|
|||||||
| Kulüp Stadımız, Tesislerimiz, Dergimiz, Resmi Sitemiz, TsClub ve Kurumsal Diğer Konular .. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Biçim |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yönetim Kurulu
Genel Koordinatör Kayıt Tarihi: 10.01.09
Yer: Trabzon
Takım: Trabzonspor
|
Burada yazacaklarımız,kulup yonetimimize çağrımızdır isteğimizdir,talebimizdir.İsteklerinizi değiştirilmesini beklediklerinizi projelerinizi bu başlık altında yazın.Bizde destek olalım mail olarak kulube gönderelim.
|
| Reklam |
|
|
|
#2 (permalink) |
|
|
TAKIMA TOPLU HALDE YEMK VERILMELI BIRLESME OLMALI HER KONUDA ONLARA DESTEK OLUNMALI TAKIMIN TAMAMINI AİLELERLE BIRLIKTE KAYNASMAYI SAGLAMK SAMPIYONLUK ATEINI HERYERDE ONLARA ASILAMK ISTEGIMIDR
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
ben istanbul büyükçekmece de oturuyorum.. burda trabzonlulrın sayısı bi hayli fazla.. abartısız 10 bin vardır... çevre ilçelerinide sayarsak bu sayı dhada artıyor... am koca istanbulda bi tane ts clup var.. oda bize çok uzak... bizim ilçemizde... trabzon spor alt yapı okulları var.. neden bir ts clup yok....
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: SAMSUN
|
Büyümek gelişme göstermenin şartlarını yavaş yavaş yerine getiriyoruz ancak benim ilk önerim lisanslı ürünleri sadece Trabzonda ve istanbulda değil başka illerde de satışa çıkması kendimden örnek veriyorum.Samsunda ikamet ediyorum 27 yaşındayım sadece yazları Trabzona gidersem mağazaya uğrayabiliyorum yada Trabzonspor tırı Samsuna gelirse o zaman oysa ki mağazalara yönelinse klüp kendi yapamaz ise bayilik verme gibi işlemlerle yükselmeye başlayabilir işte bu tarz şeyler belki küçük şeyler ama genede genç nesiller için bir forma almak lisanlı ürün elde etmek bir sevinç kaynağıdır.Lütfen klüp yönetimine duyurun kolay gelsin...
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: TEKİRDAĞ
|
Sayın Başkan Sadri ŞENER'in sağlam bir açıklama ve projeyle tüm taraftar gruplarını bir arada toplama çabasında olmasını yada en azından 2-3 taraftar grubunu resmileştirmesini istiyorum.Egoistlik değil benim dediğim.Sadece bir öneri.Evet çok zor bir öneri ama stadımızda birlik sağlayamıyoruz maalesef..
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
bence kesinlikle doğru trabzona gelmekten artık hiçbir takım korkmuyo.Tribünlerde bi ahenk yok bi şölen yok sadece 61. dakıka BJK taraftarına tribünlere bakın tek kelimeyle muhtesem 90. dakıkaya kadar destek ve solen havasında geciyor.Bir lider tribünleri tek başına idare ediyor.Tribün olayı markadır.Ve geçmişte taşıdığımız bu markayı kaybettik.Dünyada önde gelen tribün markaları vardır her ülkede böyledir.Ama biz sadece uzaktan izliyoruz hemde böyle futbol aşığı bi memleketin çocukları olarak
|
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
|
Artık marka haline gelmemiz lazım tonyalı arkadaşın dediği gibi ts clup yaygınlaşmalı ve reklamlar artmalı...stad yapımına da bi hız verilmeli çünkü herkesin ortak düşüncesi bu demek ki millet boş konuşmuyo
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
Gördüğüm kadarıyla herkes taraftarımız konusu ile ilgili istekleri var ve bencede haklılar stadda 3-4 tane belkide 5 tane taraftar gurubu var takıma tek bi ses lazım 5 yerden gelecek bi destek olması çok zor bence biranönce guruplar birleşmeli eğer bu birleşme olursa takıma daha büyük bi destek sağlanabilir.. bence bu konu çok önemli ilgililerin dikkatine . |
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
|
seneye Bu takıma Tabata,Abdurrahman,Özer Hurmacı,Erman Kılıç,Tunay torun ve umut ile isaac satılıp kaliteli 1 yabancı forvet mutlaka alınmalı Hüseyin,Serkan,Yattara, verdiği emeklerden dolayı Teşekkür edelip satılmalıdır Ve karadenizspora verdiğimiz gol kralı Eren görür geri çagırılmalıdır Tabi Siz daha iyi bilirsiniz ama benim Taraftar olarak görüşüm budur.
|
|
|
|
| Etiketler: arz, ediyoruz, kulup, yonetimimize |
| Bu Konuyu 1 Aktif Kullanıcı Görüntülüyor (0 Üye ve 1 Ziyaretçi) | |
| Konu Araçları | |
| Biçim | |
|
|