|
|||||||
| Genel Futbol Takımımızla İlgili Tüm Konular, Düşünceler. Trabzonspor'u Burada Tartışıyoruz .. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Biçim |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: ANKARA
Takım: Trabzonspor
|
1)Gokhan ÜNAL'in son dakikada attigi frikik goluyle trabzonspor'un 1-0 kazandigi mac.
2)Birkaç haftadır gol atıp bizi endişelendiren umut'un tekrar formuna kavuşup goller kaçırmaya başladığı maçtır, derken bir tane de alazinho kaçırdı. 3)Trabzonspor'u şampiyonluk yarışında tutan maç. bu sene hep son dakika golleriyle hayat bulan trabzonspor'u hala şampiyonlukta şanslı görüyorum. 4)Eski Bursaspor kaptanı egemen korkmaz'ın kızıyla birlikte kolbastı oynarak galibiyeti kutladığı maçtır. 5)Sezonun ilk yarısındaki karşılaşmada bursaspor'un ofsayttan attığı golle aldığı 3 puana nispeten, anaların ak sütü gibi helal bi 3 puan almıştır trabzonspor. 6)Trabzonspor'un avni aker ve ekran başındakileri 96 dakika boyunca kanser ettikten sonra attığı golle ufak çaplı bir cennet yolculuğu yaptırdığı maç. Bir de hakem o kadar isteseydi trabzonspor'un gol atmasını, gördüğüm kadarıyla ceza sahasının 1 metre içerisinde yapılan müdahaleye penaltı çalardı. artık ilahi adalet mi yoksa başka bir şey mi bilemiyorum ama sezonun ilk maçında haksız bir şekilde uzatmalarda gol yiyip sahadan yenik ayrılan trabzonspor bugün adeta o maçın intikamını almıştır öyle veya böyle. 7)Gökhan ünal'ın inanılmaz bir frikik golü attığı karşılaşma. 8)Maci anlatan spikerin, golden sonra kendinden gectigi mac.. Bunların hepsi benim fikrim sizlerde ekleye bilirsiniz.
|
| Reklam |
|
|
|
#6 (permalink) | |||
|
Yer: Ardeşen
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: TEKİRDAĞ
|
Sinirlerimin ve kalbiminin dayanamayacağını bildiğim ve devlet hastanesi acil polikliniğine gitmek istemediğim için izlemediğim ama mutlaka kazanırız dediğim maç
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
hakemin sacmaladıgı mactır mactan sonra sercan hakeme hakaretler yagdırdı ama o ne yaptı volkan sene sarı kart gostermekle yetındı adam 3 dkk boyunca hakaret edecek sen sessız kalacaksın bravo dıyorum baska dıyecek bırsey demıyorum
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: SAMSUN
|
yaradanın yüzümüze güldüğü ,
herşeyin henüz bitmediği , intikamın acı olduğu , bu ligde bizim nasıl büyük olduğumuzu , gösterdiğimiz bi maçtı
|
|
| Etiketler: bir, bursa, mac, maci, nasil |
| Bu Konuyu 1 Aktif Kullanıcı Görüntülüyor (0 Üye ve 1 Ziyaretçi) | |
| Konu Araçları | |
| Biçim | |
|
|