|
|||||||
| Multimedya Trabzonspor ile İlgili Her Türlü Multimedya Materyaller Burada. Video, Resim, Grafik vs .. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Biçim |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: TRABZON
Takım: Trabzonspor
|
![]() Selamün Aleyküm renkda$larim! Kisa bir süre önce aklimdan bu projeyi gercekle$tirmek gecti...Trabzonspor'un 2001-2002 sezonundan itibaren attigi golleri ar$ivlemek ve sizlerle payla$mak istedim. Cok zaman alici oldugunu dememin herhalde geregi yok. Video formatlarini düzeltip, codecleyip ve yüklemek gercekten zamanimi aliyor...Ama olsun sonucta önemli olan bir$eyleri payla$maktir...Umarim bu projeye ilgi büyük olur...$imdilik 2001-2002 sezonunu yükledim...devami gelecek in$allah...Sevgi ve saygilarimla He birde aklima gelmi$ken....acaba bu konuyu moderatörler sabitliyebilirler mi?...Tekrardan ilginiz icin te$ekkür ederim *Video Options* Video Codec - xvid Video Size - 640x480 Video Bitrate - 1024 Video Framerate - 25 *Audio Options* Audio Codec - mp3 Audio Bitrate - 192 Sample Rate - 44100 Audio Channel - 2 A/V Sync - Basic [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Alıntıdır.
|
|
| Reklam |
|
|
|
#3 (permalink) |
![]() Kayıt Tarihi: 12.01.09
Yer: Kale Arkası
|
harika yaa ben indirdim sizde indirin arkadaşlar tavsiye ederim
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: TRABZON
|
Teşekkürler sabitlendiği için
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
kardesim sen bir harikasin,eyvallah sagolasin
Benim icin TRABZONSPOR;tarihte varolani altust eden,olagandisi gelisen,buyuk bir degisime neden olan olaylar icin kullanilan terimler ve kelimeler ne ise buda tam onun karsiligidir....yani TRABZONSPOR.... |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
![]() Yönetim Kurulu
Forum Mod. & Üye. İşl. Yön. Kayıt Tarihi: 15.02.09
Yer: Ankara
|
emeğinize sağlık indiriyorum,teşekkürler...
Devletin kaderini elinde tutan beyler!Şehitlerin ardından bol nutuk atan beyler!Artık lafı bırakın,yanıyor vatan beyler! Trabzonsporfan Forum Kuralları İçin[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|
|
|
| Etiketler: nostalji, trabzonspor, videolari |
| Bu Konuyu 1 Aktif Kullanıcı Görüntülüyor (0 Üye ve 1 Ziyaretçi) | |
| Konu Araçları | |
| Biçim | |
|
|