|
|
#31 (permalink) |
|
Yer: YURTDIŞI
Takım: Trabzonspor
|
bencede signal iduna
![]() ;D
OFFFFFFFFFFFFF TS OFFFFFFFFFFFFF Nerelerde Geziyorsun Tepede kalakaldım Mahsun yalnız Gece gündüz bekliyorum Senin pencerende Nerelerde geziyorsun Nereye gidiyorsun Nerede benim geleceğim Senin aşkın var bende aşkın Seni bekliyorum gitmedim Bu gece ayda ışık var Gidesim var denize İstemiyorum seni bırakmak Gel benimle. Kazım Koyuncu |
|
|
|
| Reklam |
|
|
|
#32 (permalink) |
|
Yer: GİRESUN
|
tamam yarın akyazıya gelin kazma kurek baslayalım signal iduna yaa...bizim icin stad suanlık hayal gibi maalesef :-\
|
|
|
#33 (permalink) |
|
|
şükrü saraçoğlu stadı gibi olmasını isterdim bence futbol stadlarında koşu parkuru olmamalı bakın dünyadaki önemli futbol takımlarının stadlarına koşu parkuru yok seyirci sahaya daha yakın taraftarın tezaruatlarıyla rakip takımın oyuncularını baskı altına alıyor TRABZONSPOR'umuzun stadıda böyle olmalı yetkililere duyurulur
|
|
|
|
|
|
#35 (permalink) |
|
|
bizim stadyum aynen buna benzemesi lazım. tam bir cehenneme dönüştürmeliyiz.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|
|
#36 (permalink) | |
|
Yer: YURTDIŞI
|
Alıntı:
![]() bencede
OFFFFFFFFFFFFF TS OFFFFFFFFFFFFF Nerelerde Geziyorsun Tepede kalakaldım Mahsun yalnız Gece gündüz bekliyorum Senin pencerende Nerelerde geziyorsun Nereye gidiyorsun Nerede benim geleceğim Senin aşkın var bende aşkın Seni bekliyorum gitmedim Bu gece ayda ışık var Gidesim var denize İstemiyorum seni bırakmak Gel benimle. Kazım Koyuncu |
|
|
|
|
|
|
#37 (permalink) | ||
|
Yönetim Kurulu
Genel Koordinatör Kayıt Tarihi: 10.01.09
Yer: Trabzon
|
Alıntı:
|
|
|
|
#42 (permalink) |
|
Yer: TEKİRDAĞ
|
Kemençe şeklinde bir stadyum yaparlarsa dünyanın en ilginç,acayip ve süper stadı olur : )
|
|
|
#44 (permalink) |
|
Yönetim Kurulu
Genel Koordinatör Kayıt Tarihi: 10.01.09
Yer: Trabzon
|
Sezon başında bir çok bölümü yeniden düzenlenen stadımızda çalışmalar sezonun tamamlanmasının ardından kaldığı yerden devam edecek. İşte Avni Aker'de yapılacaklar...
Sezon başında kale arkası tribünleri yenilenen, maraton tribünününde görüşü engelleyen çatı sistemi kaldırılan, kapalı tribünde de modernize çalışmaları yapılan stadımızda bu kez yeni yapılan kale arkası tribünler ve maraton tribünün üzeri kapanacak. Yeni çatı sistemi tribün içinde kolon olmayacak, görüşü engellemeyecek şekilde olacak. Gelecek sezona kadar hazır hale getirilecek yeni çatı sistemi için fizibilite çalışmaları devam ediyor. Avni Aker'de yapılacaklar çatı sistemiyle de sınırlı değil. Yeni kale arkası tribünlerin yapımıyla maraton tribün ile kale arkası tribün arasında kalan ve şuanda reklam alanı olarak düzenlenen köşe noktalara localar yapılması planlanıyor. Locaların stadın başka bölümüne yapılması durumundaysa bu bölümlere ek tribün inşaatı yapılacak ve maraton tribün ile kale arkası tribünler birleştirilecek. Bu çalışma da önümüzdeki sezona yetiştirilecek. Bu çalışmaların yanı sıra UEFA standartları yönünde en büyük engellerden biri olan otopark sorunu da atış poligonunun bulunduğu bina ve çevredeki bazı binaların yıkılarak bu alanlara katlı, açık, kapalı otopark alanları yapılmasıyla aşılacak. Bu çalışma da takımımızın Avrupa kupalarına katılma durumuna göre şekillenecek, en kötü ihtimalle 2011'de düzenlenecek Gençlik Yaz Oyunları'na yetiştirilecek. Öte yandan yüksek maaliyeti nedeniyle Akyazı projesinin mevuct şartlar içerisinde en azından 2011 Gençlik Oyunları'na yetişmesinin imkansız olduğu, bu nedenle Oyunlar'ın açılışının Avni Aker'de yapılacağı ve bu tarihe kadar Avni Aker'in, çevresi, tribün düzenlemeleri ve tüm yönlenleriyle hazır, eksiksiz hale getirileceği belirtiliyor.
|
|
|
#45 (permalink) |
|
|
akyazıdan ümidi kestik zaten.. diğer türlüde stad yapmıolar
en azından elimizde olanı düzeltmek en karlısı... köşelerinde trübün yapılması çok iyi olur bence... en azından daha fazla seyirci demek... aslında kale arkası trübünleri biraz daha büyük olsa süper olurdu.. ama bunada şükür.. yeni düzenlemelerle .. kapasite 25 bini bulur sanıyorum..
|
| Etiketler: aker, avni, huseyin, stadimiz |
| Bu Konuyu 1 Aktif Kullanıcı Görüntülüyor (0 Üye ve 1 Ziyaretçi) | |
| Konu Araçları | |
| Biçim | |
|
|