Geri git   Trabzonsporfan.com | Forum > tsfan | Trabzonspor > Nostalji

Nostalji Fırtına, İhtilal, Efsane .. Trabzonspor'un Şanlı Tarihi ve Geçmişi Bu Bölümde ..

LinkBack Konu Araçları Biçim
Alt 19.11.10, 00:26   #46 (permalink)
Yönetim Kurulu
Forum Mod. & Üye. İşl. Yön.

Jön TüRk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: Ankara
Takım: Trabzonspor

helal olsun kendine Trabzonsporluluğuna yakışan yorum.

Trabzonsporfan Forum Kuralları İçin Tıklayınız.
Jön TüRk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Reklam
Alt 05.01.11, 03:42   #47 (permalink)

brutalize - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: Kale Arkası

Alexa Toolbar Yükle
brutalize isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.11, 19:16   #48 (permalink)
Forum Yöneticisi

Oflu61fr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: Fransa

Hami Mandıralı jübile yapıp yapmayacağıyla ilgili tartışmalara son noktayı bugün koydu.
Milli takımın ve Trabzonspor'un eski futbolcusu Hami Mandıralı ligdeki şampiyonluk mücadelesinde Fenerbahçe'nin averajla lider olduğunu ifade ederek şunları söyledi: "Karamsarlığa kapılmaya gerek yok. Trabzonspor yine zirvede. Şartların ne olduğunu hep beraber ilerleyen haftalarda göreceğiz. Enerjimizi ve desteğimizi hiçbir zaman eksiltmeyelim, kırıcı değil de yapıcı olalım. İnsanların karakteri kaderidir, Bizim karakterimiz kaderimizdir, kendi kaderimizi kendimiz çizebiliriz bunun için de çok çalışacağız."

Jübilesiyle ilgili olarak konuşan Mandıralı, zamanında böyle bir talepte bulunduğunu ancak istediği gibi olmayınca jübileden vazgeçtiğini belirtti. Ölene kadar Trabzonsporlu olduğunu dile getiren Mandıralı, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bazı oyuncular vardır ki özeldir. Ben de Trabzonspor için özel bir oyuncuyum. Bunu söylerken hiç abartmayacağım, özel bir oyuncuyum. Trabzon'da 25 sene top oynamak, 17 yıl profesyonel, bireysel olarak rekorlara imza atmak her futbolcuya nasip olmuyor. Ben isterim ki bu jübileyi Trabzonspor bana yapsın. Ben gidip söylemeyeyim, onlar yapsın diye bekledim ama olmadı. Bundan sonra da çok olsun istemiyorum"
Oflu61fr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.11, 19:16   #49 (permalink)
Forum Yöneticisi

Hami Mandıralı'dan Şenol Güneş'e şaşırtan sözler.
Trabzonlular Sakarya Üniversitesi (SAÜ)'nde panelde üniversite öğrencileri ile söyleşi yaptı.
Sakarya Üniversitesi Trabzonsporlular Derneği tarafından Kültür ve Kongre Merkezi düzenlenen "Trabzonspor bir Cumhuriyettir" isimli panelinde konuşan Trabzonsporlu eski futbolcu Hami Mandıralı ise sahalarda zamanında çok iyi konuştuğunu ancak sahnede pek konuşmayı beceremediğini söyledi. Mandıralı, "Burada olmaktan çok mutluyum. Başka renkler giysem de, ben her zaman Trabzonsporluyum. Çocuklarım Trabzonsporlu, Trabzonlu olmak başka bir şeydir. Benim kızım Fenerbahçe okulunda okuyor. Bir gün bana geldi ve baba ben arkadaşlarım sorarsa hangi takımlıyım demem gerekiyor dedi. Ben de tabi ki Trabzonsporluyum diyeceksin dedim. Trabzonsporlu olmak bir şereftir" dedi.
İnsanların karakterleri kaderidir şeklinde konuşan Mandıralı, "Biz de karakterlerimizle kaderimizi yazdık. Trabzonspor ortak sevdamızdır. Benim için her zaman işim eşimden önce geldi. İşimi iyi yapmalıydım ki eşime ve aileme daha iyi bakabileyim. Son yaşanan olaylarda ben Şenol Güneş hocamın Aykut Kocaman'ın yanına gitmesini doğru bulmuyorum. İnsanlık açısından bakıldığında doğru bir davranış olabilir ancak hiçbir Trabzonspor taraftarının bu şekilde düşündüğünü sanmıyorum. Tartışmaları başlatan Aykut Kocaman'ın bence Şenol Güneş hocanın yanına gitmesi gerekirdi" dedi.
Soru cevap şeklinde geçen panelin sonunda yönetici Tuncay Bekiroğlu, gazeteci yazar Ergun Ata ve eski futbolcu Hami Mandıralı'ya katılımlarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi. Plaket töreninden sonra Trabzonspor taraftarları Hami Mandıralı fotoğraf çektirdikten sonra imza aldılar.
Alt 03.03.11, 13:06   #50 (permalink)

Yer: Sakarya

Ben dün oradaydım, kendisi yorum belirtmedi. Sadece katılanların fikrini sordu.

Ayrıca şu anda millî takımda oynayan bir oyuncuyu ümit millî takım seviyesinde kulübe önerdiğini, fakat yöneticilerin dikkate almadığını söyledi. İsim vermedi ama Serdar Kesimal'dan bahsediyor olması yüksek ihtimal.

Ergun Ata'daki garip psikolojinin sebebini de pek anlamadım. bir şeyler söylerken sürekli "hoşunuza gitmeyecek ama." diye başlayarak şu apranti muhalifliğini göstermese olmaz.
ShadoW isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.03.11, 13:15   #51 (permalink)

malcanemice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: İSTANBUL

Yerel medyanın gerçek yüzü.
İçimizdeki İrlandalılar,işte en güzel örneği..
Teşekkürler Adem..
malcanemice isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.04.11, 17:22   #52 (permalink)
Forum Yöneticisi

Hami Mandıralı için 11 bin imza

Hami Mandıralı için başlatılan imza kampanyası sona erdi.

Trabzonsporlu taraftarların sosyal ağ üzerindeki gruplarından Tayfa'nın, Hami Mandıralı'ya jubile yapılması için başlattığı imza kampanyası sona erdi.
Hami MANDIRALI - İmza Kampanyası web sitesindeki dilekçeye tam 11.087 Trabzonsporlu dijital imza attı. Toplanan imzalar, 300 sayfalık bir kitapçık halinde Trabzonspor Yönetim Kurulu Başkanlığı'na sunuldu.
Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun da imza kampanyasını değerlendirmeye aldığı ve Hami Mandıralı ile görüşerek jubile maçı organize edebileceği öğrenildi.
Alt 21.05.11, 20:19   #53 (permalink)

brutalize - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: Kale Arkası

Hami: Taraftar Bu Şehri Yakar
21 Mayıs 2011 / 17:31
Hami, yıllarca gönüllerin şampiyonu olduklarını artık gerçek şampiyon olmak istediklerini söyledi..

1996'da Trabzon'un şampiyonluğa çok yaklaştığı kadronun efsane kaptanı Hami Mandıralı'yla, şehrin havasını ve şampiyonlukla ilgili görüşleri alındı..

Bu sene Trabzon birçok krizi atlattı bunda baş mimarın Şenol Güneş olduğunu hatırlatan Hami, yıllarca gönüllerin şampiyonu olduklarını artık gerçek şampiyon olmak istediklerini söyledi..

Fırtına öncesi sessizlik

Şehirdeki havayı 'ölüm sessizliği' olarak niteleyen Mandıralı, şehrin mucizeye inandığını Fenerbahçe'nin Sivas'ta aksi bir sonuç alması durumunda, bu sessizliğin bir Karadeniz Fırtınasına dönüşeceğini söyledi. Şehrin 28 yıllık bir özlemi olduğunu kaydeden eski milli futbolcu, "Şampiyon olursak bu taraftar bu şehri yakar, dedi..

1996'daki Fenerbahçe maçında şampiyonluğun kıyısından döndüklerini söyleyen Hami, " Benim inancıma göre bundan daha kaliteli bir kadroydu, ama Allah kısmet etmedi, olamadık! Bu arkadaşlar çok inandı, çok mücadele etti ve takım oldu bunlar da çok önemli tabi.. Burak da altın çağını yaşıyor ondan istediğimiz ister Trabzon'da ister Avrupa'da bu formunu devam ettirmesi." Unutulmaz maçtaki frikikleri hatırlattığımızda; "Biraz uzak mesafedeydi, yine de iyi vuruşlar çıkardım, o maç Rüştü'nün rüştünü ispat ettiği maç oldu." dedi..

Fenerbahçe'nin şampiyonluğu her zaman yakalayabileceğine dikkat çeken Hami, biz bu kadar yaklaşmışken almalıyız diye düşünüyorum, ne Fener ne de Trabzon diğer takımları bir daha böyle yakalayamaz, iki taraf da şampiyonluğu hak etti, tabi umarım Trabzon şampiyon olur" dedi.

Alexa Toolbar Yükle
brutalize isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.09.11, 13:22   #54 (permalink)
Anasayfa Sorumlusu

FoRzA_Ts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: iSTaNBuL
Standart Hami'den Burak Yılmaz yorumu

25 Eylül 2011 / 12:01

Hami Mandıralı'dan Burak'a övgüler...
Burak Yılmaz'a bir övgüde takımın efsane oyuncularından Hami Mandıralı'dan geldi. Mandıralı, yaptığı açıklamada, Burak Yılmaz'ın kendisini müthiş geliştirdiğini vurgulayarak, "Karabükspor maçının en iyisi Burak Yılmaz'dı. Geçen sezon kaldığı yerden devam ediyor. Sanki futbola geçen sene başladı, bu sene devam ettiriyor. Çok çalıştığı ve istediği için doğru yerlerde oluyor ve becerisini de konuşturuyor. Şunu da ona tavsiye ediyorum, lütfen bu güzellikleri yaparken sadece işine odaklansın. Ne rakip takım oyuncusuyla, ne hakemle, ne de seyirciyle konuşsun. Sadece işini yapsın. Çünkü işinde çok iyi" diye konuştu.

"TAKIM SADECE EGEMEN'İ ARIYOR"
Hami, Trabzonspor'un takım olma yolunda adımlar attığını da ifade ederek, "Karabükspor maçında takım rakibi iyi çözdü ve savunma arkasına yaptıkları koşularla maçı kazanmayı bildi. Şu anda Trabzonspor'un geçtiğimiz sezona oranla sadece Egemen'i aradığını söyleyebilirim. Egemen olsaydı bu takım çok daha başarılı olurdu. Herkes iyi niyetli ama yetmiyor. Takımdaşlık ruhunu sahaya yansıtmak lazım. Takım oynarken Burak gibi özel oyuncularınız çıkıp size sonucu getirebilir. Bu zamanla olacaktır. Zokora orta alanda iyi mücadele ediyor ama Selçuk gibi teknik değil. Yinede mücadelesi kesinlikle alkışı hak ediyor" ifadelerini kullandı.
Alt 09.11.11, 11:08   #55 (permalink)
Forum Yöneticisi
İstanbul İl Temsilcisi

volkan_627 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: İSTANBUL

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=101607

izleyin arkadaşlar. hami nin en güzel 10 golü... şu aralar böyle bir isme ihtiyacımız var aslında...
Alt 09.11.11, 16:19   #56 (permalink)

TRABZON AŞIĞI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: İstanbul ama bana Trabzon

Alıntı:
Oflu61fr tarafından yazılan Mesajı göster
Hami Mandıralı için 11 bin imza

Hami Mandıralı için başlatılan imza kampanyası sona erdi.

Trabzonsporlu taraftarların sosyal ağ üzerindeki gruplarından Tayfa'nın, Hami Mandıralı'ya jubile yapılması için başlattığı imza kampanyası sona erdi.
Hami MANDIRALI - İmza Kampanyası web sitesindeki dilekçeye tam 11.087 Trabzonsporlu dijital imza attı. Toplanan imzalar, 300 sayfalık bir kitapçık halinde Trabzonspor Yönetim Kurulu Başkanlığı'na sunuldu.
Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun da imza kampanyasını değerlendirmeye aldığı ve Hami Mandıralı ile görüşerek jubile maçı organize edebileceği öğrenildi.
sonuç ne oldu acaba haaberi olan var mı
TRABZON AŞIĞI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.02.12, 02:13   #57 (permalink)

Yer: Aşırı Fanatikkk Cimbomlu
Takım: Galatasaray

paylaşım için teşekkürler..#
Casio Murat GS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.04.12, 14:40   #58 (permalink)
Anasayfa Sorumlusu

FoRzA_Ts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: iSTaNBuL
Standart Hepsine şapka çıkartıyoruz

Trabzonspor'un efsane futbolcusu Hami Mandıralı, bordo-mavili takımın golcü oyuncusu Burak Yılmaz'a nasihat etti. Eski futbolcu Trabzonspor'un bütünüyle özel bir takım olduğunu belirterek, " Başka şehirli olup da Trabzonlu'dan çok Trabzonspor'u sevenler vardır.

Böyle bir camianın bir üyesi olacaksın ve bu tavırlar içinde olacaksın. Burak Yılmaz 32 gol atmıştır. Allah ondan razı olsun Trabzonspor yerli oyuncuların sayesinde bu duruma gelmiştir, hepsine şapka çıkartıyoruz. Ama Burak Yılmaz sahada vurdum duymaz davranamaz. Orduspor maçından sonra verdiği beyanat benim çok hoşuma gitmedi. ‘Fizik olarak bitmişim, yorulmuşum’ gibi ifadeler olmadı. Messi de yılda neredeyse 70 maç oynuyor. Gazozuna maç oynarken bile yırtıyor ortalığı hiç bir gün ben yoruldum bitmişim demiyor" ifadesini kullandı.

"BURAK SAĞLAM KARAKTERLİ BİR İNSAN"
"Bir insan yaptığı işe saygı duymuyorsa, ona ciddi yaklaşmıyorsa yarın o işi ona ihanet eder" diyen Hami, "Ondan sonra kafayı duvarlara vurursun. Bu taraftarın bakışı birden değişir. O zaman nerde olduğunu unutursun. Sana bu değeri veren camia için biraz daha koşmalısın. Attığı golleri bir kenara koyuyorum. Burak sezon başında 15 tane koşuyordu. 15 tane ofsayta düşüyordu.

Bunun üzerine 15 daha koşuyordu. Şimdi 2 tane koşmuyor. Ben olduğum dediğin an senin bittiğin andır. 32 golü Burak'a takım arkadaşları attırdı. Benim için önce Trabzonspor'un menfaatleri gelir oyuncuların değil. Trabzonspor başarılı olacak 5 tane gol atacak ondan sonra herkes keyfini yapacak. Burak Yılmaz'ı ben çok seviyorum. Karakterli sağlam bir arkadaşımız. Bu başka bir şey, ben bu eleştirilerimi onun daha iyi olması için yapıyorum" dedi.

Bu Konuyu 1 Aktif Kullanıcı Görüntülüyor (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Konu Araçları
Biçim

Mesaj Gönderim Kuralları
Yeni Mesaj yazma yetkiniz Aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz Aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz Aktif değildir dir.

BB code is Açık
İfadeler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodları Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Saat ayarı GMT +2.Şu anda saat : 15:22 .
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0