Geri git   Trabzonsporfan.com | Forum > tsfan | Trabzonspor > Kulüp

Kulüp Stadımız, Tesislerimiz, Dergimiz, Resmi Sitemiz, TsClub ve Kurumsal Diğer Konular ..

LinkBack Konu Araçları Biçim
Alt 29.03.09, 14:16   #1 (permalink)
Yönetim Kurulu
Genel Koordinatör

ARJENuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: Trabzon
Takım: Trabzonspor
Standart Kulüp Yönetimimize Arz Ediyoruz

Burada yazacaklarımız,kulup yonetimimize çağrımızdır isteğimizdir,talebimizdir.İsteklerinizi değiştirilmesini beklediklerinizi projelerinizi bu başlık altında yazın.Bizde destek olalım mail olarak kulube gönderelim.
Alt 30.03.09, 10:15   #2 (permalink)

ts61dwt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Ynt: Kulüp Yönetimimize Arz Ediyoruz

TAKIMA TOPLU HALDE YEMK VERILMELI BIRLESME OLMALI HER KONUDA ONLARA DESTEK OLUNMALI TAKIMIN TAMAMINI AİLELERLE BIRLIKTE KAYNASMAYI SAGLAMK SAMPIYONLUK ATEINI HERYERDE ONLARA ASILAMK ISTEGIMIDR
Alt 30.03.09, 19:37   #3 (permalink)

ben istanbul büyükçekmece de oturuyorum.. burda trabzonlulrın sayısı bi hayli fazla.. abartısız 10 bin vardır... çevre ilçelerinide sayarsak bu sayı dhada artıyor... am koca istanbulda bi tane ts clup var.. oda bize çok uzak... bizim ilçemizde... trabzon spor alt yapı okulları var.. neden bir ts clup yok....
Alt 31.03.09, 17:40   #4 (permalink)

tutkun_laz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: İSTANBUL

tribünde güzel bi pankart açılmalı tanıtım malum
tutkun_laz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.04.09, 11:52   #5 (permalink)

tsmetu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: ANKARA

Hemen bir zar edelim takımı şampiyon yapsınlar.
Alt 09.04.09, 21:04   #6 (permalink)

Yönetimimize sesleniyorum inşallah ögrencilere biletleri daha ucuz yaparlar bizde daha cok maca ğitme şansı buluruz
ouzhan_61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.04.09, 16:30   #7 (permalink)

noexit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: SAMSUN

Büyümek gelişme göstermenin şartlarını yavaş yavaş yerine getiriyoruz ancak benim ilk önerim lisanslı ürünleri sadece Trabzonda ve istanbulda değil başka illerde de satışa çıkması kendimden örnek veriyorum.Samsunda ikamet ediyorum 27 yaşındayım sadece yazları Trabzona gidersem mağazaya uğrayabiliyorum yada Trabzonspor tırı Samsuna gelirse o zaman oysa ki mağazalara yönelinse klüp kendi yapamaz ise bayilik verme gibi işlemlerle yükselmeye başlayabilir işte bu tarz şeyler belki küçük şeyler ama genede genç nesiller için bir forma almak lisanlı ürün elde etmek bir sevinç kaynağıdır.Lütfen klüp yönetimine duyurun kolay gelsin...
noexit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.04.09, 10:14   #8 (permalink)

TRABZONSPOR TARAFTARI OLARAK ÖNCELİLE ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM .ŞU FORMLARIN HALİNE ÇUUKLU FORMA BİZİM TAKIMIMIZIN SİMGESİ LÜTFEN YENİ SEZONDA CUBUKLU FORMALARIMIZI YENİDEN YAPALIM.
benjamin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.04.09, 18:49   #9 (permalink)

özzgür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: TEKİRDAĞ

Sayın Başkan Sadri ŞENER'in sağlam bir açıklama ve projeyle tüm taraftar gruplarını bir arada toplama çabasında olmasını yada en azından 2-3 taraftar grubunu resmileştirmesini istiyorum.Egoistlik değil benim dediğim.Sadece bir öneri.Evet çok zor bir öneri ama stadımızda birlik sağlayamıyoruz maalesef..
Alt 16.04.09, 12:44   #10 (permalink)

bence kesinlikle doğru trabzona gelmekten artık hiçbir takım korkmuyo.Tribünlerde bi ahenk yok bi şölen yok sadece 61. dakıka BJK taraftarına tribünlere bakın tek kelimeyle muhtesem 90. dakıkaya kadar destek ve solen havasında geciyor.Bir lider tribünleri tek başına idare ediyor.Tribün olayı markadır.Ve geçmişte taşıdığımız bu markayı kaybettik.Dünyada önde gelen tribün markaları vardır her ülkede böyledir.Ama biz sadece uzaktan izliyoruz hemde böyle futbol aşığı bi memleketin çocukları olarak
kelesserkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.04.09, 14:20   #11 (permalink)

Artık marka haline gelmemiz lazım tonyalı arkadaşın dediği gibi ts clup yaygınlaşmalı ve reklamlar artmalı...stad yapımına da bi hız verilmeli çünkü herkesin ortak düşüncesi bu demek ki millet boş konuşmuyo
mbrkh isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.04.09, 20:59   #12 (permalink)

Alıntı:
kelesserkan tarafından yazılan
bence kesinlikle doğru trabzona gelmekten artık hiçbir takım korkmuyo.Tribünlerde bi ahenk yok bi şölen yok sadece 61. dakıka BJK taraftarına tribünlere bakın tek kelimeyle muhtesem 90. dakıkaya kadar destek ve solen havasında geciyor.Bir lider tribünleri tek başına idare ediyor.Tribün olayı markadır.Ve geçmişte taşıdığımız bu markayı kaybettik.Dünyada önde gelen tribün markaları vardır her ülkede böyledir.Ama biz sadece uzaktan izliyoruz hemde böyle futbol aşığı bi memleketin çocukları olarak

Gördüğüm kadarıyla herkes taraftarımız konusu ile ilgili istekleri var ve bencede haklılar stadda 3-4 tane belkide 5 tane taraftar gurubu var takıma tek bi ses lazım 5 yerden gelecek bi destek olması çok zor bence biranönce guruplar birleşmeli eğer bu birleşme olursa takıma daha büyük bi destek sağlanabilir.. bence bu konu çok önemli ilgililerin dikkatine .
flamurix1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.04.09, 04:02   #13 (permalink)

MJ Bad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
noexit tarafından yazılan
Büyümek gelişme göstermenin şartlarını yavaş yavaş yerine getiriyoruz ancak benim ilk önerim lisanslı ürünleri sadece Trabzonda ve istanbulda değil başka illerde de satışa çıkması kendimden örnek veriyorum.Samsunda ikamet ediyorum 27 yaşındayım sadece yazları Trabzona gidersem mağazaya uğrayabiliyorum yada Trabzonspor tırı Samsuna gelirse o zaman oysa ki mağazalara yönelinse klüp kendi yapamaz ise bayilik verme gibi işlemlerle yükselmeye başlayabilir işte bu tarz şeyler belki küçük şeyler ama genede genç nesiller için bir forma almak lisanlı ürün elde etmek bir sevinç kaynağıdır.Lütfen klüp yönetimine duyurun kolay gelsin...
En önemli sorunumuz da bu zaten bizim.Fenerbahçe'nin 50 tane şubesi var bizim daha koca İstanbul'da 1 tane!İnşallah başkanımız bu konunun üstüne yoğunlaşacaktır..
Alt 22.04.09, 10:11   #14 (permalink)

ben istanbulda oturuyorum..istanbulda 1 tane ts club var..oda avrupa yakasında..1 tanede anadolu yakasına acılması gerekir..
Alt 26.04.09, 22:00   #15 (permalink)

seneye Bu takıma Tabata,Abdurrahman,Özer Hurmacı,Erman Kılıç,Tunay torun ve umut ile isaac satılıp kaliteli 1 yabancı forvet mutlaka alınmalı Hüseyin,Serkan,Yattara, verdiği emeklerden dolayı Teşekkür edelip satılmalıdır Ve karadenizspora verdiğimiz gol kralı Eren görür geri çagırılmalıdır Tabi Siz daha iyi bilirsiniz ama benim Taraftar olarak görüşüm budur.
Forza_Trabzon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Etiketler: , , ,

Bu Konuyu 1 Aktif Kullanıcı Görüntülüyor (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Konu Araçları
Biçim

Mesaj Gönderim Kuralları
Yeni Mesaj yazma yetkiniz Aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz Aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz Aktif değildir dir.

BB code is Açık
İfadeler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodları Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık