|
|||||||
| Genel Futbol Takımımızla İlgili Tüm Konular, Düşünceler. Trabzonspor'u Burada Tartışıyoruz .. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Biçim |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: TRABZON
Takım: Trabzonspor
|
Şimdi bu başlığı okuyan herkes bu akşamki adam çalımlayıp geçtiği şutlardan örnek verecek ama Barış Memişin Ersun Yanal zamanında neden forma şansı bulamadığı çok açıktı bugun.Ben neden oynatılmadıgını anladım.O kadar ofsayta düşme oyunu yavaşlatma oyunu açamama oyunu sıkıştırma ve tecrübesizlik.
Ne yazık ki Barışımız bir Arda değil.Pişmesi zaman alacak..
|
| Reklam |
|
|
|
#4 (permalink) |
![]() Kayıt Tarihi: 07.04.09
Yer: Fransa
|
yattara sakat olarak kalsin o kendini gosterir buna inaniyorum. Ben barisi seneler once Bursa-Trabzon macinda pafda oynarken izledim, Bursa paf takimi Turkiye'de ki en iyi paflardan birisidir, her zaman iyi oyunculari vardir, o maci Ersun hoca ve yilmaz hocada izliyordu. O macda barisa hayran kaldim, boyle bir yetenek olamazdi, izlerken icimi heyecan kapladi bu oyuncuda yetenek var dedim. Kendi sahasindan topu alip calim atarak cok rahatca dikine oynuyordu. Ersun hocada benim gibi hayran kalmis olacak ki onu cikardi, bence kulubun en buyuk hatasi onu yattarayla ayni odaya koymasi oldu. Ben yattaranin oyununu cok seviyorum ama cok sevilmesine ragmen oynamiyor.
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Yönetim Kurulu
Genel Koordinatör Kayıt Tarihi: 10.01.09
Yer: Trabzon
|
Alıntı:
|
|
|
|
#6 (permalink) |
![]() Yönetim Kurulu
Forum Mod. & Üye. İşl. Yön. Kayıt Tarihi: 15.02.09
Yer: Ankara
|
çalış barış çalış dicem ama artık somut bir gelişme göstermeli.
bu gidişle pek gelecek olacağa benzemiyor.
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: TEKİRDAĞ
|
Yetenekli bir futbolcu ama kafasındaki oyun kurgusunu sahaya yansıtamıyor.Bu da kondisyon eksikliğinden kaynaklanıyor.Daha fazla oynamalı.Hocamız adam eder onu merak etmeyin.
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: İSTANBUL
|
Bence geleceğin 1 numaraları futbolcusu olacak. Aha da buraya yazıyorum , herkes görecek. Çok akıllı hareketler yapıyor hatırlayın dünkü Hevernnen maçının ilk golünü sağ kanatta adamı nasıl geçti Gökhan a pası nasıl attı bakın.
Bence mükemmel hem vücut çalımı hemde bilek hareketiyle çok akıllıca geçti ve güzelde bir pas attı. Aklından geçirdiklerini sağaya tam anlamıyla yansıtamıyor ama bu demek değilki olmayacak , oynaya oynaya zamanla geliştirecek kendini dolayısıyla Trabzonspor'un ve Türkiye'nin bir numaralı futbolcusu olacak. Saygılar.
|
|
|
#14 (permalink) |
![]() Kayıt Tarihi: 07.04.09
Yer: Fransa
|
Sanki Yattara, baristan cok mu iyi oynuyor suan? Sadece onun onunde bulunan bir engel. Yattara'nin bu takima ilk geldigi senelerde biraz faydasi oldu daha sonra ortalikda yok, hele son senelerde iyice birakdi, eskiden kendisi alir topu giderdi en azindan ayagindan kaybetmezdi topu, simdi topa ayagini uzatmiyor! Trabzonspor'un en disiplinsiz oyuncusudur Yattara, sirtindaki 61 numarasinin hakkini veremeyecekse hemen cikarsin o formayi. Baris'in uzerine dusulurse evet Turk futbolunun gelecegi olur. Yok yattara'ya yem edilirse birsey olmaz. Yattara kaç tane buyuk maç oynamis bakmak lazim? Bir ilk geldigi senelerde gs'ye golu vardi sag sol yatirarak, ondan sonra birkac mac zor cikarirsiniz. Herkes Fatih Tekke diyor, yattara kadar disiplinsiz olsaydi cokdan silmisdi taraftar Fatih'i. Yattara sevildiginin farkinda degil, ya da dalga geciyor.
|
|
|
|
| Etiketler: baris, futbolunun, gelecegi, memis, turk |
| Bu Konuyu 1 Aktif Kullanıcı Görüntülüyor (0 Üye ve 1 Ziyaretçi) | |
| Konu Araçları | |
| Biçim | |
|
|