|
|||||||
| Kulüp Stadımız, Tesislerimiz, Dergimiz, Resmi Sitemiz, TsClub ve Kurumsal Diğer Konular .. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Biçim |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yönetim Kurulu
Genel Koordinatör Kayıt Tarihi: 10.01.09
Yer: Trabzon
Takım: Trabzonspor
|
Kulübümüz bünyesinde Taraftar Proje İletişim Bürosu kuruldu.
Kurumsal İletişim Departmanımızın bünyesinde faaliyet gösterecek olan büro taraftarlardan gelecek proje önerilerini değerlendirerek uygulamaya değer bulunanlarını hayata geçirmeye çalışacak. Taraftarların özgün projeleri kulübümüzün resmi internet sitesi aracılığıyla toplumla paylaşılarak tartışmaya açılacak. Yönetim Kurulu Proje Sorumlusu Sırrı Furkan Eren, Trabzonspor’un başarısı için camianın bütünleşerek hareket etmesi gerektiğinin altını çizerek, “Bu bütünlük anlayışı çerçevesinde taraftarlarımızın fikren de kulübe katkıda bulunmalarını bekliyoruz. Oluşturduğumuz Tarafar Proje İletişim Bürosu’nun hedefi de budur. Kulübünü seven ve 24 saat Bordo-Mavili renklerin başarısı için fikir üreten taraftarlarımızdan son derece özgün projeler geleceğine olan inancımız büyüktür” diye konuştu. Ayrıca taraftarların proje önerilerini taraftarprojeleri@trabzonspor.org.tr mail adresiyle, 0462 38 10 93 nolu fax ve Trabzonspor M.Ali Yılmaz Tesisleri Havaalanı altı TRABZON adresine posta yoluyla gönderebilecekleri açıklandı. ---- Evet yeni yönetimle beraber klübümüzde bazı şeyler değişmeye başlıyor. Şimdi biz burada taraftarlar olarak güzel projeler üretmeye çalışmalıyız. Özellikle TSCLUB ve ürünler konusunda olması gerektiğini düşünüyorum. Bütün projeleri tek tek göndermek yerine ortak projeler üretip güzel bir yazı yazıp bütün herkes bunu siteye gönderirse daha etkili olucağını düşünüyorum. Bunuda abilerimiz çözer. İlk önerim daha çok ürün daha çok çeşit. kolanyadan ıslak mendile kadar ne olursa. Bütün taraftarlarımız rahatlıkla alabileceği ürünler olması.
|
| Reklam |
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: TRABZON
|
Kuruldu ama soru mahiyetinde kendilerine sundugumuz önerilere cevap vermiyorlar.Madem boyle yapacaktınız neden kuruldu.?
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Yer: ANKARA
|
Alıntı:
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yönetim Kurulu
Genel Koordinatör Kayıt Tarihi: 10.01.09
Yer: Trabzon
|
Ben öncelik istemiyorum da mailime cevap versinler yeter
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: TEKİRDAĞ
|
Altyapısını sağlam oturtmadan böyle bir projeye girmek riskli bir iş.Ama destekleyeceğiz tabi.
|
|
|
#14 (permalink) |
|
|
gönderdiğim mailler ulaşmadı klübe.hata verdi her seferinde.mail adresinin hafızası dolu olduğu için ulaştırılamadı gibi birşeyler söylüyor her seferinde
|
|
|
#15 (permalink) |
|
|
TRAZONSPOR İNANILMAZ BİR TAKIM ŞU İSTANBUL TAKIMLARINI SEVİNDİRİYORUZ YA BİZE YAZIK OLSUN NEDİYİM.BU HAFTAKİ HACETTEPE MACI İYİ SAYILIRDI ÖNÜMÜZDEKİ MALARI KAZANIRSAK NEDEN? OLMASIN DİYORUM BİZ İMKANSIZI BAŞARAN TAKIMIZ AMA BU İMKANSIZ DEĞİL BAŞARI OLSUN İSTİYORUZ.
|
|
|
|
| Etiketler: burosuquot, iletisim, kulubumuzde, kuruldu, proje, quottaraftar |
| Bu Konuyu 1 Aktif Kullanıcı Görüntülüyor (0 Üye ve 1 Ziyaretçi) | |
| Konu Araçları | |
| Biçim | |
|
|