|
|||||||
| Medya Trabzonspor'la İlgili Güncel Yazılar ve Haberler Bu Forumda .. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Biçim |
|
|
#1 (permalink) |
![]() Anasayfa Sorumlusu
Yer: iSTaNBuL
Takım: Trabzonspor
|
FİFA Dünyada yılın En'lerini seçti.
Yılın en iyi futbolcusu :Messi, Yılın en iyi antrenörü :Guerdiola Yılın en iyi golü : Neymar Bunlar Fenerbahçe’nin şike bulaştıramadığı dünya futbolundan FİFA’nın seçtikleri Eye Of The Tiger rumuzlu okurumuz “Alternatif enler” başlığıyla bize alttaki bu muhteşem yorumu göndermiş. Bende sizlerle paylaşmak istedim. Sizce yılın en Şikeci takımı kim? Sizce yılın en Şikeci başkanı kim? Sizce yılın en Şikeci futbolcusu kim? Sizce Yılın En iyi Şike Yapan yöneticisi kim? Sizce yılın En Şike yardakçısı TV kanalı hangisi? Sizce yılın En Şikeci taraftarı kim? Fenerbahçe’nin bulunduğu bizim ligde ise ancak okurumuzun üste dediği gibi en'ler seçilir. Ancak tek eksik bırakmış sevgili okurumuz Sizce bu kadar şike yapıp da hiçbir şey yapmamış gibi davranan antrenör,yönetici yazar,yorumcu ve taraftara sahip olan kulüp hangisidir? diye de sormalıydı. Siz okurumuzun en’lerine en uygun cevabı hala bulamadınız mı? O zaman ben yardımcı olayım. Fener yaz boşluk bırak ,1907ye gönder, Şikenin en’lerinin cevabı anında SMS olarak cep telefonunuza gelsin. Yooook… Eğer benim gibi teknoloji özürlüyseniz O zaman arama motoru Google’ye girin Sadece Şike yazın yukarıda ki tüm soruların cevabı anında karşınıza çıksın. Hem de fotoğraflarıyla. Şu okurumuzun gönderdiği yorumdaki cevapları doğru bilin Çünkü alttaki soruya da cevap verecekseniz Türkiye’de ŞİKE CUP düzenlense her sezon açık ara hangi takım şampiyon olur? Orhan Çavuşoğlu Haber61
|
|
| Reklam |
|
|
|
#2 (permalink) |
![]() Yönetim Kurulu
Forum Mod. & Üye. İşl. Yön. Kayıt Tarihi: 15.02.09
Yer: Ankara
Takım: Trabzonspor
|
Soruların tek birinin cevabı farklı tv kanalı,diğerlerinin hepsi tek takım ve şahısları.
|
|
| Etiketler: cup, sampiyonu, sike |
| Bu Konuyu 1 Aktif Kullanıcı Görüntülüyor (0 Üye ve 1 Ziyaretçi) | |
| Konu Araçları | |
| Biçim | |
|
|