|
|||||||
| Genel Futbol Takımımızla İlgili Tüm Konular, Düşünceler. Trabzonspor'u Burada Tartışıyoruz .. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Biçim |
|
|
#1 (permalink) |
|
|
“Derin Trabzonspor’un” ikinci baskısı çıktı
Gazeteci Cevat OCAK’ın yazdığı “Derin Trabzonspor” kitabının ikinci baskısı piyasaya çıktı. Cevat OCAK, “Derin Trabzonspor” kitabında Trabzonspor’un şampiyonluk yıllarını anlatarak, nasıl şampiyon olduğunu ve daha sonraki yıllarda neden şampiyon olamadığını irdelemiş. Kitapta ayrıca, kongrelerin perde arkası olayları, Trabzonspor’u kimlerin nasıl yönettiği veya yönetemediği gibi konulara da yer veriliyor. Değiştirilmiş ve yenilenmiş olarak piyasaya çıkan ikinci baskı da Spor yazarlarından Ergun Ata, İhsan Öksüz, Musa Alioğlu, Yusuf Turgut, Adnan Sungur, Murat Taşkın, Cevat Kol, Hakan Kulaçoğlu, Ali Savaş, Barış Yurduseven ve Aytekin Akay’ın “Derin Trabzonspor” olgusunu irdeleyen yazılarına yer verilmiş. “Derin Trabzonspor” kitabında şu soruların cevabını irdelemiş: -Trabzonspor Kulübü nasıl kurulmuş, renkleri nasıl belirlenmiş ve ilk üyeleri kimlerdir? -Trabzonspor nasıl şampiyon olmuş, uzun yıllar neden şampiyon olamamış? -Mehmet Ali Yılmaz nasıl ve kim tarafından Başkanlığa getirilmiş? İlk etapta Trabzonspor’un ne kadar borcunu ödemiş? -Sadri Şener,Trabzonspor için ne kadar alacağını bağışladı? --1996 yılında kaçan şampiyonluğun perde arkası olayları neler? -Şampiyonluk kaybedildi diye intihar ederek yaşamına son veren Bordo Mavili taraftarın öyküsü ve son isteği neydi? -Trabzonspor Başkanlığını çok isteyen Salih Alpaslan’ın önü neden ve nasıl kesildi? -2000 kongresinin öncesi ve sonrası perde arkası olayları neler? -Özkan Sümer nasıl kazandı, Mehmet Ali Yılmaz neden kaybetti? -Başkanlığına az bir süre kala Ahmet Ağaoğlu nasıl ve kimler tarafından kaçırıldı? -Parasız Başkanlar Faruk Özak ve Özkan Sümer Trabzonspor’u nasıl yönetmiş? -Nuri Albayrak seçimi nasıl kazandı ve neden başarısız oldu? -Sadri Şener nasıl bir uzlaşma sonucu başkan oldu? Başkanlığının birinci yılında yönetim neler yaptı? -Trabzonspor şampiyon olabilir mi? Derin Trabzonspor kitabını nasıl alabilirsiniz? Derin Trabzonspor kitabını almak isteyenler herhangi bir postane şubesinden Cevat Ocak adına 569 87 87 No’lu posta çeki hesabına kargo ücreti dahil 25-lira(25 Milyon lira) yatırmaları ve yatırdıklarını ad soyad ve açık adresiyle birlikte cevatocak@hotmail.com adresine bildirmeleri halinde kitap en geç üç gün içerisinde sahibine ulaştırılacaktır. Yurt dışından isteyenler ise yine kargo ücreti dahil 40-lira(40 Milyon lira) yatırmaları gerekiyor. TRABZONSPOR KENDİSİNE HAYAT VERENLERİN HAYATIDIR ![]()
|
| Reklam |
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yönetim Kurulu
Genel Koordinatör Kayıt Tarihi: 10.01.09
Yer: Trabzon
Takım: Trabzonspor
|
Herkesi bu kitabı alıp okumaya davet ediyoruz.İçinde ki bilgiler sizleri çok şaşırtacak.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: ANKARA
|
Vallah sanki derin devlet gibi başlıkları.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yönetim Kurulu
|
Cevat Ocak'ın bana soyledigini soyluyorum.Kitabın 2. baskısı yeni çıktı.Yakında YAYSAT bayilerinde ve TS club ta satılacakmış ayrıca Galatasaray maçı için bir organizasyon var.Cevat ocak ile sohbet edip kitabı kendisinden temin edebileceğiz.
|
|
|
#6 (permalink) | |
![]() Kayıt Tarihi: 12.01.09
Yer: Kale Arkası
|
Alıntı:
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yönetim Kurulu
|
arkadaşlar almak isteyenler ismini yazdırsın bırakın şu işleri
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: TEKİRDAĞ
|
Daha BİZE HER YER TRABZON kitabına başlayamadım ama DERİN TRABZONSPOR kitabını da hemen temin etmek istiyorum : )
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: TEKİRDAĞ
|
Kesinlikle edinicez ve her Trabzonspor taraftarına tavsiye edicez.
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: YURTDIŞI
|
avrupaya gelirmi :atkı:
OFFFFFFFFFFFFF TS OFFFFFFFFFFFFF Nerelerde Geziyorsun Tepede kalakaldım Mahsun yalnız Gece gündüz bekliyorum Senin pencerende Nerelerde geziyorsun Nereye gidiyorsun Nerede benim geleceğim Senin aşkın var bende aşkın Seni bekliyorum gitmedim Bu gece ayda ışık var Gidesim var denize İstemiyorum seni bırakmak Gel benimle. Kazım Koyuncu |
|
|
|
| Etiketler: baskisi, cevat, derin, ikinci, kitabinin, ocak, trabzonspor, yayinda |
| Bu Konuyu 1 Aktif Kullanıcı Görüntülüyor (0 Üye ve 1 Ziyaretçi) | |
| Konu Araçları | |
| Biçim | |
|
|