|
|||||||
| Medya Trabzonspor'la İlgili Güncel Yazılar ve Haberler Bu Forumda .. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Biçim |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Yurtdışı
Takım: Besiktas
|
Selam!
ismim Tuna Kaptan, 26 yasindayim, Münih Film ve Televizyon Yüksekokulunda -HFF- "yönetmenlik" dali ögrencisiyim ve su sira kisa bir belgesel film projesi yapmaktayim. Filmim "Bordo Mavi", gözleri görmeyen bir Trabzonspor taraftarinin yasantisini ve Münih'ten takiminin maclarini nasil bir heyecan icinde izledigini konu alan kisa metrajli bir portre filmi. Cekimleri bittirdik. Ancak 30 ocak 2011 de oynanmis Fenerbahce-Trabzonspor (2:0) macinin Digitürk kanalindan naklen yayinlanmis sesi montaj'da gerekiyor. Macin kayidini bulmak icin yardimci olabilir misiniz? Bildiginiz birinde bu kayit var mi? Bana yardimci olabirseniz cok mutlu olurum. Saygilar Tuna Kaptan Konu kaptan_tuna tarafından (18.04.11 Saat 18:18 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
| Reklam |
|
|
|
#2 (permalink) |
![]() Forum Yöneticisi
Yer: Fransa
Takım: Trabzonspor
|
burda genis özet var bilmem uyar mi.
Trabzonspor - Fenerbahçe 3-2 AlemFrm.Net [HQ] | Facebook Videoları İzle - İndir - Paylaş |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
Sercan emegin icin cok sag ol!!
Dosyalari indimeye calisiyorum. Calisirsa sana filmin fragmaninda özel olarak tesekkür edecegim!! ![]() Axilaz: maalesef okuldan bize saadece 30 dakka film rulo verdiler, onun icin filmi önemli bir mac icin kullanmak istedik. Ben de Trabzon'un kazanmasini isterdim, böylece biraz üzüntülü bir kisa film oldu. Ama ligde en son gülen insallah TS olur ;-) Konu kaptan_tuna tarafından (18.04.11 Saat 20:28 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Yer: Avni Aker
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
|
kaptan_tuna´isimli üyeden Alıntı
Sercan emegin icin cok sag ol!! Dosyalari indimeye calisiyorum. Calisirsa sana filmin fragmaninda özel olarak tesekkür edecegim!! Axilaz: maalesef okuldan bize saadece 30 dakka film rulo verdiler, onun icin filmi önemli bir mac icin kullanmak istedik. Ben de Trabzon'un kazanmasini isterdim, böylece biraz üzüntülü bir kisa film oldu. Ama ligde en son gülen insallah TS olur ;-) hocam yanlış anlaşılmasın ben yüklemedim.internette buldum Sadece ses kaydini kullanmak istiyoruz. Lig Tv ile görüstüm. Sorun yok. Ama ses kaydini beklemekten bittim.. @oflu61fr Bilmedigimden degil. Saadece cekim süreci kisitliydi. O maca denk geldi, n'apalim... |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
![]() Kayıt Tarihi: 07.01.11
Yer: Antalya
|
bu olaydan bişey anlamadım...cep telefon kamerasıylamı çekmiş filmi.olayın içinde başka bişey mi var.
ve trabzonsporu anlatan bi olayda yenildiğimiz maçta neyin nesi oluyor.
|
|
| Etiketler: belgesel, bordo mavi, trabzon |
| Bu Konuyu 1 Aktif Kullanıcı Görüntülüyor (0 Üye ve 1 Ziyaretçi) | |
| Konu Araçları | |
| Biçim | |
|
|