|
|||||||
| Multimedya Trabzonspor ile İlgili Her Türlü Multimedya Materyaller Burada. Video, Resim, Grafik vs .. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Biçim |
|
|
#2 (permalink) |
![]() Yönetim Kurulu
Forum Mod. & Üye. İşl. Yön. Kayıt Tarihi: 15.02.09
Yer: Ankara
Takım: Trabzonspor
|
Emeğine sağlık güzel çalışma.
Devamını bekliyoruz.
|
|
|
|
#6 (permalink) |
![]() Kayıt Tarihi: 12.01.09
Yer: Kale Arkası
|
karadenizde daha önce herhangi bi kaplan gören oldumu çok merak ediyorum
karadeniz kaplanı ne.istanbul medyasının üzermize yağıştırdığı hayvan figürü.bizim kulüp tarafından tescil ettirilen lakabımız karadeniz fırtınasıdır.bundan başkası uydurmadan öte değil
|
|
|
#8 (permalink) |
|
istanbul medyasından ziyade ordaki taraftarlar hamsi diyor akılları sıra dalga geçmek için.olmayan birşeyi bizimmiş gibi göztermeye gerek yok biz hayvan değiliz.kanarya kartal aslan bunlar onların lakapları tescilli bizde karadeniz fırtınasıtescil edilmiş başka bi yakıştırmaya gerek yok
7. KARADENİZ FIRTINASI 04.04.2007 tarihi itibari ile gerekli patent belgesi alınmıştır Trabzonspor Kulübü Resmi Web Sitesi
|
|
|
#9 (permalink) |
![]() Kayıt Tarihi: 07.01.11
Yer: Antalya
|
kardaşım ona bişey dediğimiz yok.istanbul medyası hayvan falan diyor diyosun ona katılmıyorum kaplan olunca hayvanmı oluyor. o zaman türkiyede herkes hayvan.bi sürü sembol var kurt at falan filan.
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
o sembollerin çoğu tescillidir.ama bize olmayan bişeyi dayattılar.aslan tescilli gs ye yılan dedimi hiç kimse.bozkurt sembollü ülkücüye kedi dedimi medya.gerek yok bi lakap aramaya zaten patenti alınmış kulüp tarafındanda uefa da dahi gözüken isim var.karadeniz fırtınası
yok karadeniz kaplanı yok yok karadeniz sırtlanı bunlara gelmeyin yeni şeyler uyduruyor medya. karadenizde kaplan gören oldumu soruyorm nedir bu karadeniz kaplanı diye cevap veren bi kişi olmadı şuan o zaman niye kullanıyorsun diyorum öyle diyolar diyo. karadeniz fırtınası nam salmış tüm dünyaya tek yüreğiz sahalarda trabzonum bambaşka
|
|
|
#11 (permalink) |
![]() Kayıt Tarihi: 07.01.11
Yer: Antalya
|
sırtlan güzelmiş
logo öyle olsun..kradenizde kaplan görmedim.bizim zamanımızda samimi diyorum domuz ve ayı vardı ava giderdik.ayımı olsun logo .ülkücülere kedi demiyorlar ama hayvan diyen beyinsizler var ..şaka bi kenara elbette karadeniz fırtınasıdır logo ama bu sonucta taraftar grubu ve sanırım ben bi çok atkıda kaplan gördüm. diğer boyut önemli kankalar; kaplanmı hamsi mi deseler hamsiyi seçmeyiz galiba o yüzden kaplanın kullanılması trabzonspora hakaret değil ayrıca aslan istanbul da da yok hayvanat bahçesinde vardır
|
|
| Etiketler: logo, tasarimim2, tsfan |
| Bu Konuyu 1 Aktif Kullanıcı Görüntülüyor (0 Üye ve 1 Ziyaretçi) | |
| Konu Araçları | |
| Biçim | |
|
|