|
|||||||
| Genel Futbol Takımımızla İlgili Tüm Konular, Düşünceler. Trabzonspor'u Burada Tartışıyoruz .. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Biçim |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ardeşen
Takım: Trabzonspor
|
Takımımızın Kampından haberler, resimler, videolar bu başlıkta..
Ali abi konuyu sabitleyebilirmisin. Bence Devre arası bitene kadar olsun bu başlık.
|
| Reklam |
|
|
|
#2 (permalink) |
![]() Yönetim Kurulu
Forum Mod. & Üye. İşl. Yön. Kayıt Tarihi: 15.02.09
Yer: Ankara
|
bu konuyu ben açmayı düşünüyordum sen önce davrandın (:
konu sabitlenmiştir.
|
|
|
#5 (permalink) | |
![]() Yönetim Kurulu
|
Alıntı:
rica ettim muhabbet01.
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
Akşam Antrenmanı Tamamlandı..
![]() Trabzonspor'un sabah yaptığı antrenmanda bir hava topu mücadelesinden sonra yerde kalan Tayfun Cora'nın sol diz ön çapraz bağlarının koptuğu ve bu futbolcunun 4 ila 6 ay arasında sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Kulüp doktoru Hakan Ayaz, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, Tayfun Cora'ya sakatlığının hemen ardından MR çektiklerini belirterek, "Tayfun'un sol diz ön çapraz bağlarında yırtık tespit ettik. Bu nedenle ameliyat olması gerekiyor. Ameliyatının ardından ise iyileşme süresi yaklaşık 4 ile 6 ay arasında sürecek" diye konuştu. Ayaz, Tayfun'un Pazartesi günü Acıbadem Hastanesi Bakırköy Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Ömer Taşer tarafından kontrol edileceğini de belirterek, "Muayenenin ardından ise ameliyatın gerçekleşmesini bekliyoruz" dedi. Bu arada Tayfun Cora, yarın İstanbul'a gidecek. ELEKTRİK KESİLİNCE KARANLIKTA ÇALIŞTILAR Öte yandan Trabzonspor akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla çalışmalarını sürdürdü. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmana sabahki çalışmada sakatlanan Tayfun Cora ve Egemen'le birlikte, hasta olan Gabric katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Cale ise takımdan ayrı olarak fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Antrenmanın başlarında ise elektrik kesintisi meydana gelince, futbolcular alkış tuttu. Yaklaşık 10 dakika duran çalışma elektriklerin gelmesi uzayınca karanlıkta da devam etti. Futbolcularının çalışmayı bırakmasına izin vermeyen Güneş, elektriklerin gelmesinin ardından antrenmanı yaklaşık 1.5 saat daha devam ettirdi. UMUT'UN TAKIMI GÖKHAN'IN TAKIMINI 3 - 1 MAĞLUP ETTİ Bordo - mavililer antrenmanda koşunun ardından çift kale maç yaptı. Umut'un takımıyla Gökhan Ünal'ın takımı arasında oynanan karşılaşmayı Umut'un takımı 3 - 1 kazandı. Umut'un takımının gollerini A2 takımından kampa dahil edilen Mustafa ve Şahin'le birlikte Umut atarken, Gökhan'ın takımının golünü ise Engin kaydetti. Antrenman sona erdikten sonra ise Güneş, takımın yarısını otele göndererek, hücum oyuncularıyla yaklaşık yarım saat süren özel bir çalışma gerçekleştirdi. Bu çalışma sırasında Engin ve Barış attıkları gollerle dikkat çekti. BAŞKAN ŞENER DE ANTRENMANI İZLEDİ Bu arada antrenmanı akşam saatlerinde Antalya'ya gelen Başkan Sadri Şener de izledi. Teknik direktör Şenol Güneş ile bir süre görüşen Başkan Şener, daha sonra takımın kamp yaptığı otele geçti. BARBEKÜ PARTİSİ DÜZENLENECEK Trabzonspor'da her yıl devre arası kampında geleneksel olarak düzenlenen barbekü partisi, yarın takımın kamp yaptığı otelde saat 13.00'da yapılacak. Başkan Sadri Şener, teknik heyet ve tüm futbolcuların katılacağı barbekü partisinde, futbolcuların stres atması amaçlanıyor.
|
|
|
#7 (permalink) |
![]() Yönetim Kurulu
|
inşallah başka sakatlıklar yaşanmaz.
|
|
|
#12 (permalink) |
|
|
yandaş medya sezerin çift kale maçta müthiş oynadığını söylüyor.
Sezer Göz Doldurdu ! Otelin sahasında yapılan taktik çift kale maçta yeni transfer sezer de oynadı Trabzonspor ligin ikinci yarı hazırlıklarını eksik bir kadro ile sürdürürken bordo mavililer bu akşam 17:30 da kamp yapılan otelin sahasında bir çalışma yaptı. 10 ar kişilik iki takım halinde çift kale maç yapan bordo mavililerde yeni transfer Sezer Badur'da yer aldı. Sezer oynadığı futbol ile yüreklere su serperken yeşil takımda yer alan Sezer'in çabası takımını kurtarmaya yetmedi. Kamp yapılan otelin sahasında yapılan taktik çift kale maçta Gökhan hafif bir sakatlık geçirirken, kaptan Umut'un yer aldığı kırmızı takım Gökhan'ın yer aldığı yeşil takımı 3-1 mağlup etti. Başkan Sadri Şener ,in de izlediği karşılaşmanın gollerini Şahin, Mustafa ,ve Umut atarken Yeşil takımın tek golü Engin Baytar'dan geldi HAKEM: Turgut Kural YEŞİL TAKIM: Tolga, Ömer, Giray ,Ferhat, Mustafa, Şahin, Selçuk, Zafer, Barış, Umut KIRMIZI TAKIM: Onur, Zeki, Rasimcan, A.Kadir, Sezer, Tjikuzu, Serkan, Engin, Gökhan Şahin
Konu muhabbet01 tarafından (02.01.10 Saat 21:26 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
|
Başkanımız Antalya kampında
Başkanımız Sadri Şener, Mali Saymanımız Mahmut Aksu ve yönetim kurulu üyemiz Serdar Bogoçlu ile birlikte takımımızın kamp yaptığı Antalya’ya gelerek akşam (cumartesi) antrenmanını izledi. Bu arada kondisyon ve taktik ağırlıklı bir program uygulanan oyuncularımız çalışmanın son bölümünde çift kale yaptılar. Antrenman sırasında bir ara sahanın elektrikleri kesildi. Ancak takımımız buna rağmen antrenmanı kesmedi ve kısa süren kesinti sırasında otobüsümüzün ışıklarıyla çalışmasını sürdürdü. Takımımızın akşam antrenmanına Tayfun dışında, hafif sakatlığı bulanan Egemen ve hasta olan Gabriç katılmadılar.
|
| Etiketler: gunlugu, kamp |
| Bu Konuyu 1 Aktif Kullanıcı Görüntülüyor (0 Üye ve 1 Ziyaretçi) | |
| Konu Araçları | |
| Biçim | |
|
|