|
|||||||
| Kulüp Stadımız, Tesislerimiz, Dergimiz, Resmi Sitemiz, TsClub ve Kurumsal Diğer Konular .. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Biçim |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yönetim Kurulu
Genel Koordinatör Kayıt Tarihi: 10.01.09
Yer: Trabzon
Takım: Trabzonspor
|
Trabzonspor Su Piyasaya Çıkıyor
Trabzonspor damacana... TFS Firması ve kulübümüz arasında yapılan lisans anlaşması sonucu “Trabzonspor Su” 2 ay içinde piyasaya çıkıyor. Yapılan anlaşma gereceğinde kulübümüzün ismini taşıyacak olan Trabzonspor Su, 2 ay içinde pet şişe ve damacana olarak piyasadaki yerini alacak. Böylelikle taraftarlarımız susuzluklarını giderirlerken, kulüplerini de kazandıracaklar.
|
| Reklam |
|
|
|
#6 (permalink) |
![]() Yönetim Kurulu
Forum Mod. & Üye. İşl. Yön. Kayıt Tarihi: 15.02.09
Yer: Ankara
|
güzel proje hayırlı olsun (:
|
|
|
|
#13 (permalink) |
![]() Kayıt Tarihi: 22.07.09
Yer: tsfan!!
|
Taraftarlarımız kendi suyuna kavuşuyor
![]() Kulübümüzün lisanslı ürünler ailesine bir halka daha ekleniyor. Artık taraftarlarımız, TARAFTAR SU markasıyla, kendi lisanslı sularına kavuşuyor. Kulübümüzün lisanslı ürünler ailesine bir halka daha ekleniyor. Artık taraftarlarımız, TARAFTAR SU markasıyla, kendi lisanslı sularına kavuşuyor. Yönetim Kurulumuz, TFS A.Ş. ile lisans anlaşması imzaladı. %100 Türk sermayeli bir şirket olan TFS A.Ş. ; TARAFTAR SU markası adı altında, kulübümüzle yaptığı lisans anlaşmasına dayanarak Trabzonspor amblem ve logolu, özel ambalajlı suların Türkiye dağıtım ve pazarlamasını yapacak. Proje sahibi olan TFS SAĞLIKLI İÇECEKLER DAĞITIM PAZARLAMA SAN. VE TİC. A.Ş., uzun ve yoğun bir fizibilite dönemi sonrasında; AB standartlarında kaynağa sahip olması, damak tadına uygun olması, hijyenik tesisleri, dağıtım ağının büyüklüğü ve marka bilinirliği gibi sebeplerle Korusu Doğal Kaynak Suları A.Ş. ile çalışmayı tercih etti. Taraftarlarımız; Bursa’nın güneydoğusunda, 1.350 m. yükseklikte, Uludağ-Yayla mevkii Yeniceyurt kaynağından KORUSU tarafından çıkarılan, lezzetli ve üstün nitelikli bir kaynak suyunu içecekler. Taraftarlarımız, TARAFTAR SU markasıyla, kendileri için özel olarak hazırlanmış; Trabzonspor’un amblem ve logolarıyla özel olarak ambalajlanmış bu suyu; 19 lt. damacananın yanı sıra, yakın zamanda 0,33 lt. bardak, 0,5 lt., 1,5 lt., 5 lt. ve 10 lt.'lik petlerde de temin edebilecekler.
|
| Etiketler: cikiyor, piyasaya, trabzonspor |
| Bu Konuyu 1 Aktif Kullanıcı Görüntülüyor (0 Üye ve 1 Ziyaretçi) | |
| Konu Araçları | |
| Biçim | |
|
|