|
|||||||
| Genel Futbol Takımımızla İlgili Tüm Konular, Düşünceler. Trabzonspor'u Burada Tartışıyoruz .. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Biçim |
|
|
#8836 (permalink) |
![]() Yönetim Kurulu
Forum Mod. & Üye. İşl. Yön. Kayıt Tarihi: 15.02.09
Yer: Ankara
Takım: Trabzonspor
|
Olcan: Bu yenilgi bize ders olmalı
Karadeniz ekibinin devre arasında Gaziantepspor'dan transfer ettiği Olcan Adın, Antalya karşısında iyi futbol oynayamadıklarını belirterek, "Bu yenilgi bize ders olmalı. İyi bir seri yakalamıştık ve bunu devam ettirmek istiyorduk. Ancak sahada istediklerimizi yapamadık. Basit bir penaltı kararının ardından gol yedik ve yenildik. Üzgünüz" diye konuştu.
|
|
| Reklam |
|
|
|
#8837 (permalink) |
![]() Yönetim Kurulu
|
Şener tribünde
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, zorlu Antalya deplasmanında takımını yalnız bırakmadı. Mücadeleyi ev sahibi kulübün başkanı Hasan Akıncıoğlu ile yan yana izleyen Şener, Fırtına'nın 2-1'lik yenilgisi üzerine Mardan Stadı'nı üzgün terk etti.
|
|
|
|
#8838 (permalink) |
![]() Yönetim Kurulu
|
Kadro değişmedi
Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, 2-1 kazanılan Bursaspor karşılaşmasının kadrosunda değişikliğe gitmedi. Tecrübeli hoca, geçen haftaki ilk 11'i Antalyaspor karşısında da sahaya sürdü. Bordo-mavililerde milli takımdaki Zokora'nın yanı sıra sakat Vittek, Glowacki ve Tayfun Cora oynamadı.
|
|
|
|
#8839 (permalink) |
![]() Yönetim Kurulu
|
Beraberlik bozuldu
Medical Park Antalyaspor ile Trabzonspor arasındaki son 4 maçtaki beraberlik serisi bozuldu. İki takımın ligde yaptığı son 4 karşılaşmasının ikisi 0-0, biri 1-1, bu sezon ilk yarıda Avni Aker'de oynanan karşılaşma ise 2-2 bitmişti. MP Antalya, sahasında 2-1 kazanarak beraberlik serisini bitirdi.
|
|
|
|
#8840 (permalink) |
![]() Yönetim Kurulu
|
Onur'un sorunu duygusal...
Trabzonpor'da kaleci Onur'un sözleşmesini uzatamamasının tek nedeninin para olduğu, maddi konulardaki sorunların bir türlü aşılamadığı ortaya çıktı. Transfer olduğu dönemde uzun bir süre yedek bekleyen, ardından gelen fırsatı ise çok iyi bir şekilde değerlendirerek kaleye geçen Onur, yaşadığı sakatlıktan sonra yeniden forma için beklemeye başladı. 2013 yılında sözleşmesi sona erecek olan Onur, bir süre önce her konuda anlaşmaya varıldığını belirterek, Trabzonspor'da kalma yönündeki tavrının da değişmediğini söyledi. BAŞKAN ŞENER İLE ANLAŞTI AMA Onur'un sözleşmesini uzatamamasının önündeki en büyük engelin maddiyat olduğu öğrenildi. Başkan Sadri Şener ile konuşup anlaşan, ancak daha sonra takım içi dengeler öne sürülerek fiyatta indirime gidilmesi talep edilen Onur, "Ben gerekli fedakarlığı yapıyorum" diyerek bu talebi geri çevirdi. Onur, anlaşılan rakama imza atmak için sabırsızlandığını belirterek, "Anlaştığımızı daha önce açıklamıştım ancak şu ana kadar imza atmamak beni gerçekten çok üzüyor. Çünkü kalmak istiyorum" diye konuştu. "PLAY-OFF SIKINTIMIZ OLMAYACAK" Antalyaspor karşısında aldığı 2-1'lik yenilgiden sonra 5'inci sıraya gerilediklerini belirten Brezilyalı Alanzinho, bir mağlubiyetle hedefden kopmayacaklarını söyledi. Play off grubuna kalmak için sıkıntı yaşamayacaklarına belirten Alanzinho, "Bu gruba girmek isteyen tüm takımlar kıyasıya bir mücadele veriyor. Ancak biz bu mücadelede bir adım öne geçeceğiz ve ilk 4 içinde yer alacağız" diye konuştu. GLOWACKİ İYİLEŞİYOR Sakatlığı yüzünden son 2 lig maçında forma giyemeyen Glowacki'nin tedavisine yoğun şekilde devam ediyor. Polonyalı futbolcunun hafta sonunda oynanacak Gaziantepspor maçına yetiştirilmesi için özel çaba harcanıyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in tamamen iyileşmesi durumunda Glowacki'ye oynatacağı öğrenildi. PSV TAKİP EDİLİYOR Trabzonspor teknik heyeti, bir taraftan da UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri PSV Eindhoven'i takip etmeyi sürdürüyor. PSV'nin Heracles ile oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı maçı da yakından takip eden teknik heyet, rakibin oyuncularını tek tek analiz etti. Bu arada PSV yetkilileri de Trabzonspor'un Antalyaspor ile deplasmanda oynadığı maçı izledi. Dha
|
|
|
|
#8841 (permalink) |
![]() Yönetim Kurulu
|
Trabzonspor eski günleri mumla arıyor
Spor Toto Süper Lig'de Medical Park Antalyaspor'a deplasmanda 2-1 mağlup olarak ligde 5. sıraya düşen Trabzonspor, başarılı günlerin uzağında kaldı. Bu sezon ligin 25. haftası sonunda 12 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak 42 puan toplayan bordo-mavililer, geçen sezona göre büyük bir düşüş sergilerken, son 4 sezon içerisindeki en kötü dönemini yaşıyor. Geçen sezon aynı dönemde 17 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 57 puan toplayan Karadeniz ekibi, 2009-2010 sezonunda 12 galibiyet, 7 beraberlik ve 6 mağlubiyet ile 43 puan, 2008-2009 sezonunda ise 13 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 mağlubiyet ile 46 puan toplamıştı. Karadeniz ekibi, 2007-2008 sezonunda ise 10 galibiyet, 5 beraberlik ve 10 mağlubiyet ile 35 puan da kalmıştı. -Puan kayıpları geçen sezonu aştı- Trabzonspor'un 25. hafta sonundaki puan kayıpları geçen sezon lig boyunca yaşanan puan kayıplarını aştı. Geçen sezon lig sonunda 82 puan toplayıp 20 puan kaybı yaşayan Karadeniz ekibi, bu sezon ise 25. hafta sonunda 33 puan kaybetti. Bordo-mavililer, geçen sezonun 25. hafta sonuna göre ise 15 puan daha az topladı.
|
|
|
|
#8842 (permalink) |
![]() Yönetim Kurulu
|
Böyle olmaz
"Oynadığımız oyuna ve yenilgiye bahane aramak istemiyorum. Önümüzde sadece 9 maç kaldı Bu hataları tekrarlamamalıyız" Teknik direktör Şenol Güneş, Antalyaspor maçının ardından futbolcularının performansını eleştirdi. Yenilgiyi ne hakeme ne de bir başkasına bağlayamayacaklarını dile getiren Güneş, "Antalya'da tanınmaz haldeydik. Kötü futbol için bir sürü etken var. Onları dile getirip kendimizi haklı çıkaramayız. Oynadığımız oyuna ve yenilgiye bahane aramak istemiyorum. Ortada bir gerçek var, o da çok kötüydük. Rakibimiz bizim bu yönümüzü iyi değerlendirdi. Onlara galibiyeti kendi ellerimizle verdik" diye konuştu. YOĞUN DÖNEM Normal sezonun tamamlanmasına sadece 9 maç kaldığını hatırlatan Güneş, "Avrupa ve kupa maçları da başlayacak ve daha yoğun bir döneme gireceğiz. Play-off hedefine ulaşmak istiyorsak kalan 9 haftada bu hataları tekrarlamamamız gerek" diye konuştu. Bazı oyuncuların hâlâ beklenenin altında performans sergilediğine dikkat çeken Güneş, "Beklentilerimize karşılık vermeyen bazı arkadaşlar kendine gelmezse bunun cezasını çeker" dedi.
|
|
|
|
#8843 (permalink) |
![]() Yönetim Kurulu
|
Biz kupamızı alırız
Başkan Sadri Şener, TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın istifa etmesinin kendi durumlarını etkilemeyeceğini dile getirdi. Sürecin biraz uzayacağını belirten Şener, "Bizim için değişen bir şey yok. Yeni yönetim gelir, gerekli cezalar verilir ve Trabzonspor kupasını alır" ifadelerini kullandı. F.Bahçe tarafından TFF'ye açılan davaya da değinen Şener, "O durum da bizi etkilemez. Şampiyonlar Ligi'nden gelen parayı geri verecek halimiz yok. Bize 'git' dediler gittik, 'oyna' dediler oynadık ve kazandık. Kazandığım parayı niye vereyim. Bu işler çocuk oyuncağı değil" diye konuştu.
|
|
|
|
#8844 (permalink) |
![]() Yönetim Kurulu
|
Onur müjdesi
Facebook hesabından taraftarlara seslenen Onur Kıvrak "Türkiye'de Trabzon'dan başka yerde oynamam" dedi DAHA AZ KAZANDIM Bordo-mavili takımın sözleşme uzatmak istediği Onur Recep Kıvrak, hakkında yapılan olumsuz yorumlara kendi facebook hesabından yanıt verdi. Kulüple anlaştığını ama bazı pürüzler çıktığını belirten Onur, "Medyada yazdığı gibi uçuk paralar istemedik. Hak ettiğimi istedim. 3 yıldır kadroya giremeyenlerden bile az para aldığımı bilmeyenler, beni adi, suçlu, paragöz diye gösterdi" dedi. İMZA 10 GÜN İÇİNDE Taraftara "Ailem" diye seslenen genç file bekçisi, "Bana 'kulübü satıp gidecek' yakıştırması yapanlardan daha çok Trabzonsporlu olduğumun bilinmesini isterim. Ben bu şerefli formaya en iyi olduğum 6 ayımı verdim. Canımı da veririm. Trabzonspor beni istemeyene kadar buradayım. Futbolu burada bırakmak istiyorum. Türkiye'de Trabzon'dan başka kulüpte oynamam" diye konuştu.
|
|
|
|
#8845 (permalink) |
![]() Yönetim Kurulu
|
Yerelde hakem Göçek'e tepki
Yerel gazeteler "Trabzon Göçek altında kaldı" başlığını kullandı Trabzon basını 2-1'lik Antalyaspor yenilgisi sonrasında hakem Hüseyin Göçek'e yüklendi. Günebakış, Karadeniz ve İlkhaber gazeteleri Göçek'in soyadından yola çıkarak birbirine benzer başlıklar kullandı. Günebakış, "Trabzon Göçek altında!", İlkhaber "Göçek altında kaldık!" ve Karadeniz "Trabzon Göçek altında kaldı" manşetleriyle yayınlandı. Taka "Güneş çarptı, keyif bitti", Ekspres ise "Futbol da yok, show da" başlıklarını kullandı.
|
|
|
|
#8846 (permalink) |
![]() Yönetim Kurulu
|
Geleceği gören adam Burak!
Ligde attığı 25 golle krallık yarışında uzak ara zirvede bulunan Burak Yılmaz, adeta geleceği gördü. Attığı goller nedeniyle günlerce manşetlerden düşmeyen Burak, geçen hafta yaptığı açıklamada "Her oyuncunun suskunluk dönemleri olabilir. İlk yarıda bunu yaşamıştım. Şimdi atıyorum ama yine suskunluk dönemi olabilir" diyerek bugünleri işaret etmişti. Bu arada, Burak verilen 1 günlük izni Antalya'da ailesinin yanında kalarak değerlendirdi.
|
|
|
|
#8847 (permalink) |
![]() Yönetim Kurulu
|
Yumlu: Üzgünüz
Antalya maçında takımın beraberlik golünü atan Mustafa Yumlu, yenilgi nedeniye golün sevincini yaşayamadığını söyledi. Aylar sonra gol attığını ancak bunun anlam kazanabilmesi için galip gelmeleri gerektiğini belirten Yumlu, "Üst üste aldığımız güzel sonuçları devam ettiremedik, üzgünüz" dedi.
|
|
|
|
#8848 (permalink) |
![]() Yönetim Kurulu
|
Deplasmanlar kabus oluyor
Bordo-mavili takım, bu sezon deplasmanda oynadığı 12 maçta 4 galibiyet, 5 beraberlik, 3 yenilgi aldı. Trabzonspor deplasmanda sadece gol yemediği 4 maçı kazanırken; gol yediği maçlarda toplam 19 puan kaybetti. Fırtına'nın şampiyonluk yarışında kapıştığı 3 büyükler ise deplasmanlarda daha iyi bir grafik çizdi.
|
|
|
|
#8849 (permalink) |
![]() Yönetim Kurulu
|
Takıma 1 gün izin verildi
Karadeniz ekibinde, Antalyaspor maçının ardından futbolculara bir gün izin verildi. Oyuncuların bazıları Antalya üzerinden ailelerinin yanına giderken, çoğu isim kafile ile birlikte Trabzon'a döndü. Trabzonspor, cuma akşamı evinde oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarına bu akşam yapacağı idmanla başlayacak.
|
|
|
|
#8850 (permalink) |
![]() Yönetim Kurulu
|
Adrian'a eleştiri yağmuru
Sezon başında Polonya'nın rekor transfer ücretiyle Trabzonspor'a transfer olan Adrian Mierzejewski, yerel ve ulusal basından ağır eleştiri aldı. Antalyaspor karşısında ikinci yarıda oyuna giren ancak skora katkı yapacak hiçbir hareket yapamayan Adrian'ı Şenol Güneş'in de sert bir dille uyardığı dile getirildi.
|
|
| Etiketler: bordomavi, trabzonspor, trabzonspor gunlugu, trabzonspor haberleri |
| Bu Konuyu 1 Aktif Kullanıcı Görüntülüyor (0 Üye ve 1 Ziyaretçi) | |
| Konu Araçları | |
| Biçim | |
|
|