer: ANKARA
|
Kendi ülkesinde golleri ile göze batan birisi ama ilk defa başka bir ülkede futbol oynuyor uyum sorunu yaşayacaktır kesinlikle,onun için ilk oynayacağı maç çok önemli eğer bir gol atarsa uyum sorununu cabuk atlatır.
|
|
#71 (permalink) |
|
Yer: ANKARA
|
Hepsini atsın yav niye yarısını atıyor zaten iki seneden beridir saç baş yoluyoruz bari bu bize bir teselli olur.
|
|
#75 (permalink) |
|
Yer: Ardeşen
|
Teofilo sağlık kontrolünden geçirildi
Kolombiya'nın Deportiva Junior de Barranquilla takımdan transfer ettiğimiz 25 yaşındaki golcü oyuncu Teofilo Gutierrez bugün (cumartesi) İstanbul’da sağlık kontrolünden geçirildi. Dün akşam saatlerinde Başkanımız Sadri Şener ve Mali Saymanımız Mahmut Aksu’yla birlikte İstanbul’a gelen Teofilo Gutierrez, bugün Kulüp Doktorumuz Hakan Ayaz gözetiminde Acıbadem Bakırköy Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi. Oyuncumuzun bugün Antalya kampına katılması planlanıyor. Diğer Fotoğraflar
|
| Etiketler: gutierrez, teofilo |
| Bu Konuyu 1 Aktif Kullanıcı Görüntülüyor (0 Üye ve 1 Ziyaretçi) | |
| Konu Araçları | |
| Biçim | |
|
|