Geri git   Trabzonsporfan.com | Forum > tsfan | Sosyal Forumlarımız > Trabzon

Trabzon Trabzon İlimizde Neler Olmalı, Neler Olmamalı, Ne Nasıl Daha İyi Olur .. Görüş ve Önerilerinizi Bekliyor, Herşeyi Burada Konuşuyoruz ..

LinkBack Konu Araçları Biçim
Alt 17.01.10, 23:17   #1 (permalink)

SuperGaZi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: Fransa
Takım: Trabzonspor
Standart Başkan Gümrükçüoğlu,"Eğitim kurumlarına desteğimiz devam edecek"

Başkan Gümrükçüoğlu,
"Eğitim kurumlarına desteğimiz devam edecek"

Trabzon belediye başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ellerindeki imkânlar ölçüsünde eğitim kurumlarına destek verme gayreti içerisinde olduklarını belirterek bu desteklerini bundan sonrada sürdüreceklerini kaydetti.

Tevfik serdar Anadolu Lisesi Aile birliğini makamında kabulünde konuşan Başkan Gümrükçüoğlu, belediye olarak her zaman eğitim kurumlarının yanındayız. Gerek kurumlarımızdan gelen talipler doğrultusunda gerekse eğitim kurumlarımıza yaptığımız ziyaretler sonucu tespit ettiğimiz eksiklikleri gidermek için gayret gösteriyoruz. Okullarımızın fiziki şartları yanında bahçelerini asfaltlanması ve betonlamasını yapıyoruz. Bahçelere oturma grupları ve spor aletleri noktasında da yardımcı oluyoruz. Okullarımızın kültürel ve sanatsal faaliyetlerine de katkıda bulunmaya çalışıyoruz. İmkânlarımız ölçüsünde yardımlarımız devam edecektir. Çünkü biliyoruz ki geleceğe yapılacak en iyi yatırım eğitime yapılan yatırımdır" dedi.

Okul Aile Birliklerinin de çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Gümrükçüoğlu, " Okul aile birlikleri herhangi bir karşılık beklemeden sadece çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmelerine katkıda bulunmak için fedakârca çalışıyorlar. Yaptıkları böylesine önemli hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.

Tevfik Serdar Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Ülkü Müftüoğlu, eğitime yaptıkları katlılardan dolayı Trabzon Belediye başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na teşekkür ederek, "Gönüllü olarak sürdürdüğümüz çalışmalarımızda amacımız kentimizde eğitim seviyesini daha yukarılara çıkmasına yardımcı olmak. bu hizmetleri yaparken doğal olarak desteğe de ihtiyacımız oluyor. Yaptığımız çalışmalarda şehrimizin önde gelen insanların desteğini yanımızda görmemiz bizleri mutlu ediyor" dedi.
SuperGaZi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Reklam
Etiketler: , , , , , ,

Bu Konuyu 1 Aktif Kullanıcı Görüntülüyor (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Konu Araçları
Biçim

Mesaj Gönderim Kuralları
Yeni Mesaj yazma yetkiniz Aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz Aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz Aktif değildir dir.

BB code is Açık
İfadeler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodları Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık