|
|||||||
| Genel Futbol Takımımızla İlgili Tüm Konular, Düşünceler. Trabzonspor'u Burada Tartışıyoruz .. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Biçim |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ardeşen
Takım: Trabzonspor
|
Kazancıoğlu ve Karaman sözleşme imzaladı
Metin Kazancıoğlu ve Ünal Karaman Başkanımız Sadri Şener’in katılımıyla İstanbul’da faaliyette bulunan iletişim büromuzda sözleşme imzaladılar. Başkanımız Sadri Şener Kazancıoğlu ve Karaman’ın üstlendikleri görevlerle kulübümüze faydalı olacaklarına inandığını belirterek, “Kurumsallaşmaya büyük önem veren yönetim kurulumuzun almış olduğu kararla faydalı olacaklarına inandığımız TFF eski Genel Sekreteri Metin Kazancıoğlu ve eski takım kaptanımız Ünal Karaman’la çalışmaya başlıyoruz. Bu iki ismin kulübümüzde bulunan diğer arkadaşlarla koordineli bir şekilde çalışarak başarılı olacaklarına inanıyor ve kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyoruz” dedi. Kulüp Genel Sekreterliğine getirilen Metin Kazancıoğlu ve Sportif Direktörlük görevini üstlenen Ünal Karaman’a yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.
|
|
| Reklam |
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yönetim Kurulu
Genel Koordinatör Kayıt Tarihi: 10.01.09
Yer: Trabzon
|
valla başarılı olmalarını çok istiyorum fakat bu sistemin Türkiye'ye özelliklede Trabzona uygun olduğunu düşünmüyorum.hatta dahada ileri giderek bu işten vazgeçilebileceiğini,çünkü sportif direktör vasıflarının Ünal Karaman veya kim olursa olsun oraya getirilen herhangi birine devredileceğini düşünmüyorum.
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Yer: TEKİRDAĞ
|
Alıntı:
|
|
| Etiketler: imzaladi, karaman, kazancioglu, sozlesme |