|
|||||||
| Genel Futbol Takımımızla İlgili Tüm Konular, Düşünceler. Trabzonspor'u Burada Tartışıyoruz .. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Biçim |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: TRABZON
Takım: Trabzonspor
|
![]() ![]() 453 bin metrekare dolgu alanı ve toplam 535 bin metrekare çalışma alanı üzerine yapılacak projede stat, açık otopark, spor tesisleri (6 idman sahası), otel, alışveriş merkezi, spor akademisi, otobüs terminali, akaryakıt istasyonu, kongre ve kültür merkezi, spor salonu, kapalı ve açık yüzme havuzları, rekreasyon alanı ve ulaşım alanı yer alacak. DİYE KANDIRILDIK .. 2011 DİYE KANDIRILDIK .. HALA YETİŞECEK DİYE KANDIRILIYORUZ .. |
|
|
|
| Reklam |
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Trabzon
|
Ben bu konuda eleştirilecek isimlerin başında ne yazık ki Sayın Faruk özak ı görüyorum.Kendisi iktidar partisinde oldugu icin ve Trabzon da muhalefet partisinde oldugu icin bu projeye destek olmadı.AKP secilirse bu stadın sözünü veriyor.Kendisine bu hareket yakışıyormu arkadaşlar sizlere soruyorum.Utanılacak bir iş yapmıştırTrabzonsporlu bildigimiz Faruk Özak yazıklar olsun.Ülke yonetmek bu mudur spora destek bu mudur?Akp cıkarkarı icin kendini ezmeye ne gerek vardır sen Trabzonlusun daha onemlisi Trabzonsporlusun bilmiyormusun bu sehrin insanları herseyin farkında bilmiyormusun stad sozu icin oy alamayacagınızı.Ya elinizi siyasetciler olarak Türk sporundan çekin ya da tam destek verip milleti kandırmayın.Bu Akp nin değil Trabzon un projesidir
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: ANKARA
|
Bunun açıklamasını başkanımız yakın bir zamanda açıklamasını yapmıştı.
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Yer: TEKİRDAĞ
|
Alıntı:
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: TEKİRDAĞ
|
Para babası (ama delikanlı gibi) olsam öyle bir stad yaptırırdımki...Hibe ederdim klube karşılık beklemeksizin.
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
öncelikle böyle bir projenin olmasını cani gönülden istiyorum. ama ordaki stadyum olimpiyat için yapılakca hiç yapılmasın daha iyi. sahayla tribünlerin arası 15 bin kilometre olacak,
orda maç oynuyoruz diyelim 1)görsellik nerde? 2)baskıyı nasıl oluşturacaz 3)ha tvden izlemişim ha stadyumdan bi fark yok. projeye tam destek verelim arkadaşlar ama böyle bir stadyuma asla. yapılacaksa sadece futbol için yapılsın. hiç bir avrupa ülkesinde böyle bir satadyum yok. tribünler nerdeyse sahanın içinde.
|
|
|
#11 (permalink) |
|
|
öyle yada böyle bi stad yapılır elbet siyasi işlere alet ediiliyoruz okadar ama şu şampiyonluğumuzda bırak efsane sahamızda yaşayalım
zaten mecbur yapılcak yada avniaker engüzel şekilde düzeltilcek ki zaten sanırım öyle olacak...
|
|
|
#14 (permalink) | |
|
Yer: KAYSERİ
Takım: Kayserispor
|
Alıntı:
kayseri kendi stadyumunu kendisi yaptı devletin hiç bir katkısı olmadı galatasarayla kıyaslanırsa anlarımda kayseriye stadyumu belediye başkanı mehmet özhaseki merhum kadir hasın yardımlarıyla yaptırdı. |
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
![]() Anasayfa Sorumlusu
Yer: iSTaNBuL
|
Resimlerin altındada yazdığı gibi harbidende rüya.Ama gerçekleşmicek bi rüya.O resimdekilerden sadece stad işi gerçekleşse oda kafi.Kaldıki onunda gerçekleşmesi en erken 2015 leri alır.
|
|
|
|
| Etiketler: bir, cok, goruldu, stad, trabzonspora |
| Bu Konuyu 1 Aktif Kullanıcı Görüntülüyor (0 Üye ve 1 Ziyaretçi) | |
| Konu Araçları | |
| Biçim | |
|
|