|
|||||||
| Genel Futbol Takımımızla İlgili Tüm Konular, Düşünceler. Trabzonspor'u Burada Tartışıyoruz .. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Biçim |
|
|
#17 (permalink) |
|
|
urfa ya hiç gittin mi nasıl bi yer oldugunu bilion mu? sadece dogu anadolu die kestirip atıoruz bugun dbakır urfa antep trbzondan kat kat daha ileride.
dümdüz arazi buraya yaptıın 10 liralık tesisi orda 5 liraya yaparsın... |
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
|
Nasıl olacak o zaman?Düz arazi yok diye şampiyonalara ev sahipliği yapmayacak mıyız?Gençlik Olimpiyatları'nı neden kaybettik?Hiç bir yatırım yapmadılar da ondan.
Öpmeye niyeti olmayan yanağın nerde diye sorarmış. Adamlar denizin içine stad inşaa ediyorlar.Konfederasyon Kupası'nda 4000 metrede maç yapıldı bu sene.Proje üretmeyi biliyorlar.Milleti kandırıp oy almayı biliyorlar.Akyazı madem yapılabiliyor.Yapsınlar onu bu şampiyona için. Geçiniiiizzz..
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Yer: Sakarya
Takım: Trabzonspor
|
Konya gibi şehir bu listedeyse Adana, Gaziantep gibi şehirlerin banko olması lazım.
Şehrin ulaşımı, ekonomisi vs.. güzel olabilir ama insanlar buraya turistilik gezi amacıyla gelmiyorlar. Buraya futbol maçlarını seyretmek için geliyorlar. Onun için futbol kentlerinin öncelikli olarak bu listede olmsı gerekir. |
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yönetim Kurulu
Genel Koordinatör Kayıt Tarihi: 10.01.09
Yer: Trabzon
|
Bencede bunlar yatırımlardan kaçmak için yapılan şeylerdir.
Trabzon'un artık şehir güzelliği yok gibi bir olayıda kalmadı.Bu gibi bir organizasyonu yapılacak yatırımlarla çok rahat kaldırabilir.Stad yapımına yer yokmuş?Yoksa çözümü bulundu diye biliyorum ben Akyazı gibi.Haa yapmıyorsan yatırımdan kaçıyorsun.İstanbulda Şükrü Saracoğlu ve Olimpiyat stadı varken Seyrantepe yapılıyor.Şimdi bu 3 staddan biri Uefa kurallarına göre devre dışı kalacak.Bir şehirde bildiğim kadarıyla 2 stadyuma izin veriliyor. Otel mi sıkıntı.?Karadenizde şuan mevcut tek 5 yıldızlı otel Trabzon'da.Belediye başkanının dediğine görede Hilton projeside var.Ulaşım mı sorun?Karadeniz sahil yolunu yaptım diye övünmeyeceksin o zaman.Hava alanı da var denizi de var.Var oğlu var. Trabzon Türk sporuna kattıklarıyla bunu haketmiyor mu?Bu saydığım sebepler mi bu işe engel oluyor.?Yazık Trabzon'u bu denli bir organizasyon dışında tutmak Türkiye'ye de kaybettirir.Kaldı jki organizasyon sırasında en eğlenceli insanların bulunduğu Trabzonun turnuvalarında en güzel şehirlerinden olacağını düşünüyorum.Trabzon insanı bu tür şeyleri sever. Bir de dipnot düşüyorum Euro 2004 Portekiz'den.Turnuva kapsamında ki bir şehrin nüfusu 60.000 di.
|
|
|
#22 (permalink) |
|
|
kınacı sana katılmıorum turistler ozellikle yurtdısından gelen turistler gezip gormek için gelirler yurtdısında kısa bi süre yasadım az cok onları mantıklarını biliorum gordum sahsen. ayrıca bu mac maksimum 2 saat olacaktır ve aksamdan olur geri kalan saatleri adamlar otelde oturup vakit olduruceklerini düşünmüosunuz heralde...
mjbad, genclik ollimpiyatlarını kaybetmedik hala bizde daha yeni istanbulda kordine toplantısı yapıldı. adamlar denizin içinde stad yapıo diosun onu yapan yerler dubai yada g8 zirvesine katılan ülkeler eger onlar kadar ileri olsaydık zate bütün sehirlerimiz boyle bir organizasyona evsahipligi yapacak kapasitede olurdu. akyazı içinse akparti yi seversiniz sevmessin ayrı bi konu başbakanın trabzona verdigi onemi surdan cıkarın tsnin içinden yetişmiş baskanlık etmiş taraftarı oldugu faruuk ozakı once bayındırlık sonra spor bakanı yapıor. diyebilirsiniz oy almak için onu tartısmıorum. Ama trabzonun arkasında ki bu guce ragmen bu proje hayata gecmiosa hiç bi iktidar veya basbakan doneminde bu proje yapılamaz diorum. Eğer yapılabilirligi yüksek olsa eminim ki suana kadar coktan baslanmıs olurdu. |
|
|
|
|
|
#24 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
Bu gidişle kaybedilecek o zaman.Ne yapıldı Gençlik Olimpiyatları için?1 tane otel,1 tane tesis yapıldı mı? Faruk Özak'ı tabii ki oy için kullandılar.Yoksa bu adı sanı duyulmamış,büyük bir kurumu yönetmemiş belediye başkanı nasıl seçildi Volkan Canalioğlu ordayken? Spor Bakanı yaptılar O'nu.Trabzon'u ne kadar istediğini biliyoruz Tayyip Erdoğan'ın.Sadece oy için bence.. Şimdi NTVSpor'da dinledim.Gerine gerine konuşuyor ama Faruk Özak şuraya şu kadar yatırım yaptık.Buraya bilmem ne kadar yatırım yapacaz.Yok 2000 bilmem kaç Golf Şampiyonası'nı aldık.Bunlara paranız var da bir şehri aldıramıyorsunuz.Çok da itiraz ettiğini sanmıyorum Faruk Özak'ın.Çünkü Trabzon'u kullandığını düşünüyorum. Benim düşüncem bu yönde,değişmez de..
|
|
|
|
#25 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
onun dısında sen portekizle türkiyeyi karsılastırıosan cok yanlıs düşünüosun derim portekizin ekonomik gücüne bak bizimkine bak. bunun nüfusla alakası yok. |
|
|
|
|
|
|
#26 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
burda siyaset konusmanın manası yok o ayrı bi konu. ben faruk ozakın trabzonu kullandıgı fikrine kesinlikle katılmam. Boyle bi kanıya varmak için ozakın gecmisini bilmek lazım. sadece goz onunda oldugu siyaset donemnie gore degerlendirmek yanlıs olur. kaldı ki bugun spor bakanıysa sadece trabzonun diil tüm türkiyenin bakanı. |
|
|
|
|
|
|
#27 (permalink) | |
|
Yer: Avni Aker
|
Alıntı:
TOKİ Seyrantepeyi yapana kadar,17 yıl2da Urfadaki stadı bitirene kadar,Trabzona o stadı yapabilirdi. |
|
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
|
Novotel de 5 yıldızlı.Trabzon'da 2 tane 5 yıldızlı otel var.4 yıldızlı da 1-2 otel var.Rize de Dedeman var.5 yıldızlı bir termal otel var.Hilton Otel'i falan yeterli olurdu.Sanki hepsi 5 yıldızlı otelde kalacaktı da
![]() Kalacak insanlar belli zaten.Onlara da yeter de artardı.Eskişehir'e gittim ayrıca.Öyle bir sürü 5 yıldızlı oteller gezilecek görülecek dünya kadar yer de yok.Niye savunuyorsun anlamadım Serkan.Koca Türkiye 2 tane otel 2 tane tesis mi yapamayacak? Tamamen niyetlerinin olmaması ve yatırım yapmamak için kolaya kaçmak olarak değerlendiriyorum..
|
|
|
#30 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
Türkiye'nin Trabzonlu Bakanı,partisinde bu kadar önemli bir mevkiiye sahip bir insan eğer Trabzon'u kullanmıyorsa niye Trabzon'u o şehirlere dahil ettiremedi?Ben yeterince çalışmadığına inanıyorum.Zaten mevkiisini de almış.Aldırsam n'olur aldırmasam n'olur mantığında olduğunu düşünüyorum. Bu da Trabzon'u kullandı fikrimin sağlaması..
|
|
| Etiketler: tff, trabzonspor, turkiye futbol federasyonu |
| Bu Konuyu 1 Aktif Kullanıcı Görüntülüyor (0 Üye ve 1 Ziyaretçi) | |
| Konu Araçları | |
| Biçim | |
|
|