|
|
#91 (permalink) |
|
Yer: İSTANBUL
Takım: Sakaryaspor
|
Gebzespor - Sakaryasporumuz
Tarih: 14.02.2010 Saat: 13:30 Stad: Gebze İlçe Stadı -Pendik maçında yaşanan sıkıntılardan ötürü,bizlere ayrılan bilet sayısı 1.2oo -Sakaryaspor için önemli olan iki isim Mustafa Sevgi ve Görkem kart cezaları olduğu için bu maçta oynamayacaktır.(kadromuz geniş olduğu için bu sıkıntı bir nebze hafifliyecektir.) -Birinci(34) ile aramızdaki(26) puan farkı 8'dir.Bir maç eksiğimiz olduğunu düşünürsek(Pendik maçı)bu maç bizim için büyük bir önem taşımaktadır.En kötü ihtimalle bir puan diyorum. Düşünce olarak Galibiyetten başka birşey düşünemiyorum -Her ne kadar Sakaryaspor taraftar sayısına limit konulsada 3-4 bin civarında oluruz diyorum. Son olarak; Sakaryasporum Varlığın Yeter..!
|
| Reklam |
|
|
|
#92 (permalink) |
|
Yer: SAKARYA
|
GEBZESPOR: 0 - SAKARYASPOR: 2
Stat: Gebze İlçe Hakemler: Bahadır Kayışoğlu xxx, Murat Rezne xxx, Murat Şener xxx Gebzespor: Önder x, Hakan x, (Dk. 54 Ümit xx) Gökhan xx, Selim xx, Serkan xx, İsmail xx (Dk. 46 Murat x) Cemre xx, Mehmet xx, Emre xx (Dk. 75 Nail x), Oktay xx, Oğuzhan xx Sakaryaspor: Erol xx, Levent xxx, Şaban xxx, Aytaç xxx, Volkan xxx, Salih xxx, İlhan xxx, İlkan xxx, Ercan xxx (Dk. 77 Yunus x) Mesut xxx (Dk. 89 Cem ?), Sertan xxx (Dk. 71 Haydar xx) Goller: Dk. 20 Levent, Dk. 48 Murat (Kendi kalesine) Sarı Kartlar: Dk.20 Oktay, Dk. 88 Cemre (Gebzespor) Dk. 33 İlhan, Dk. 48 Ercan, Dk. 58 Sertan (Sakaryaspor)
|
|
|
#93 (permalink) |
|
Yer: TRABZON
Takım: Trabzonspor
|
inşAllah Sakaryasporumuz süper lige çıkar benim desteklediğim ikinci takım Sakaryaspordur .. Taraftarı olmayan belediye takımlarından süper lig kurtulmalı maç satan şans eseri süper ligede duran takım istemiyoruz sakarya hakettiği yere gelecektir ..
|
|
|
|
|
|
#95 (permalink) |
![]() Yönetim Kurulu
Forum Mod. & Üye. İşl. Yön. Kayıt Tarihi: 15.02.09
Yer: Ankara
|
çok güzel elinize sağlık.
|
|
|
|
#100 (permalink) |
|
Yer: SAKARYA
|
Gebzespor - Sakaryaspor maçından kareler..
![]() Onur Direnenlerin Tekelinde.. ![]() ![]() ![]() Maç öncesi takımımızı tribüne çağırdığımız an.. http://www.facebook.com/video/video....2421048&ref=mf
Hiçbir sevgi dolduramadı, Aşkın kalbimi parçaladı, Hayatımın en son noktası, Sensin ADAPAZARI..! Konu Tatanga54 tarafından (14.02.10 Saat 23:49 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#101 (permalink) |
![]() Kayıt Tarihi: 22.07.09
Yer: tsfan!!
|
süper
şu takım nerde kimler ligde ibb yıllardır düşmeye oynayan denizli ki artık düşer bizde kurtuluruz fener macında bile tribünü dolduramayan manisa taraftarsız genclerbirligi Sakaryaspor lige gelmelii Adana Demirspor da gelse süper olurr
|
|
|
#105 (permalink) |
![]() Yönetim Kurulu
Forum Mod. & Üye. İşl. Yön. Kayıt Tarihi: 15.02.09
Yer: Ankara
|
hayırlı olsun diyelim.
|
|
| Etiketler: sakaryaspor, tatangalar |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.trabzonsporfan.com/forum/misafir-tribunler/4034-sakaryaspor-tatangalar.html
|
||||
| Konuyu Açan | For | Type | Tarih | |
| TSakarya | Facebook | This thread | Refback | 16.02.10 18:11 | |
| TSakarya | Facebook | This thread | Refback | 15.02.10 21:47 | |
| TSakarya | Facebook | This thread | Refback | 12.02.10 21:55 | |
| TSakarya | Facebook | This thread | Refback | 12.02.10 15:50 | |
| Bu Konuyu 1 Aktif Kullanıcı Görüntülüyor (0 Üye ve 1 Ziyaretçi) | |
| Konu Araçları | |
| Biçim | |
|
|