|
|||||||
| Kulüp Stadımız, Tesislerimiz, Dergimiz, Resmi Sitemiz, TsClub ve Kurumsal Diğer Konular .. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Biçim |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yönetim Kurulu
Genel Koordinatör Kayıt Tarihi: 10.01.09
Yer: Trabzon
Takım: Trabzonspor
|
Trabzonspor'un her geçen gün daha da güçlenen markası TS Club'ın bayilerine bir yenisi daha eklendi. Samsun'da açılan TS Club Mağazası taraftarlarımıza hizmet vermeye başladı.
Taraftarlarımız TS Club Mağazası'na 19 Mayıs Mah. Ağabali Cad. No: 45 Samsun adresinden ulaşabilirler.
|
| Reklam |
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: SAMSUN
|
Benim iş yerinin az yukarısında ama çok küçük bi yer açmışlar 10 yada 20 metre kare var yok arkadaşlar ancak büyütmek için söz vermişler hadi hayırlısı.......
|
|
|
|
#3 (permalink) |
![]() Yönetim Kurulu
Forum Mod. & Üye. İşl. Yön. Kayıt Tarihi: 15.02.09
Yer: Ankara
|
hayırlı olsun.
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: SAMSUN
|
Harun abi benim yerde site cami altı Buket Kuyumcu uğrarsan sevinirim gel bi çayımı iç abi
![]() Hatta Denizde gelir çağırırız abi deniz bana diyo bi akşam gidelim harun abiye diye zaten sen gelmessen benim niyetim var seninle tanışmaya gelicem
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: ANKARA
|
Vallahi kalbim temizmiş. ( Her ne kadar reklamcı tayfa böyle olmadığını söylese de
) Bu başlığa şunu yazmak için girmiştim. Arkadaşlar tsfan sayfasından olupda Samsunda yaşayan kimse var mı diye soracaktım kiiii... noexit kardeşimin mesajını okudum. Bu arada Deniz'e gelecek olursak, ya adam daha nişan yüzüğünü takar takmaz tribün aleminden emekli oldu. Biz de üç çocuk var, 18 saat mesai, gene de tribündeyiz Allah'ın izniyle. Deniz Deniz uyuma TS Clup Samsuna sahip çık. Latife bir yana. TS Clup'ı ne edip eyleyip Samsunda mutlaka yaşatmalı hatta büyütmeliyiz.
|
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: TRABZON
|
hayırlı olsun kulubumuz ve bızler adına.. bu şubelerın çoğaltılması dileğiyle.
... Yillarca kahrolsak dertten kederden,bilsekki kellemiz kopar bedenden.ASKIMIZ harbiden hemde derinden.A S L A vazgecmem Trabzonspor'umdan ... UZUNKUMLU GENÇLER ... iletişim : uzunkumlugencler61@hotmail.com ... |
|
|
|
| Etiketler: bayimiz, hizmetinde, samsun, taraftarlarimizin |
| Bu Konuyu 1 Aktif Kullanıcı Görüntülüyor (0 Üye ve 1 Ziyaretçi) | |
| Konu Araçları | |
| Biçim | |
|
|