|
|||||||
| Kulüp Stadımız, Tesislerimiz, Dergimiz, Resmi Sitemiz, TsClub ve Kurumsal Diğer Konular .. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Biçim |
|
|
#1 (permalink) |
![]() Kayıt Tarihi: 12.01.09
Yer: Kale Arkası
Takım: Trabzonspor
|
“Çocuk ve Genç gözüyle Trabzonspor” resim yarışması sonuçları belli oldu. Jüri üyelerinin Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştirdikleri değerlendirmede yapılan belirlemeye göre ilköğretim (1,2,3,4,5.’nci sınıflar), ilköğretim (6,7,8’nci sınıflar) ve lise şeklinde düzenlenen kategorilerde ödüller şöyle dağıtıldı: İLKÖĞRETİM (1,2,3,4,5) 1-Aleyna ÇAVDAR - KALEDİBİ İLKÖĞRETİM OKULU (TS CLUB 1.000 TL HEDİYE ÇEKİ) 2-Yasemin ALTINOK - Şehit yüzbaşı Cengiz Topel İlköğretim Okulu (TRABZONSPOR EŞOFMANI) 3-Elif Sema BALCIOĞLU - Cumhuriyet İlköğretim Okulu (İMZALI FORMA) İLKÖĞRETİM (6,7,8) 1-Merve ÖKSÜZ - İskenderpaşa İlköğretim Okulu (TS CLUB 1000 TL HEDİYE ÇEKİ) 2-Ecem DEMİRÖZ - Mimar Sinan İlköğretim Okulu (TRABZONSPOR EŞOFMANI) 3-Aleyna EKŞİ - Bener Cordan İlköğretim Okulu (İMZALI FORMA) 1-Zeynep Elif ÇELİK - Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesi (TS CLUB 2500 TL HEDİYE ÇEKİ) 2-İsmail YAKICI - Çamlık Özel Eğitim Meslek Lisesi (TRABZONSPOR EŞOFMANI) 3-Tarkan İSKENDER - Cumhuriyet Lisesi (KENDİ SEÇECEĞİ BİR OYUNCUYLA ÖĞLE YEMEĞİ)
Konu brutalize tarafından (11.07.09 Saat 16:01 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
| Reklam |
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Ardeşen
Takım: Trabzonspor
|
bende tam bu konuyu açacaktım
![]() Lisedeki 2500 tl hediye çeki yerine ben kendi seçeceğim bir oyuncuyla öğle yemeğini tercih ederim. Tsclub tan başka zamanda alırız da o futbolcuyla yemek harika olur ![]() [SELÇUK İNAN]
|
|
| Etiketler: belli, oldu, resim, sonuclari, yarismasi |
| Bu Konuyu 1 Aktif Kullanıcı Görüntülüyor (0 Üye ve 1 Ziyaretçi) | |
| Konu Araçları | |
| Biçim | |
|
|