|
|||||||
| Genel Futbol Takımımızla İlgili Tüm Konular, Düşünceler. Trabzonspor'u Burada Tartışıyoruz .. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Biçim |
|
|
#1 (permalink) |
![]() Kayıt Tarihi: 07.04.09
Yer: Fransa
Takım: Trabzonspor
|
Evet arkadaslar artik yavas yavas bunlari konusmaya baslayalim, aslinda devamli konusuyoruz. Bugun ku maçda bir barcelona degildik, evet real madrid hiç degildik ancak 10 tane net pozisyonumuz vardi, direkler, penalti, kacirilan goller. Antep'in bir pozisyonu vardi, yani olacakdi ancak kaptanimiz uçarak bu firsati vermedi. Guvenç Kurtar'in maç sonunda dedigi gibi evet arkadaslar bugun gerçekden sanssizdik. Olmayinca olmuyor.
Gunler geçiyor, haftalar bir bir gidiyor. Sadri baskan'i TV'de gorunce, kaçan goller sonrasinda gorunce daha da çok sever oldum bugun, cunku adam bu takimi gerçekden seviyor. Antep ofsaytdan gol atinca alkislayan bir seyircimiz var artik, sanirim modernlesiyoruz! Bir de Fatih Tekke var, Fatih Sultan Tekke diyoruz hep beraber. Sezon oncesi olan fikirlerim aynen suruyor, ben Fatih Tekke'den profesyonelligi bir tarafa birakip bos kagida imza atmasini bekliyorum, oyle yapacagina inaniyorum, cunku ona yakisanda odur. Açik açik belli oluyor Fatih Tekke'nin istendigi, arandigi, yonetimde ara transferde bu isi bitirir. Fatih Tekke'de Trabzonspor'a gelmelidir. Fatih gelirse, Gokhan ile birlikde iyi ikili olurlar, Fatih belkide asistleriyle Gokhan'i eski gunlerine bile dondurebilir, tabi eski Fatih gibi olabilirse, gidip geri gelen oyuncularimiz genelde bos bos oynuyorlar, tutturamiyorlar. Nihat ornegini verebiliriz, adam ispanyada sakat dursaydi kimse elestirmezdi ancak simdi herkes ondan goller atmasini sabirsizlikla bekliyor! Yalniz bir fark var, besiktas taraftarina Nihat gelsin mi diye soru sorulsaydi, herkes gelsin demezdi. Bugun Fatih Gelsin mi diye soru sorulsa yuzde 100'e yakin bir cevap alinacagi bir gerçekdir. Simdiden o kadar çok baski kuruluyorki Fatih Tekke bu takimi sampiyon yaparsa yapar, yoksa olmaz. Bu kadar baskiyi Fatih Tekke kaldirabilir mi? insallah kaldirir. Taraftar onu istiyor, o da Trabzonspor'a donmeyi istiyor. Peki bu guzel taraftar Fatih Tekke onderliginde bu takima sonuna kadar destek çikar mi? Fatih Tekke gol kaçirirsa yuhalanir mi? Agzim varmiyor ancak kufur edilir mi? Artik herseyi iyi dusunmemiz lazim, calisabilecegimiz her hocayla calistik, artik yerli hoca olarak senol gunes'den baskasini bu takimin basina getiremeyiz. Gerçi onuda istemeyen birsuru taraftar var ancak ondan baskasi kalmadi! Yabanci hoca olarakda ben bu hocadan memnunum, en azindan yerinde duramiyor, hirsli birseyler yapmaya calisiyor, didiniyor, gol olmayinca, goller kaçinca dovunuyor! Belkide bize gelebilecek ender yabanci hocalardan birisidir Hugo Broos. Yabanci olarak getirecegimiz hocalarin çogu cebinden baska seyi dusunmezler, arada sirada bu hoca gibi ayakta durup kazanmayi isteyeni buluruz onuda hemen harcamayalim. Yonetime gelirsek, bu yonetime karsi olanlar diyor ki ; giderse gitsin Trabzonspor sahipsiz kalmaz, evet sahipsiz kalmayiz ancak bir yerde istikrar olmadan hiçbir sey gerceklesemez. Baskan gitsin, yonetim gitsin, hoca gitsin, oyuncularin Allah belasini versin diyerek birseyler olmadigini artik gormemiz lazim. Fatih Tekke geldiginde bu yuhalanan oyuncular ile birlikde oyun oynayacak, onlar olmadan Fatih Tekke ne yapabilir? Bir kerecik olsun sabredelim, sadece bir kerecik, 4-5 sene sabredelim. Cok mu fazla sey istiyorum? |
|
|
|
| Reklam |
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yönetim Kurulu
Genel Koordinatör Kayıt Tarihi: 10.01.09
Yer: Trabzon
|
Eleştiri yaparak daha iyiye ulaşma çabasına katkıda bulunuyoruz iddasının aslında ne derece temelsiz olduğu,çünkü eleştiri diye ortaya konulan lafların oturduğu yerden sallamaktan iberet olduğu, hi.bir dayanaği olmadiğı aşikardır.
Hoca konusunda: Sen hakkında bir paragraf bir yazı okumadığın bir konuda Belçika liginde şampiyonluk kazanmış adama işini öğreteceksin... Bunu sorgulayana etmediğin hakaret kalmayacak...Sonra da "amacimiz Trabzonsporun iyiligi, eleştireceğiz ki, daha iyiyi bulacaz" deyip zeytinyağı olacaksın! Belçika liginide küçümserler şimdi ya.Geçen yıl şampiyonluğa oynayan takım küme düşecek Süper Ötesi Ligimizde. Baska? Dert sadece Trabzonspor da degil.Ülkenin sorunu.Şehirin sorunu.Hiçbirşey bilmeyip bir o kadar da bilgiçlik taslamak. Fatih Tekke konusunda: Yönetimin başta bu oyuncuyu istemediği apaçık ortadadır.Para konusunda Fatihi taraftarın önüne attığıda ortadadır.Amma velakin almadıkları için pişman olduklar APAÇIK ortadadır. Sezon başı ile sezon ortasında ki transferinin farkınıda görmemiz lazım.
|
|
|
#3 (permalink) |
![]() Kayıt Tarihi: 12.01.09
Yer: Kale Arkası
|
doğru zamanda alınan bir Tekkenin yanlış zamanda alınan bir Tekkeden 100 kat daha iyi olacağını bilmemiz lazım.Tıpkı Şenol Güneş örneği gibi.
Düştünmü sarılmayacaksın.İhtiyacın olduğu an sarılacaksın.Trabzonsporun ihtiyacı vardı almadı.Şimdi düştü alacak. İşe yaramayacak.
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Yer: SAMSUN
|
Alıntı:
geçti bolunun pazarı, sür eşşeği niğdeye. fatih tekkenin elinde sihirli bir sopa yok. o gelene kadar puan alacaktın yenilmeyecektin. şimdi ne fatih ne şenol güneş bu sene bizi kurtarır. gelecek seneye kaldı umutlarımız.
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Ben bu sene için konusmuyorum zaten. Sonuçda oyle ya da boyle fatih gelmedi, geldikden sonrasini konusuyorum. Bu takim daha genç ancak iki uç senedir yanyana oynuyor olacaklar, Fatih Tekke'de gelir ve eskisi gibi oynarsa ben inaniyorumki çok daha basarili oluruz ve yine inaniyorumki Fatih, Gokhan unal'ida canlandirir. Suda bir gerçekki, Fatih'in yaninda çok iyi anlasip takir takir goller atmasini saglayan bir gokdeniz olmayacak. Eger bu takima taraftari sahip cikar, yuhalamazsa, yenilince isliklamassa ve rakip gol atinca alkislayip kendi oyuncumuz top kaybedince kufretmesse Fatih Tekke gelsin, yoksa hiçbirsey degismez.
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: SAMSUN
|
Arkadaşlar zaten bu sene için şampiyonluk ümidini yitireli baya oldu HAKSIZMIYIM....Her şey ortada neyse bence bazı şeylerin temelleri erken atılmalı seneyenin yatırımı gibi , bu seneki performansa göre de gönderilecekleri değerlendiririz onun içinde erken şuan ,ayrıca hoca konusunda hataları vardır yoktur tartışılabilir ama malzeme bu kadar dünkü maçta fatih olsaydı o gollerin ben kaçacağına inanmıyodum yada en az 1 tanesi girerdi...
Şimdi sadece sizden duygusal davranmadan mantıklı düşünmenizi istiyorum bu sene şampiyon olabiliriz diyomusunuz benim düşüncem hayır ama şu da var en kötü 4.cülük ve 5.liktir onuda o formanın içindekiler değil o forma tek başına orda bitirir zaten onun içinde bazı değerlere erkenden sahip çıkıp gençlere şans vermemiz lazım diye düşünüyorum mesela kaleyi artık Onura teslim edilmeli bu sene Sylva nın yaptığı hatalar bini geçti ona verilen tölerans ne tolga ya ne de onura verildi onların suçları ne türk vatandaşı olmaları mı yapmayın artık belli şeyler için gençlerimizi kulübede öldürmeyelim Defansa gelince Brosun en iyi yaptığı şey bana göre Girayın oynamasıdır yanında egemen song artık bişe demicem ancak sağ bek sorunum hala devam ediyor tek aklıma gelen transferde bulamadık peki pafta yada karadenizspor da sağ bek oynayan kimse yok muydu? yeterli olmadığını düşünüyosunuz peki serkan yada tayfun sağ bekte yeterli mi? Sol da Cale yada Ferhat tercihleri iyi ama ben Ferhattana yana kullanılmasını Calenin ise iyi fiyat verilmesi halinde satılmasındanım yoksa kalmalı... Orta saha bolluğu olan belkide tek takımız takım komple nerdeyse orta sahadan ibaret neyse ben her görüşümü kendime göre yaptığım için bu laflarıma kızacak olan kişiler olabilir ancak orta saha hem ofansta hem defansta oynayabilen topcular olmalıdır.Ben kesinlikle ön liberoda Ceyhunun ve yanında Selçuğun Solda Gabriçin sağda ise serkan yada daha iyi birinin olmasından yanayım ancak bu 4-4-2 sistemi ile oynayacaksak olmasını istediğim bi takımdır.Diceksiniz ki colman neden yok colman forvet arkası oynayabilen bi topcu ara paslarında iyi olabilir ama o 4-4-2 sistemine uygun değil onuda şu sistemde kullanırım ben olsam 4-1-3-1-1 sisteminde dizilimde bu takımı şöle kurarım; ------------------ONUR-------------- ( ? )-----GİRAY----EGEMEN----FERHAT ---------------CEYHUN--------------- ( ? )----------SELÇUK----------GABRİÇ --------------COLMAN---------------- ---------------TEKKE----------------- İYİ BİR SAĞ BEK YADA Kİ BEN ARTIK UMMUYORUM İYİ BİR YATTARA DA BU TAKIMDA İYİ İŞLER YAPAR AMA ARTIK BİTMİŞ ESKİ YATTARADAN ESER YOK NEYSE İŞTE SİSTEM BENCE BU DA OLABİLİR.Oyun sistemi bu ama sahada ceyhun ön libero görevini üstlenen biri olduğu için hem ofansta hem defansta olucak orta saha bi mevki takım üstüne doğru gelirken 4 lenecek belki de colman yardım etmesi durumunda beşlenecek TEKKE tek forver ancak onun kaleye sırtını dönme özelliği olduğu için gerektiğinde Colmanı ve kanat oyuncularını oyuna sokma gol attırma gibi şans ta doğacaktır ama başta da değimiz gibi bu sırf colmandan verim alma taktiği bence neyse tekrardan 4-4-2 ye dönersek şuan ki durumdan sadece GÖKHANINYERİNE TEKKE Yİ KOYAR HİÇ DEĞİLSE GOL ATMA BAŞARISI GÖSTERİRDİM. GOL ATAMAYINCA HOCA NE YAPSIN ARKADAŞLAR O POSİZYONLAR HATTA PENALTI GOL OLSAYDI MAÇI YENSEYDİK HOCA İSTİFAYAMI ÇAĞIRILACAKTI LÜTFEN HER ZAMAN BÖLE YAPTIK İSTİKRAR İSTİYOSAK HOCAMIZA SAHİP ÇIKALIM 25 SENE ŞAMPİYONLUK SIRF İSTİKRAR OLMADIĞI İÇİN GÖREMEDİK. TEŞEKKÜRLER.....
|
|
|
|
#12 (permalink) | |
|
Yönetim Kurulu
Genel Koordinatör Kayıt Tarihi: 10.01.09
Yer: Trabzon
|
Alıntı:
![]() Madem istiyordu ne diye sezon başı almadılar.Fatihi istemedikleri apaçık ortada.
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Oyle ya da boyle alsinlar ki hiç olmasa taraftarin destegi artsin, bir heyecan gelsin. Tepkiler daha az olsun, oyuncularimiz yuhalanmasin, bir muddetde olsa iyi destek verir taraftar. Gerçi Fatih Tekke'de her maç gol atmassa zamanla oda yuhalanir. Yerel medya direk harekete geçer, simdi neden almadiniz diyorlarya gelincede neden aldiniz sattiginiz adami derler (:
|
|
|
|
| Etiketler: fatih, gelirse, tekke |
| Bu Konuyu 1 Aktif Kullanıcı Görüntülüyor (0 Üye ve 1 Ziyaretçi) | |
| Konu Araçları | |
| Biçim | |
|
|