|
|||||||
| Genel Futbol Takımımızla İlgili Tüm Konular, Düşünceler. Trabzonspor'u Burada Tartışıyoruz .. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Biçim |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: ANKARA
Takım: Trabzonspor
|
Maçın başlığını açıyorum ama öylesine açıyorum işte nediyebilirizki.Bütün ümitlerimi yok ettiler.İnşallah kazanırız.
|
| Reklam |
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
ya hacettepe alacak maçı yada yine 0-0 berabere bitecek. 6 haftalık kötü gidiş için demiyorum bu skoru, takımın sinir bozucu hali ortada,beraberliğe ellerini açıp ta dua etsinler bu futbolla
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: YURTDIŞI
|
TS 1-1 hacettepe
yada hacettepe kazanir
OFFFFFFFFFFFFF TS OFFFFFFFFFFFFF Nerelerde Geziyorsun Tepede kalakaldım Mahsun yalnız Gece gündüz bekliyorum Senin pencerende Nerelerde geziyorsun Nereye gidiyorsun Nerede benim geleceğim Senin aşkın var bende aşkın Seni bekliyorum gitmedim Bu gece ayda ışık var Gidesim var denize İstemiyorum seni bırakmak Gel benimle. Kazım Koyuncu |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: ANKARA
|
Bu kadar düşünüyoruz bunu düşünmemizinde tek suçlusu takımımız.
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: YURTDIŞI
|
ERSUUUUUUUUUUUUUUUUNNNNNNNNNNNNNNNN
OFFFFFFFFFFFFF TS OFFFFFFFFFFFFF Nerelerde Geziyorsun Tepede kalakaldım Mahsun yalnız Gece gündüz bekliyorum Senin pencerende Nerelerde geziyorsun Nereye gidiyorsun Nerede benim geleceğim Senin aşkın var bende aşkın Seni bekliyorum gitmedim Bu gece ayda ışık var Gidesim var denize İstemiyorum seni bırakmak Gel benimle. Kazım Koyuncu |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
ÇOKJ POZİSYON VERIRIRZ YINE DEFANS GUNUNDE OLURSA YEMEYIZ CUNKU ONLARDA IYI POZISYONA GIRIYOLAR VE YAKALADILARMI ATIYOLAR AMA DEFANSLARI EVLERE ŞENLIK ÇOK GOL YERLER DIYECEGIM BU SEFERDE GOKHANLA UMUT GELIYO AKLIMA ATAAYIZ DIYE DUSUNUYORUM BIR METRE MESAFEDEN TOPU NUMUNE HASTANESINE ATAN GOLCU..........BIR GULMEDI YUSUMUZ YA BU NE TALIHSIZLIKTIR ARKADAS
|
|
|
#15 (permalink) |
![]() Kayıt Tarihi: 07.04.09
Yer: Fransa
|
Cikacagiz, Allah'in izniyle, oyuncularimizin guzel oyunuyla bu maci alacagiz. Bu kadar basit, Trabzonspor taraftari takimini kotu gunde destekler, iyi gunun dostlari mumkunse bizden uzak dursunlar. Trabzonspor deplasmanlarda iyi oynuyor neden? Cunku kendi oyuncusuna bir pas hatasinda ana avrat kufur eden taraftar yok. Trabzon'da ki Trabzonspor'lu lar bu takimin degerini bilsinler. Biz gurbetde bu takim bizim ilimize gelsin diye yana yana tutusuyorken, kimsenin bu takimin oyuncusuna kufur etmeye hakki yok. Deplasman maclarin da neden basarili oluyor takim.? Cunku o koseye, bucaga skimis olan taraftarlar tek bir agizdan TRABZONSPOR diye bagiriyorlar.
Dedigim gibi, Trabzon'da ki Trabzonspor'lu lar bu takima destek olsunlar, kostek degil. Ya da her maci deplasman da oynayalim ne de olsa tam destek verilen tek maclar dis saha maclari. Koro halinde kufur eden yok hiç olmassa. Cunku bu takima yana yana hasret olanlar var.
|
| Etiketler: 27hafta, hacettepe, spor, trabzonspor |
| Bu Konuyu 1 Aktif Kullanıcı Görüntülüyor (0 Üye ve 1 Ziyaretçi) | |
| Konu Araçları | |
| Biçim | |
|
|