|
|||||||
| Futbolcular ve Teknik Kadro Futbolcularımız ve Teknik Kadromuz Hakkında Yorumlar ve Tartışmalar .. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Biçim |
|
|
#2 (permalink) |
![]() Yönetim Kurulu
Forum Mod. & Üye. İşl. Yön. Kayıt Tarihi: 15.02.09
Yer: Ankara
Takım: Trabzonspor
|
hayırlı olsun diyelim...
|
|
|
#4 (permalink) |
![]() Kayıt Tarihi: 07.04.09
Yer: Fransa
|
YUNUS EMRE SEL - TRABZON / DHA 14 Ocak 2010
Trabzonspor'da Başkan Sadri Şener ve Genel Sayman Mahmut Aksu, Kolombiyalı futbolcu 25 yaşındaki forvet oyuncusu Teofilo Gutierrez'in bonservis bedeli konusunda Atletico Junior'lu yöneticilerle anlaştı. Başkan Sadri Şener, futbolcuyla son bir görüşme yapacaklarını belirterek, "Kulüple her konuda anlaşma sağladık. 1 milyon Dolar'ı peşin olmak üzere 3 milyon Dolar bonservis bedeli ödeyeceğiz. Futbolcuyla da gece geç saatlerde bir görüşme yapacağız. Bunun ardından gerekli protokolleri yapıp Türkiye'ye dönmeyi planlıyoruz" dedi. Bu arada Gutierrez'de fun clup sayfasından taraftarlarına veda mesajı yayınladı. Gutierrez, mesajında şu görüşlere yer verdi: "Elveda Atletico Junior, yeni bir sayfa açıyorum." Genel Sayman Mahmut Aksu da, Gutierrez'in takıma katkısının fazla olacağına inandığını söyledi. Konu SuperGaZi tarafından (13.01.10 Saat 23:40 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Yönetim Kurulu
Genel Koordinatör Kayıt Tarihi: 10.01.09
Yer: Trabzon
|
Yönetimin para artı Burak karşılığı Gökhan ı Fenerbahçeye vereceği söyleniyor konu ordan çıktı bundan ibaret
![]() la ilahe illallah
| Etiketler: gutierrez, teofilo |
| Bu Konuyu 1 Aktif Kullanıcı Görüntülüyor (0 Üye ve 1 Ziyaretçi) | |
| Konu Araçları | |
| Biçim | |
|
|