|
|
#106 (permalink) |
![]() Kayıt Tarihi: 12.01.09
Yer: Kale Arkası
Takım: Trabzonspor
|
![]() Kulübümüzün lisanslı ürünler markası TS Club TIR'ı Bursa'da taraftarlarımıza hizmet vermeye başladı. TS Club TIR'ı bugünden itibaren Bursa Osmangazide'de taraftarlarımıza hizmet vermeye başladı.
|
| Reklam |
|
|
|
#107 (permalink) |
|
Yönetim Kurulu
Genel Koordinatör Kayıt Tarihi: 10.01.09
Yer: Trabzon
|
Kulübümüzün lisanslı ürünler markası TS Club TIR'ı Bursa Mudanya'da taraftarlarımıza hizmet vermeye başladı.
TS Club TIR'ı bugünden itibaren Bursa Mudanya Trabzonspor Taraftarlar Derneği önünde taraftarlarımıza hizmet vermeye başladı. |
|
|
|
|
|
#109 (permalink) |
|
Yer: Ardeşen
|
Ankara'da Ts Club Mağazası açılıyor
Kulübümüzün lisanslı ürünler markası Ts Club'ın Ankara'daki ilk şubesi 25 Eylül Cuma günü saat 14.00'de açılıyor. Açılışa yönetim kurulu üyelerimiz ve oyuncularımız da katılacak. Taraftarlarımızdan gelen yoğun talebi değerlendiren kulübümüz tarafından yapılan çalışmalar neticesinde Ankara Kızılay Soysal İş Merkezi'nde Ts Club Mağazası açılması için gerekli çalışmalar tamamlandı. Cuma günü yapılacak açılış sonrası taraftarlarımız Ankara'daki ilk Ts Club Mağazası'nda oyuncularımızla biraraya gelecek.
|
|
|
|
#115 (permalink) |
|
Yer: TEKİRDAĞ
|
Kulübümüzün lisanslı ürünler markası Ts Club'ın İstanbul Beylikdüzü’ndeki yeni şubesi bugün düzenlenen törenle açıldı.
Törene Başkanımız Sadri Şener, yönetim kurulu üyelerimiz, oyuncularımız Tolga Zengin, Onur Kıvrak, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Sadunoğlu, İsmail Yalçın, Zeki Çanakcı ve çok sayıda taraftarımız katıldı. Büyükşehir Mahallesi’nde bulunan Beylicium Alışveriş Merkezi’nin 1. katında hizmete giren mağazamıza taraftarlarımız 0212 873 30 00 numaralı telefondan ulaşılabilir. ![]()
|
|
|
#117 (permalink) |
![]() Yönetim Kurulu
Forum Mod. & Üye. İşl. Yön. Kayıt Tarihi: 15.02.09
Yer: Ankara
|
hayırlı olsun.
|
|