|
|
#16 (permalink) |
|
|
sitenize üye oldum. sizleri seviyorum. benim her söylediğim sizlere doğru gelmesede benim söylediklerim içersindeki aklınıza yatan doğruları alın ve kullanın. beniz için trabzonspora hizmet etmeye çalışan her kesi severim. ama hizmet ediyor diye gördüğüm yanlışları söylememi kimse engelleyemez. bazen söyleyeceğim doğrunun trabzonsporun zararına olacağına inandığım için suskun kalırım. ama zamanı gelince onuda anlatırım. inşallah ilerde sizlere kendimi daha iyi ifade ederim. sevgiler
|
|
|
|
| Reklam |
|
|
|
#17 (permalink) | |
|
Yönetim Kurulu
Genel Koordinatör Kayıt Tarihi: 10.01.09
Yer: Trabzon
Takım: Trabzonspor
|
Alıntı:
|
|
|
|
#24 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#26 (permalink) |
|
Yer: TRABZON
|
serdar abi duruşunla karizmanla bizi en iyi şekilde temsil ediyorsun bu taraftar seninle guru duyuyor
|
|
|
|
#28 (permalink) | |
|
Yönetim Kurulu
Genel Koordinatör Kayıt Tarihi: 10.01.09
Yer: Trabzon
|
Alıntı:
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
|
sevgili arkadaşlar
bana gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşekkür eerim. mademki bani sevdiğinizi söylüyorsunuz o zaman benim dediklerimi de bir düşünün ona göre hareket edin. hiç düşündünüzmü istanbul saltanatını neden başka şehir değil de trabzon yıkmış diye? çünkü bizim dedelerimiz uzun burnlu gözü pek ve takalarıyla silah kaçakcılığı yaparak bu memleketin kurtulması için ön saflarda yer almıoş. ulu önderimizin rahat uyuması için kendisine korumalık yapacak kadar temiz ve yürekli insanlarmış. hep kendine buyruk yaşamış. kimsenin himayesi altına girmemişler. işte bu insanların çocuklarının yaşadığı bu şehir tabiki saltanatı yıkacaktır. ama bu şehrin insanları büyüdükçe küçülmesini bilmiş. ve herkes tarafından sevilmişlerdir. biz 100 sene evvel de büyük şehirdik. biz abiyiz bize kötü söz söyliyebilirler. bizi kızdırabilirler.bizim canımzı yakmaya çalışabilirler. ama biz abiyiz onları hoş görmeliyiz. böyle yaparsak dahada büyürüz. işte bu sebepten bugünkü site açılışınızı begenmedim. bu resim sadece trabzonu küçültür ve nefret tohumları eker. tabiki biz kimseden korkmayız. tabiki bize her yer trabzon ama her kes tarafından sevilen ve sayılan olsak daha doğru değilmi? ben sizin yeriniz de olsam trabzon tribününde üç beş tane rakip taraftarın korkusunu gösteren resim yerine yer düşmüş rakip taraftarı kaldıran kucaklayan ve ona çicek veren resmi koyardım! sevgiler serdar bali |
|
|
|
| Etiketler: bali, serdar, serdar bali |
| Bu Konuyu 1 Aktif Kullanıcı Görüntülüyor (0 Üye ve 1 Ziyaretçi) | |
| Konu Araçları | |
| Biçim | |
|
|