Geri git   Trabzonsporfan.com | Forum > tsfan | Sosyal Forumlarımız > Multimedya

Multimedya Trabzonspor ile İlgili Her Türlü Multimedya Materyaller Burada. Video, Resim, Grafik vs ..

LinkBack Konu Araçları Biçim
Alt 09.02.09, 02:26   #1 (permalink)
Yönetim Kurulu
Genel Koordinatör

ARJENuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: Trabzon
Takım: Trabzonspor
Standart Multimedya Yardım Başlığı

Forum üzerinden YouTube Serverlarının videolarının Embedded(Yerleştirilmiş)olarak izlenilebilmesi Mümkün hale getirilmiştir.
Öncelikle Konunun bir örneğini ve nasıl yapılacağını sizinle paylaşmak istiyoruz.
Bahsettiğimiz Embedded Video Paylaşımı

Videoların bir pencere içerisinden İzlenmesini sağlamaktadır.

Youtube serverlarına Aktarılan videolarınızın Forum üzerinde bir tık ile forumdan ayrılmadan seyredilebilmesini sağlayan bu sistem siz forum kullanıcıları için daha görsel bir paylaşım sağlayacağını düşünüyoruz.

Nasıl Kullanabilirsiniz?

1)İlk olarak paylaşmak istediğini YouTuBe videosunun linkinde [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
(v=) AhyoS40bNOk
işaretinden sonra yazılı bulunan ve videoların YouTuBe deki Adresini temsil eden kodu (AhyoS40bNOk )kopyalıyoruz

2)Konuya Mesaj Yollama Penceresinde [ yt]ve [ /yt] Kodları arasına İlgili videonun bahsi geçen adresi konularak video forumda paylaşılabilir hale getiriliyor.

Örnek Kod:
[ yt]AhyoS40bNOk[ /yt]

yt etiketleri(tagları) önünde boşluksuz olarak köşeli parantez içerisinde kullanıldığında video paylaşımı sistemi çalışır halde olacaktır

Önemli:

a)Forum Kurallarına uymayan video Ve linklerin Kullanılması Yasaktır.
b)Yürürlükte bulunan Fikri ve sinai hakları ihlal eden Videoların Kullanılmasıda Yasaktır.
c)Bazı videolara Sahipleri tarafından bu tarz kullanıma izin vermediği için videoların görüntüleri embedded olarak izlenilememektedir.
d) Video Paylaşımı Yapılan Mesajlarda video Kısmının alıntısının Yapılmasıda Sistem kullanımı ve Görsellik sebepleri yüzünden meydana getireceği zorluklar sebebi ile Kullanılmaması önemle rica olunur!
Etiketler: , ,

Bu Konuyu 1 Aktif Kullanıcı Görüntülüyor (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Konu Araçları
Biçim

Mesaj Gönderim Kuralları
Yeni Mesaj yazma yetkiniz Aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz Aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz Aktif değildir dir.

BB code is Açık
İfadeler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodları Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık