Geri git   Trabzonsporfan.com | Forum > tsfan | Trabzonspor > Genel

Genel Futbol Takımımızla İlgili Tüm Konular, Düşünceler. Trabzonspor'u Burada Tartışıyoruz ..

LinkBack Konu Araçları Biçim
Alt 31.01.12, 15:57   #511 (permalink)
Yönetim Kurulu
Forum Mod. & Üye. İşl. Yön.

Jön TüRk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: Ankara
Takım: Trabzonspor

Korktuğu şeyler var galiba...

Trabzonsporfan Forum Kuralları İçin Tıklayınız.
Jön TüRk isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Reklam
Alt 31.01.12, 16:10   #512 (permalink)

ozzyfast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bizim için korkunun ecele ne faydası olmuş ki?
Alt 31.01.12, 16:18   #513 (permalink)

brutalize - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: Kale Arkası

Sadri Şener'in İstanbul takımı yöneticisinden farkı yok.

Alexa Toolbar Yükle
brutalize isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.01.12, 16:26   #514 (permalink)
Anasayfa Sorumlusu

FoRzA_Ts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: iSTaNBuL

Fenerbahçenin Trabzon İl temsilcisi...
Alt 31.01.12, 22:51   #515 (permalink)
Forum Yöneticisi

axilaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: İSTANBUL

Düzene ayak uydurmamış olsaydı, o koltukta fazla oturtmazlardı.
Alt 02.02.12, 02:16   #516 (permalink)

Yer: Aşırı Fanatikkk Cimbomlu
Takım: Galatasaray

şener geldiğinden beri genelde başarılı..#
Casio Murat GS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.02.12, 21:33   #517 (permalink)
Anasayfa Sorumlusu

Standart Sadri Şener konuştu

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, katıldığı bir TV kanalında canlı yayında yaptığı açıklamalarda Türk futbolunun son günlerde yaşadığı sıkıntılı döneme değindi.

Şener, yeni gelecek olan TFF'nin UEFA'dan dolayı 58. maddeyi uygulayacağını ve küme düşmenin olacağını belirtti.

İşte Sadri Şener'in açıklamalarından satır başları:
- Kendimden emin olduğum için sakinim.

- Bu işin bu kadar uzayacağını düşünmüyordum.

- Gelen Başkan 58. maddeyi uygulayacak.

- UEFA'dan dolayı gelen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı 58. Maddeyi uygulayacak, küme düşme olacak.

- Başkan ceza alırsa kulüpte ceza alacaktır yani bunun eli ayağı yok bu bir bütün.

- Onur Recep Kıvrak ile ilgili vereceğimiz para takımdaki dengeleri sarsmamalı. Beşiktaş ile ilgili Yıldırım (Demirören) benim öyle bir merakım yok dedi konuyu kapattık. Fenerbahçe'de olmaz. Trabzonspor dışında olmaz.

- Burak Yılmaz'ı bu yıl satamam, önümüzdeki yıl da satmam. Daha sonra Avrupa'ya gitmek isterse satarım.

- NTV, NTVSpor, Fenerbahçe Televizyonu gibi çalışıyor.
Alt 08.02.12, 21:55   #518 (permalink)
Forum Yöneticisi

axilaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
FoRzA_Ts tarafından yazılan Mesajı göster

- Onur Recep Kıvrak ile ilgili vereceğimiz para takımdaki dengeleri sarsmamalı. Beşiktaş ile ilgili Yıldırım (Demirören) benim öyle bir merakım yok dedi konuyu kapattık. Fenerbahçe'de olmaz. Trabzonspor dışında olmaz.
Dejavu
Alt 08.02.12, 22:39   #519 (permalink)

ZuCKeRLaZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: istanbul

Alıntı:
axilaz tarafından yazılan Mesajı göster
Dejavu
onurla bu aksam ıtıbarıyle anlasılmıs
.
.
.
.
.
.
.Bize verecekleri kupa bizi sampiyon yapmayacak' biz adamligimizla zaten sampiyonuz
'' Unal karaman''
ZuCKeRLaZ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.02.12, 15:39   #520 (permalink)
Anasayfa Sorumlusu

Standart Sadri Şener konuştu

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, İstanbul Kulüplerinin ağırlıkta olduğu Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başaralı olamadığını belirterek, Anadolu Kulüplerinin ağırlıkta olduğu bir federasyonu arzu ettiğini söyledi. Şener, tartışma konusu olan Şampiyonluk kupası içinde "Kim doğruysa Şampiyonluk Kupası onun olsun" yorumunu yaptı.

Türk futbolunun can çekiştiğini ve kaos içinde olduğunu ifade eden Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Türkiye'nin büyük takımlara sahip olduğunu belirterek, "Bu takımlar içinde yeni bir TFF başkanı çıkarmak zor değil. Bunu da çıkaracağımızı da ümit ediyorum. Trabzonspor olarak şu anda bir adayımız yok.

Daha çok Anadolu Kulüplerinin ağırlığının olduğu bir federasyon olmasını arzu ederim. İstanbul Kulüplerinin ağırlığı olan bir TFF yönetimi yaptık. Olmadı. Başarılı olamadı bir yerde kesildi. İddianamede ismi olan kulüplerin az olduğu isimleri olmayan kulüplerin daha ağırlıklı olduğu bir federasyon oluşturmakta yarar var. Ama bir taraflı başkan olacağı kesin" dedi.

"GELECEK OLAN YENİ BAŞKAN HEMEN KARAR VERMELİ"
TFF'de göreve gelecek olan başkanın nasıl birisi olması konusunda açıklamalarda bununan Şener, "Hukuku biraz bilmeli ve iyi eğitimli olmalı. Bu benim tariflerim. Bir kulübede bağlı olmamalı. Mehmet Ali Aydınlar çok düzgün bir insandı ama bir kulübe aşarı bağlıydı. Bana TFF başkanı olurumsunuz derseniz ben buna baştan hayır derim çünkü biraz taraf tutarım" nitelemesini yaptı.

Göreve gelecek yeni Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı'nın şike soruşturmasında bir an evvel karar vermesi gerektiğini vurgulayan Şener, "Bu işin uzamaması için bir formül bulundu. Puan silme olsun dendi ama Genel Kurul'da kabul görmedi. Bunda taktiksel olarak bir hata vardı. Kalkıp bunu kimse anlatmadı.

Biz UEFA ile görüştük böyle bir şey öneriyor demedi. Bu sefer büyük kulüplerin bir kısmı '58 Madde değişsin' dedi. Bir kısmı 'değişmesin' dedi. Sonra o formül geri çekildi. TFF yetkisi vardı ama bu yetkilerini kullanmadı. Mehmet Ali Aydınlar istifa etme yolunu seçti. Gelecek olan da bizimle konuşması lazım ki ne yapacağı konusunda bizde oy verelim" şeklinde konuştu.

"UEFA'DAN HABERSİZ İŞ YAPARSANIZ KENDİ ARANIZDA TOP OYNARSINIZ"
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, UEFA'nın kurullarını uygulamaları gerektiğini belirterek, "UEFA'dan habersiz bir iş yaparsanız kendi aranızda top oynarsınız. Ben bir kulübün başkanı olmuşum. Şampiyon olmuşum veya ikinci olup Avrupa'ya gitmeyeceksem başkanlık niye yapacağım. Bir gaye yok, bir hedef yok sonunda, ciddi paralar alıyorsunuz. O paralar yok. UEFA'nın kuralları var. Öyle UEFA'ya dik durmayla o işler olmaz. Bu kuralları uygulamalıyız" diye konuştu.

"KENDİMDEN ÇOK EMİN OLDUĞUM İÇİN SAKİNİM"
"Bu süreçte ben kendimden çok emin olduğum için sakinim" diyen Sadri Şener sözlerini şöyle sürdürdü:

"Temsil ettiğim camiadan da çok eminim. Böyle bir sıkıntım yok. Yargı konusu devam ediyor. Birde TFF içinde bir bölüm var. Bunlardan emin olduğumdan dolayı sakinim birde baş olunca çok atlayıp zıplamamak lazım, çok aceleci bir yapıya sahip olmama rağmen, bu sürecin Trabzonspor'a çok önemli sonuçlar doğuracağına inanıyorum. Bizim İstanbul takımları kadar çok büyük bir medya desteğimiz yok. Bu süreci iyi idare ettiğimize inanıyorum. Hatalarımız vardır. Bu işin bu kadar uzayacağını tahmin etmiyordum."

"KURULLAR DEĞİŞİRSE BU İŞ BİR YIL DAHA SÜRER"
Yeni bir TFF yönetimi göreve geldiği zaman kurullarında değişebileceğini belirten Şener, "Bu gelecek olan yönetimin elinde olan bir iş. İsimler değişebilir. Böyle olursa bun yanlıştır. Çünkü önceki kurullar belli bir yere kadar gelmiştir bu soruşturmada. Kurullar bir daha değişirse bu iş bir yıl daha sürer. Yeni yönetim geldiğinde kurulları değişmemesi gerekir.

Play-off'a kadar veya play-off bitecek bir karar verilecekti. UEFA Play-off'dan önce bir karar ver diye söylediği ifade ediliyor. Ondan sonra derki 3 yıl Avrupa Kupalarına gelme, herkeste rahat eder ondan sonra. Bu olayda UEFA'yı dinleyerek hareket etmek daha doğru olur" şeklinde konuştu.

"BU ORTAMDAN DOLAYI AZİZ YILDIRIM'I ZİYARET EDEMEDİM"
Son zamanlarda yaşanan süreçte Aziz Yıldırım'ı ziyaret edemediğini dile getiren Şener, "Aziz Yıldırım benim arkadaşım, bu ortamdan dolayı kendisini ziyaret edemedim. Durumuna elbette üzülüyorum. En kısa zamanda eski düzenine döner diye umut ediyorum" dedi.

"KİM DOĞRUYSA ŞAMPİYONLUK KUPASI ONUN OLSUN"
Şampiyonluk Kupasını istediklerini yineleyen Şener, "Bütün gayemiz ve çabamız bu yönde. Sohbetlerimiz hep bunun üzerine kurulmuş. Kim doğruysa onun olsun" ifadelerini kullandı.

İç transfer hakkında da açıklamalar yapan Sadri Şener, kaleci Onur'un menajeri ile görüşmelerin sürdüğünü de belirterek, "Yönetici arkadaşlarımız Onur'un menajeri ile görüşmelerini sürdürüyor. Bizimle 1,5 yıl sözleşmesi daha var. Aradaki rakam sal farkı çözmeye çalışılıyor. Takımda dengelerde önemli" ifadesini kullandı.
Alt 24.02.12, 09:38   #521 (permalink)

ozzyfast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Az önce bizim başkanın yemeğe davet ettiği 2.lig kulüp başkanlarından biriyle görüşme imkanım oldu. Hiçbir şey söylemedi dedi, biz bir isim ortaya atar onu tartışırız diye beklerken, kakara-kikiri yemeği bitirdik, ayrıldık. Hatta ben," başkanım bu kadar işimin arasında geldim konuşacağımız bir konu yok muydu ? dedim " diye de takıldığını söyledi.

Sizin başkan olaydan kopmuş diyerek, biz Trabzonspor başkanının desteklediği adayı ciddi ciddi düşünmeye hazırdık diye de ekledi.

Yorumsuz...
Alt 25.02.12, 17:01   #522 (permalink)
Anasayfa Sorumlusu

Allahını sevenler defol git şu kulübün başından.Bu kadar rezillik yeter.Gerçi suç sende değil.

O kadar yaptıklarına ve yapacaklarına rağmen hala seni destekleyen,seni o şehre sokanlarda suç...
Alt 05.03.12, 22:49   #523 (permalink)
Yönetim Kurulu

"İnce zeka lazım!"

Beşiktaş'ı deplasmanda 2-1 yendikleri için oyuncularını tebrik eden Trabzon Kulübü Başkanı Sadri Şener, maçtan sonra kendisine yöneltilen sorulara yine esprili yanıtlar verdi.Bir basın mensubunun “Maç öncesi size tepki gösteren taraftarlar vardı?” şeklindeki sözlerine Şener, “Olur mu canım. Kaç kişi? Bin mi? Saydın mı?” şeklinde karşılık verdi.

Birazcık ince zeka lazım

Sadri Şener, TFF Genel Kurulu'nda F.Bahçe'nin de desteklediği Yıldırım Demirören'i desteklemelerine yönelik eleştiriler için ise “Dışarda kalmak mı daha iyiydi? Federasyon söylediğimiz insanın olmaması mı, içerde olmak mı daha iyi? Birazcık ince bir zeka lazım” ifadelerini kullandı.

Hürriyet

Alt 05.03.12, 22:49   #524 (permalink)
Yönetim Kurulu

İnce zeka lazımmış.

Alt 06.03.12, 12:33   #525 (permalink)
Forum Yöneticisi
İstanbul İl Temsilcisi

volkan_627 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

benim ince zekalı başkanım... içerde oldun da ne oldu. adamlar seni takıyorlar mı sanki. planları ortada ve tıkır tıkır işliyorlar. asıl sen onların ince zekasının kurbanısın. seni de yanlarına çektiler. bu sayede bakın madur denilen trabzonspor bile bunu istiyor diyebilecekler...
Etiketler: ,

Bu Konuyu 1 Aktif Kullanıcı Görüntülüyor (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Konu Araçları
Biçim

Mesaj Gönderim Kuralları
Yeni Mesaj yazma yetkiniz Aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz Aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz Aktif değildir dir.

BB code is Açık
İfadeler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodları Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık