|
|||||||
| Genel Futbol Takımımızla İlgili Tüm Konular, Düşünceler. Trabzonspor'u Burada Tartışıyoruz .. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Biçim |
|
|
#76 (permalink) |
![]() Anasayfa Sorumlusu
Yer: iSTaNBuL
Takım: Trabzonspor
|
Bu ince ince yasemince misali doğramalar,çelmeler bu sezon boyu devam ederse ki devam edecek gibi görünüyo Şenol hocanında bu kadar karaktersiz,sesini çıkarmaktan aciz pısırık bi yönetimle yola devam edeceğinide pek sanmıyorum...
İnsan sabır taşı olsa çatlar.El insaf...
|
|
| Reklam |
|
|
|
#77 (permalink) |
![]() Kayıt Tarihi: 07.04.09
Yer: Fransa
|
alanzinho toptan korkabilirsin ona birsey demem ama korkacaksan o baraja niye geçersin. Ayakta dursan top sana çarpacak, sirtini donsen yine sana carpacak.
onun oncesinde adam olcani indirdi bir bok calmadi hakem o da var
|
|
|
#79 (permalink) |
![]() Yönetim Kurulu
Forum Mod. & Üye. İşl. Yön. Kayıt Tarihi: 15.02.09
Yer: Ankara
|
Vay arkadaş...
|
|
|
|
#81 (permalink) |
![]() Forum Yöneticisi
Yer: İSTANBUL
|
Ben bu foruma geldim geleli, bu maç başlığında gördüğüm kadar rezillik görmedim.
Kendinize gelin beyler. Bu ne rezalettir.
|
|
|
#82 (permalink) |
![]() Forum Yöneticisi
Yer: Fransa
|
valla lig pekte umrumda degil bu sene ben geçen sezonun kupasini + fenerin düsmesini bekliyorum yoksa bu maçlar hikaye. bir maç kaybettik diye dram yapmayin. belki kadro genis diyenlerin gözü açilir.
|
|
|
|
|
|
#85 (permalink) |
![]() Forum Yöneticisi
|
Dün maç başlığında edilen küfürleri söylüyorum.
Bu zamana kadar ufak tefek küfürlere göz yumduk da, dün hepiniz coştunuz arkadaşlar.
|
|
|
#86 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
valla hakem dun fazlasını haketmıstı ama haklısın yınede...olmaması gerekıyordu
|
|
|
#89 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Trabzona yanlış yapan (yakan) hakemlerin ödeyeceği bir bedel olmadığı gibi ödülleri hazır. Pozisyona penaltı çalınabilir ancak bizi aleyhimize. Aynı hakem böyle 100 pozisyon olsun üç sülük aleyhine penaltı çalamaz. Çünkü bir bedel ödettirileceğini geçmişten günümüze biliyor. Bunlar zavallı insanlar, maç başı aldıkları 5.000.-TL'da az değil. Hatta kendi mesleklerinden 2-3 kat fazlasını 2 maçta çıkarıyorlar.
Daha bu hafta; Beşiktaş maçında Antalya'nın golü sayılmadı, Eskişehir'in ilk yarı net penaltısı verilmedi ve ancak öyle berabere kalabildiler, bize ise sadece bize çalmaya cesaret edebilecekleri penaltı çalındı. Halis'in bu hatası ona ödül getirecek, tıpkı bize ucuz penaltı çalan FA'ya getireceği gibi. Düzen bu. Değişmezse şampiyonluk 30 yılda 1, o da mahkeme koridorlarında ancak.. Hakemler maçlarımızı üç sülük standartlarında yönetseydi ya da yönetmelerine izin verilseydi, en az 5 şampiyonluk gelirdi bu sürede. Ama kimse kendi iradesiyle elindeki bu gücü (yani üç sülükler) paylaşmak istemez. Onlar da paylaşmıyor zaten. Yönetim hataları, kadro zaafiyeti v.s elbette pas geçilemez, ancak bu düzende biz ancak 30 yılda 1, rekor üstüne rekor kırarak ve buda yetmeyerek mahkeme koridorlarında şampiyonluk ararız. Bu husus yönetimin tek konusu olmalı, ancak çözümü basına verilecek uyduruk demeçler değil perde arkası-önü MHK savaşı olmalı. Ciddi mücadele gerekiyor. Ünal, Erdoğan, Aziz, hiç birinin insafı yok.. Ya bedel ödeyecekler ya da adam gibi yönetecekler.
KAYIP GEÇMİŞİN İZİNDE... Konu ozzyfast tarafından (23.01.12 Saat 11:37 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#90 (permalink) |
![]() Forum Yöneticisi
|
Fırat Aydınıus'un verdiği penaltı kararının doğru olduğunu düşünüyorum.
Bunun dışında yediğimiz 2. golden önce Olcan'a yapılan hareket hakkında tekrarı görülmediği için fikir sahibi olamadım. Aklımda kalan en büyük hakem hatası ise uzatmalarda Giray'ın tabanını görüp, 1 dakika sonrası lehimize olanı görmemesi. Maçın sonucuna hakemin çok etki ettiğini düşünmüyorum. Colman ve Aykut ikilisinin çok top kaybetmeleri ve çok kötü oynamaları, Giray'ın son 1 aydır devam eden formsuzluğu, kötü saha ve hava şartları gibi birçok etken puan kaybına neden olmuşturr. Ayrıca maç boyunca sahaya atılan buzların sebebinin ne olduğunu merak ediyorum? Yoksa geçen yıl babalarına karşı yaptıkları Emenike kıyağını deşifre etttik diye mi?
|
| Etiketler: hafta, karabukspor, mac, sonucu, stsl, trabzonspor |
| Bu Konuyu 1 Aktif Kullanıcı Görüntülüyor (0 Üye ve 1 Ziyaretçi) | |
| Konu Araçları | |
| Biçim | |
|
|