|
|||||||
| Genel Futbol Takımımızla İlgili Tüm Konular, Düşünceler. Trabzonspor'u Burada Tartışıyoruz .. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Biçim |
|
|
#1 (permalink) |
![]() Yönetim Kurulu
Forum Mod. & Üye. İşl. Yön. Kayıt Tarihi: 15.02.09
Yer: Ankara
Takım: Trabzonspor
|
Bursaspor Kulübü, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in, Diyarbakırspor-Bursaspor maçında yaşanan olaylara ilişkin yorumlarına yazılı açıklamayla yanıt verdi.
Kulübün ''www.bursaspor.org.tr'' adresli resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, ''Trabzonspor Kulübü Başkanı Sayın Sadri Şener, TV programlarında ve basın açıklamasında Diyarbakırspor-Bursaspor müsabakasında cereyan eden olayların müsebbibi olarak kalecimiz İvankov'un seyirciyi tahrik ettiğini belirtmiştir'' denildi. Olayların yoruma muhtaç olmayacak şekilde milyonların önünde geliştiği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi: ''Şener'in, hayatın olağan akışına aykırı tespitlerinin kamuoyunu sadece gülümsetebileceği aşikardır. Ayrıca, Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Sayın Hasan Yener'in de bugün bir ulusal gazetede 'Bursaspor, Diyarbakırspor'dan özür dilemeliydi' beyanatı yer almaktadır. Şunu ifade etmeliyiz ki, Bursaspor nerede, kimden nasıl özür dileyeceğini gayet iyi bilir. Sayın Genel Sekreterin kendi kulübünün işleriyle ilgilenmesini öneririz. Sayın Şener ve Yener'in haksız rekabet duyguları ile bu derece yanlı ve yanlış tutum sergilemelerini fair-play ve centilmenlik kurallarının bu şekilde çiğnenmek istenmesini esefle kınıyoruz. Her kişi ve kurum kendi işine bakmalı, küçük menfaatler uğruna alenen ve gözün gördüğünün inkar mahiyetinde bu tarz tutumlar terk edilmelidir. Bu beyanın Türkiye Futbol Federasyonu'nun vereceği karar öncesi verilmiş olması da ayrıca anlamlıdır, manidardır. Bu tür kasıtlı, yönlendirici, açık maksat içeren tutum, davranış ve beyanatların kimseye yarar sağlamayacağının idrak edilmesini temenni ediyor ve tüm kişi ve kurumları daha sağduyulu, adaletli ve insaflı olmaya davet ediyoruz. Ayrıca, kulübümüze değişik yollarla geçmiş olsun dileklerini ileten tüm kişi ve kurumlara da bu vesile teşekkürlerimizi arz ediyoruz.''
Devletin kaderini elinde tutan beyler!Şehitlerin ardından bol nutuk atan beyler!Artık lafı bırakın,yanıyor vatan beyler! Trabzonsporfan Forum Kuralları İçin[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|
|
|
| Reklam |
|
|
|
#2 (permalink) |
![]() Yönetim Kurulu
|
Trabzon'a sert tepki
Bursaspor Kulübü, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in, Diyarbakırspor-Bursaspor maçında yaşanan olaylara ilişkin yorumlarına yazılı açıklamayla yanıt verdi. Kulübün ''bursaspor.org.tr'' adresli resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, ''Trabzonspor Kulübü Başkanı Sayın Sadri Şener, TV programlarında ve basın açıklamasında Diyarbakırspor-Bursaspor müsabakasında cereyan eden olayların müsebbibi olarak kalecimiz İvankov'un seyirciyi tahrik ettiğini belirtmiştir'' denildi. Olayların yoruma muhtaç olmayacak şekilde milyonların önünde geliştiği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi: ''Şener'in, hayatın olağan akışına aykırı tespitlerinin kamuoyunu sadece gülümsetebileceği aşikardır. Ayrıca, Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Sayın Hasan Yener'in de bugün bir ulusal gazetede 'Bursaspor, Diyarbakırspor'dan özür dilemeliydi' beyanatı yer almaktadır. Şunu ifade etmeliyiz ki, Bursaspor nerede, kimden nasıl özür dileyeceğini gayet iyi bilir. Sayın Genel Sekreterin kendi kulübünün işleriyle ilgilenmesini öneririz. Sayın Şener ve Yener'in haksız rekabet duyguları ile bu derece yanlı ve yanlış tutum sergilemelerini fair-play ve centilmenlik kurallarının bu şekilde çiğnenmek istenmesini esefle kınıyoruz. Her kişi ve kurum kendi işine bakmalı, küçük menfaatler uğruna alenen ve gözün gördüğünün inkar mahiyetinde bu tarz tutumlar terk edilmelidir. Bu beyanın Türkiye Futbol Federasyonu'nun vereceği karar öncesi verilmiş olması da ayrıca anlamlıdır, manidardır. Bu tür kasıtlı, yönlendirici, açık maksat içeren tutum, davranış ve beyanatların kimseye yarar sağlamayacağının idrak edilmesini temenni ediyor ve tüm kişi ve kurumları daha sağduyulu, adaletli ve insaflı olmaya davet ediyoruz. Ayrıca, kulübümüze değişik yollarla geçmiş olsun dileklerini ileten tüm kişi ve kurumlara da bu vesile teşekkürlerimizi arz ediyoruz.''
Devletin kaderini elinde tutan beyler!Şehitlerin ardından bol nutuk atan beyler!Artık lafı bırakın,yanıyor vatan beyler! Trabzonsporfan Forum Kuralları İçin[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
![]() Kayıt Tarihi: 12.01.09
Yer: Kale Arkası
|
Bursaya kim cephe açmış ?
önce beşiktaşa sonra bize sardılar yemşyeşil bursanın bembeyaz oglanlarına Fuat Akdağ gereken cevabı vermiştir Ntvspor ekranlarından
|
|
|
|
#6 (permalink) |
![]() Kayıt Tarihi: 07.04.09
Yer: Fransa
|
yahu ikide bir cephe aciyor diyorsun, biz diyarbakira gittik ne guzel karsilandik ustelik yendik ve ustunede alkislarla yollandik, bursasporu severim sonucda dogup buyudugum memleket senelerce maçinada gittim ancak diyarbakirspor macinda yanlis yaptilar ceza almadilar sonucunda da bu olaylar oldu.
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
Ya anlatamıyorum galıba bız konuya neden mudahil oluyoruz Neden özellikle bu macta bu gune kadar hangı macta cıkan olaylarda yorum yapıldı yonetım tarafından kı bızı de ılgılendırmez.Kaldı ki yukarıdakı acıklamayı bız olamazsak bursa olsun cumlesını de bursalılar pek takmamıskı cevap nıtelığınde sert bı acıklama yapıldı
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
![]() Yönetim Kurulu
|
"Bursaspor Şampiyon Olsun"
Trabzonspor Kulubü Başkanı Sadri Şener, Bursaspor'un Turkcell Süper Lig'de şampiyon olmasını istediğini söyledi. Trabzonspor Basketbol Takımı'nın, Medical Park Hastaneleri ile sponsorluk anlaşması imzaladığı toplantıda konuşan Başkan Şener, Trabzon halkının futboldan sonra basketbola da çok çabuk alıştığını söyledi. Şeen, "Play-off maçlarını Çorum ve İstanbul'da oynayacağız. İstanbul'daki maçlarda salonların dolacağından eminim. Bizlere destek olan Medical Park Hastaneleri'ne teşekkür ediyorum" dedi. -"Bursaspor ŞAMPİYON OLSUN"- Geçtiğimiz hafta Turkcell Süper Lig'de Diyarbakırspor ile Trabzonspor maçında yaşanan olaylarla ilgili olarak Başkan Şener, şunları söyledi: "Diyarbakır, Türkiye'nin özel bir yeridir. Alınacak kararda biraz daha yumuşak yaklaşılmasını istedim. Keşke o olaylar yaşanmasaydı. O şehri ve halkı kaybetmeyecek bir Ceza verilirse Türkiye futboluna faydası olur." Şener, Bursaspor'un ligde gösterdiği performans ile ilgili olarak da, "Bursaspor'un gidişini tebrik ediyorum. Biz şampiyon olamayacaksak Bursaspor şampiyon olsun." diye konuştu. Teknik Direktör Şenol Güneş ile iyi bir çıkış sürecine girdiklerini ifade eden Başkan Şener, sözlerini şöyle sürdürdü: "12 haftadır yenilmiyoruz. Şenol Güneş ile çok önemli yerlere geldik. Şu anda kendi takımımızın aldığı sonuçlara bakıyoruz. Bu hafta Gaziantepspor'u yenmemiz lazım. Daha sonra Galatasaray ardından Gençlerbirliği ile oynayacağız. Bu maçlardan alınacak sonuçlar durumumuzu belirler. Yedek kulübemizde oldukça iyi hoca kadro seçerken zorlanıyor" Sadri Şener, Turkcell Süper Lig'de maç yöneten hakemler içinde onların insan olduğunu ve hata yapabileceklerini kaydetti. Tecrübeli başkan, "Bizim hakemlerle ilgili sıkıntılarımız var. Ancak orta hakemlerden çok yan hakemlerin hataları bizleri zor durumu düşürdü. Yan hakemlerin çok iyi eğitilmesi grekiyor. " Konuşmaların ardından sponsorluk anlaşması imzalandı. (CİHAN)
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
![]() Kayıt Tarihi: 07.04.09
Yer: Fransa
|
valla uzerimizdeki 6 sampiyonlugun rehaveti herhalde baskasinin sampiyon olmasiyla kalkacakdir. Olmusuz 6 kere sampiyon sonra razi gelmisiz 4. buyukluge, kendimize gelmemiz için buyuk bir olaya ihtiyac var, belkide o olay bir baska takimin cikip sampiyon olmasidir.
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
![]() Kayıt Tarihi: 12.01.09
Yer: Kale Arkası
|
biz olamıyosak bursa şampiyon olsun mu dedi şimdi bu başkan
bu adam düzelmicek kanal7 de fıkra anlatsın
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: ANKARA
|
Yaa bu şeftaliler ne oldum delisi.Bunlar kim yaa iyiki galibiyet alıyorlar ama bunlarda başkasına benzemesin.
|
| Etiketler: bursatrabzon, gerginligi |
| Bu Konuyu 1 Aktif Kullanıcı Görüntülüyor (0 Üye ve 1 Ziyaretçi) | |
| Konu Araçları | |
| Biçim | |
|
|