Geri git   Trabzonsporfan.com | Forum > tsfan | Sosyal Forumlarımız > Multimedya

Multimedya Trabzonspor ile İlgili Her Türlü Multimedya Materyaller Burada. Video, Resim, Grafik vs ..

LinkBack Konu Araçları Biçim
Alt 10.02.11, 16:36   #16 (permalink)

malcanemice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: İSTANBUL
Takım: Trabzonspor

Sorduğum soruya yanıt alamadım xray..
malcanemice isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Reklam
Alt 10.02.11, 16:36   #17 (permalink)

İstavrit61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tartışmıyoruzki zaten.sen izle tabi,bizde izliyoruz.şahsen tanıdığımız biri olduğu için sizin kadar tarafsız kalamıyoruz olaya.
bizimkisi bir soruya cevaptı sadece.
Alt 10.02.11, 16:42   #18 (permalink)

İstavrit61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yalnız karalama yok.ben şimdi şöyle desem"bu xray varya aslında Trabzonspor'lu değil"o zaman seni karalamış olurum.çünkü hakkında en ufak bir bilgim yok.
ama diğer arkadaşı tanıyoruz ve yapmaması konusunda defalarca uyarılmasına rağmen yapmaya devam etti ve 6t1s taraftar sitesinden atıldı.sonrasını hiç bilmiyorum vede takipde etmiyorum.videolarını bende geçen ay izledim ve Trabzon'a gidince emicenin bulunduğu bir ortamda bir arkadaşıma ander senmisin diye sordum.kim olduğunu öğrenincede çok şaşırdım.bu işleri şimdilik yapacak kapasitesi yok.ilerde çok çok iyi olabilir ama hala kopyala yaıştır yapıyor..

karalama yok.bildiklerimizi yazdık.Ömer Faruk'da kusura bakmasın.ileride çok çok iyi olabilir ama kendisi biraz daha yaratıcı olmalı ve zekasını zorlamalı.kolaya ve hazıra alışmamalı..
Alt 10.02.11, 16:53   #19 (permalink)

Yer: ERZURUM

Alıntı:
malcanemice tarafından yazılan Mesajı göster
Bulmak için aramamışsın yoksa bulurdun..
Sen Erzurum'lumusun yoksa üniversite içinmi ordasın xray
blumak ıcın aramadım sımdı ıkısınınde 40 küsür vıdeosunu ızleyemem kı gerek yok eger oyle olsaydı emınım bu kadar sayıya ulasmazdı herhalde. trabzonun ne cok ızlenen programlarında (karambol )adamlar ovguyle bahsedıyorlar ander (trabzonspora grafikde tasarlıyormus) her kımse ondan trabzon meydan yıkılmadan once dev ekranda onun vıdeoları oynuyordu demek kı suan yok analadıgım kadaır ıle gecmısde olmus dıyorsnuz ama ınsanların gecmısını yargılamamak gerek.necıp fazıl gecmıs copluktur der. hem avukatıda degılım yanlıs anlasılmasın ama hıcbr kulupte olmayan degerlerımızı karalamak yerıne sahıplenmelıyız dıye dusunuyorum. ogrendıgım kadarı ıle gencmıs zaten. sanırım ts ile ilgilendgıne gre de trabzonludur. yanı bızden bırı yabancıda degıl. eger hatası varsa buyukluk gosterıp doguruy gostermek gerek ama ben anderın calısmalarında ganzılıse aıt ız rastlamadım ıkı kanalında sıkı takıpcısı olarak.Bu arada erzurumda ıkamet etmıyorum orayada ben yazmadım onu.

Istavrıt; uyardınız dıyosunuz ıyi guzel hosta bır oncekı mesajınızda denedıgın tepkı aldı dıyosun. demek kı yapmıyor . ee problem ne o zaman.Kımsenın kapasıtesı olupp olmadgını ne sız ne ben belirleyebilirim. ama bu kadar kısa surede bu denlı sahıplenılmıs bır olusum olarak kapasıtesı oldgunu dusunuyorum. tabii Allah bilir kime ne kapasıte verdıgını.

yanlıs anlasılmak ıstemem kımseyı savunmuyorum ama analadıgım kadarı ıle su an olmayan bırsey yuzunden kımse hakkında konusmayalım derım.
xray isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.02.11, 16:56   #20 (permalink)

brutalize - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: Kale Arkası

kimmiş Ander yahu yaşı kaçmış.Zamanında hata yapmış olabilir emice gitmeyin üstüne Belki vazgeçmiştir bu huyundan

Alexa Toolbar Yükle
brutalize isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Etiketler: , , ,

Bu Konuyu 1 Aktif Kullanıcı Görüntülüyor (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Konu Araçları
Biçim

Mesaj Gönderim Kuralları
Yeni Mesaj yazma yetkiniz Aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz Aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz Aktif değildir dir.

BB code is Açık
İfadeler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodları Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık