|
|
#91 (permalink) | |
|
Yer: Sakarya
Takım: Trabzonspor
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
| Reklam |
|
|
|
#95 (permalink) | |
|
Yasaklı Kullanıcı
Yer: İSTANBUL
|
Alıntı:
Bursaspor'a değil Bursaya demişsin, abes demogoji yapmışsın. O mantıkla bakarsan Trabzonspor'u destekleyen bir Artvin'li "Bize heryer Trabzon" sloganını söylemesinmi? Tuttukları takım uğruna binlerce KM yol giden adamlara kimsenin ağzını açıpta birşey söylemeye hakkı yoktur. Nede söyleyeni alkışlamaya.. |
|
|
|
|
|
#96 (permalink) |
![]() Kayıt Tarihi: 07.04.09
Yer: Fransa
|
Ya arkadas ! Bu ismi dahi lazim olmayan taraftar grubu istanbul buyuksehir macinda ters pankart acarken, duz pankart açmak isteyenleri tehdit ederken, takim gol attiginda kendi aralarinda alkislayanlari doverken sen uzayda miydin? Gelmesinler binlerce kilometre oteye, ne bursaya ne sakaryaya ne denizliye ne de oteki sehirlere! ilk once adam olacaklar sonra Trabzonspor'lu olacaklar, cunku adam olmayan Trabzonspor'lu hiç olamaz. Hiç kimsenin Trabzonspor'a hakaret etmeye hakki yoktu, herkes haddini bilecek. Trabzonspor atkisini oyuncunun boynundan adice, hassasiyetsizce indirmeye kimsenin hakki yok, defolsun gitsinler Trabzonspor her zaman her yerde desteklenmeye devam edecekdir. KM yapmalarina hiç gerek yok....
|
|
|
|
|
#98 (permalink) |
|
Yer: TEKİRDAĞ
|
Protesto yapılacak yer var yapılmayacak yer var.Yeni bir oyuncu transfer etmişiz.Adamların yaptığına bak.Ben utandım ulan ! Yazık.
|
|
#99 (permalink) |
|
|
"Okyanusu boşu boşuna geçmedim!"
![]() İlk kez Avrupa deneyimi yaşayacak yeni transfer Gutierrez, FANATİK'e konuştu, “Beni almak için Kolombiya'ya kadar gelen başkanı mahcup etmem” dedi. Geçen yıl 30 gol atıp dünya 4.’sü olan genç yıldız, “Bu beni gururlandırdı ama daha iyisini yapmak için buradayım” ifadelerini kullandı. “Gazeteci şansı” diye buna denir işte. Bir hafta önceden planlanmış seyahat gereği, THY’nin 15.50 uçağını beklerken, CIP Salonu’nun kapısından içeri biri Bordo-Mavi kaşkollu esmer genç, 4 kişi girdi. Trabzonspor’un Kolombiyalısı idi o esmer genç. Beraberinde Genel Sekreter Hasan Yener, Dr. Hakan Ayaz ve tercüman Halil Yazıcıoğlu vardı. “Kısmet bu!” Haber ayağımıza geldi. Camianın en çok merak ettiği kişiyle burun burunaydık. Biraz sonra gökte beraber olacaktık, yerde bulduk. Sohbete koyulduk. Testlerden sorunsuz geçti Hasan Yener bir tıp adamı. Trabzonspor’un ağzı Yattara’dan yandı, 5 ay kaybedildi. Sağlık kontrolü sıkı tutulmuş. Yattara’ya taa Ağustos’ta koyduğu teşhis doğru çıkan Dr. Hakan Ayaz’ı da alıp, Acıbadem’deki sağlık kontolüne bizzat katıldı Dr.Yener... Başhekim Ergun Çakmakçı ile incelendi tetkikler birer birer. Kan tahlilleri: Ortalama değerlerde. Eforlu elektro: Normal. Kalp ekosu: Normal. Akciğer filmi: Temiz. Diz, kalça, ayak MR’ları: sorunsuz. Ver elini Antalya. Havaalanında bu büyük rastlantı. Sol ayağını kullanmıyor! Erol Demirkol bir yandan fotoğraf çekerken, Halil Yazıcıoğlu aracı oldu. Önce dünyanın sayılı golcüleri sıralamasını sorduk. Büyük bir keyifle yanıtladı: Çok etkileyici. Şaşırmadım, çok onur duydum. Ama bu benim değil tüm takımın, teknik kadronun başarısı. Onları kutluyorum. Mütevazı bu yanıtla 30 golü anlattı: Çoğunluk sağ ayağa (penaltılar dahil), kalanı da kafaya ait. Sol ayak yokmuş yani. 15 yaşında başlamış 17 Mayıs 1985 doğumluymuş. Burcunun özelliklerini taşıyormuş. Ayrıca, çevresi kendisini samimi, sıcak yaklaşımlı, iş ciddiyeti yüksek biri şeklinde tanımlıyormuş. “Kendim de öyle hissediyorum” diyor. Futbolculuk öyküsü 15 yaşında Barranquilla alt yapısında başlıyor. Sonrası Kolombiya Ligi’nin bu sezonki ikincisi Deportiva Atletico Junior de Barranquilla takımında devam ediyor aralıksız. Bu sezon arkadaşları Güney Amerika Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edeceklermiş. “Gönlüm onlarda” diye eklemeyi ihmal etmiyor. Babası stat çalışanı Tipik bir Güney Amerikalı aile. Baba stadyum görevlisi. Anne ev hanımı. 4’er kız ve erkek. 8 kardeşin ikincisi. Aile onun eline bakıyor. Üstelik çok kalabalık. Havaalanına uğurlamaya 80 dolayında kişi gelmiş. Jeimis Collante ile evli, oğlu Cristiano 2 yaşında ve futbola, kızıysa Jeilou Andrea 5 yaşında müziğe meraklı. Zaten Jeilou adını da, anne ve babasının Jennifer Lopez hayranlığından almış. Onun da ön adı Jeilou. Başkana çok özel teşekkür Takımı Şampiyonlar Ligi’nde Ön Eleme oynayacağı için sezonu erken açmışlar. 15 gün kumsalda çalışmış. Perşembe günü antrenman yapmış ve yola çıkmış. Sadece Cuma antrenmanı yok. Şenol Güneş dün akşam da dinlenmesini istedi. O hedeflerini anlattı: Başkan ve 4 kişilik ekibi okyanus aştı geldi. Çok etkilendim. Çok çalışmam gerek çok. Bunun için. Ülkemi temsil için, ülkemdeki gençlere örnek olmak, onları yol açmak için. Ayrıca iş ciddiyetim için, çok çalışmam gerek. Ben de Okyanus aştım geldim...
|
|
#100 (permalink) |
|
Yasaklı Kullanıcı
|
İstanbul'daki maçlarda organizasyonu Gurbetçi Gençler yapar. Desteklediğiniz diğer tribün grupları kalkıp Rize'ye bile gidemezken, İstanbul'dan taa Antap'lere giden bir grup kusura bakma ama tribün içerisinde istediği gibi pankart asar.. Herkes Haddini bilecek demişsin kardeş. Evet! Haddini bilip lütfen bilip bilmeden, sağda solda duyduklarınla yorum yapıp. Ahkam kesmeye kalkma!
|
|
|
|
|
#101 (permalink) |
|
|
Bu konuyu burada tartışmayın.
Verdiğim linkte üsturuplu bir şekilde tartışabilirsiniz. http://www.trabzonsporfan.com/forum/...i_gencler.html
|
|
#102 (permalink) |
|
Evet asil niyetiniz ortaya cikiyor, alsinda size tesekkur etmekde lazim. Hiçbirsey bilmediginiz halde gelip ahkam kesmeye kalkiyorsunuz!!! Arkadas ben degil gurbetci gencler hicbir gruba sempati duymam cunku hepsi takima zarar oluyor baska birsey degil! Hepsi ayrilmis gruplara sokak cocuklari gibi ULAN benim oldugum yerde baska birsey bagirilmaz diyip otekiyle sidik yaristiriyor. Trabzon'da Avni eker stadinda gruplara ayrilip takima destek yerine kostek olanlarin hepsini Allah'a havale ediyoruz bu da boyle bilinsin. Biz Avni eker stadinda maç izlerken asilan taraftar grup pankartlarinada karsiyiz cunku biz Trabzonspor'luyuz bir taraftar grubuna mensup degiliz!!! Bu taraftarlari bolenlerin, biz sizden iyiyiz diyenlerin oteki dunyada yatacak yerleri yok!!! Eger serefli namuslu hassasiyetli, hoyt dediginde tum Turkiye'nin saygi duyacagi bir grup olacaksa ve bu butun ayrilmis gruplari toplayacak olsaydi o buyuk TRABZONSPOR ATKISINI adice indirip kendi reklamlari ugruna kendi atkisini takanlarin hesabini orada keserdi, siz kim oluyorsunuz ulan derdi!!!
Ben ya da buradaki birçok kisi Trabzonspor asigi insanlardir ancak yine cogu bir gruba mensup degillerdir, her zaman birliktelikden bahseden kisilerdir! Yani sizler bize saygi duyup kendinize bakacaksiniz! Hiçbir Allah'in kulu Trabzonspor'dan buyuk degildir, bunu herkes bilecek, evet ona gorede haddini bilecek. Baskada birsey soylemeye gerek yok... |
|
|
|
|
#103 (permalink) |
|
Yasaklı Kullanıcı
|
1980'den beri var olan bir gruptur Gurbetçi Gençler. Diğer gruplardan köklüdür. Herşeyden öte deplasman grubudur. Yani sen gruplara karşısın, hepimiz gelelim çekirdeğimizi yiyip maçımızı izleyelim. Kim bağıracak? Kim destekleyecek? Evet tek grup olunsun emin olki senden çok ben isterim bunu. Ama böyle birşey şu zeminde imkansızdır. Bunun nedenide son 5 yılda mantar gibi üreyen taraftar grupları. GG tepkisini ters pankartta arıyorsa ters pankart açar buna kimse karışamaz! İstanbul deplasmanlarına 600 kişi gelen (kapasite 1.200) bir grup kendi yerinde kendi istediğini yapar arkadaş! Trabzon'da böyle birşey yapıldığını gördünmü?
Trabzonspor atkısını indirmiş demişsin. Herşeyi kötü anlamana gerek yok. Trabzonspor için binlerce KM yol gidipte Trabzonspor atkısını art niyetle indirmek saçmalıktır. Kötü niyetle yapılmış birşey değildir bu! Ayrıca üslubuna dikkat et. hala düzgün konuştuğum halde ne şeref bıraktın ne namus. Haddını bil! |
|
|
|
|
#105 (permalink) |
|
Yeni transferimiz Teofilo Gutierrez, takımımızın kamp yaptığı Belek Gloria Serenity Otel’de basın mensuplarının sorularını cevapladı.
Düzenlenen basın toplantısında bir an evvel takıma uyum sağlamak ve başarılar elde etmek istediğini vurgulayan Teofilo, önemli takımlarından teklifler aldığını, ancak Trabzonspor’u tercih ettiğini kaydetti. Ne kadar büyük bir takıma geldiğinin farkında olduğunu belirten Teoıfilo şunları söyledi: ''Menajerimle görüştüğümde, Almanya’dan 2, Meksika ve Ajantin'deki bir kaç takımdan teklifler olduğunu söyledi. Özellikle Arjantin'in River Plate takımı, benimle ciddi şekilde ilgilenmişti. Ancak Trabzonspor kulübü Başkanı Sayın Sadri Şener ve diğer yöneticiler Kolombiya’ya kadar gelerek ne kadar ciddi olduklarını gösterdiler. Ben de bu nedenle Türkiye’yi tercih ettim''. Geçtiğimiz sezon önemli sayıda gol attığını dile getiren Teofilo, Kolombiya liginde veya başka bir ligde attığı gol sayısına ulaşmanın zor olduğunu savundu. Teknik ekibin kendisine vereceği güvenin önemli olduğunu belirten Teofilo Gutierrez şöyle devam etti: ''Geçtiğimiz yıl sıra dışı bir sezon geçirdim. Burada aynı güveni kazanacağıma ve aynı gol sayısına ulaşacağıma inanıyorum. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Takımdaki arkadaşlarımın yardım etmeleri ve bana sağlanacak güvenle işim daha da kolaylaşacaktır. Ekipteki Güney Amerikalı oyuncular benim için avantaj. Bir an evvel takıma uyum sağlamak ve başarılar elde etmek istiyorum. Türkiye liginin gol kralı olmak amacındayım ve bunu başarabileceğime inanıyorum. Buraya büyük hedeflerle geldim. Camiada baskı az da olsa çok da olsa bunu bilerek Trabzonspor'u tercih ettim. Oyuncular bu tür baskıları yaşayabilirler ancak bunların altından kalkmak önemlidir.'' İyi bir tekniğe sahip olduğunu dile getiren Teofilo, özellikle ceza sahası içinde etkili vuruşlar yapabildiğine dikkat çekti. 2002 Dünya Kupası'nı takip ettiğini belirten Teofilo, ''Orada Türk Milli Takımı'nın ve o dönemin Teknik Direktörü Şenol Güneş'in başarısı çok önemliydi. Şimdi onunla birlikte çalışmaktan dolayı mutluyum. Cordoba ile milli takımda birlikteydim. O bana Türkiye’yi sürekli anlatıyordu. Mondragon’la da uzun süre görüştüm. Her ikisi de bana iyi bir teklif aldıysam kabul etmem gerektiğini söylediler. Her ikisinin de bana verdikleri tüm bilgiler çok olumluydu'' yorumunu yaptı. Kariyerine 15 yaşında Kolombiya'nın Junior takımda başladığını belirten Teofilo, 2008-09 sezonunda ülkenin en iyi golcü oyuncusu seçildiğini vurgulayarak, ''Trabzonspor'a gelmeden önce de dünyadaki golcüler sıralamasında dördüncü sırada olduğumu öğrendim'. Bu da beni fazlasıyla mutlu etti” diye konuştu. Kariyerinin başından itibaren 4-4-2 sisteminde en öndeki forvet oyuncusu olarak görev taptığını vurgulayan Teofilo, ''Daha önce takımımın hücum gücü tamamıyla benim üzerimdeydi. Şimdi Trabzonspor'da bu şekilde oynar mıyım bilmiyorum. Hız, pres ve baskı da çok etkiliyim. Ceza sahasındaki hareketliliğim sayesinde diğer arkadaşlarıma boş alanlar yaratıyorum. Teknik özelliklerime güveniyorum. Bitirici vuruşlarda kendimi daha da geliştirdim. Bunu burada da sürdürmek istiyorum.'' dedi. Teofilo, toplantının sonunda, Latin Amerika halklarının bir ferdi olarak Haiti'de yaşanan deprem felaketi nedeniyle hayatını kaybedenlere baş sağlığı dileğinde bulunurken Trabzonspor Dergisi’yle objektiflere poz verdi. |
|
|
| Etiketler: gutierrez, teofilo |
| Bu Konuyu 1 Aktif Kullanıcı Görüntülüyor (0 Üye ve 1 Ziyaretçi) | |
| Konu Araçları | |
| Biçim | |
|
|