|
|
#140 (permalink) | |
![]() Kayıt Tarihi: 12.01.09
Yer: Kale Arkası
Takım: Trabzonspor
|
Alıntı:
beşiktaş şerefsiz bi camiadır onlara edilen her küfürü ayakta alkışlarım kaldı ki küfür bile edilmedi beşiktaş bizim idmanda adam kaçırıp imza attıran ŞEREFSİZ bir camiadır. Fatih meselesiyle ilgili değil Transfer EZİKTAŞA hayırsız olsun anladın mı beni karga
|
|
|
|
#145 (permalink) |
![]() Forum Yöneticisi
Yer: İSTANBUL
|
Hal bir futbolcu için koskoca Trabzonspor camiasına, yöönetimine ve futbolcularına laf söylüyoruz. Fatih Tekke Trabzonspor formasıyla Sultan Tekke olmuştur. Onu herkes Trabzonsporlu Fatih diye hatırlayacak. Ama Bjk'a gelmesinin sebebikesinlikle para değil. Rubin'de daha çok para kazanıyordu ki Bjk'da çoğu maçta yedek kalacak. O nedenle oynamak isyediğim bir takıma geldim sözü de inandırıcı olmaz. Fatih Tekke'nin Bjk'a gelmesinin sebebi farklıdır. Trabzonspor yönetimiyle hesaplaşmadır. Yönetimi Beğenirsiniz beğenmezsiniz ama Trabzonspor yönetimi Trabzonspor'dur. Ben Trabzonsporluyum diyen birisi Trabzonsporla hesaplaşmak uğruna başka bir takıma gitmemeliydi. Sorun Fatih Tekke'nin Bjk'a gitmesi değil benim için. Fatih Tekke'yi Türkiye'de izlemekten zevk de duyarım. Birçok taraftarımızın yapacağı gibi de ilk maçta ona küfür etmem, aksine alkışlarım. Ama Trabzonspor'la hesaplaşmak uğruna Bjk'a gitmesi Fatih Tekke'ye yakışmamıştır.
|
|
|
#148 (permalink) |
![]() Forum Yöneticisi
Yer: İSTANBUL
|
Başka takım taraftarlarının bizim sitemize girip, bizim yorumlarımızı okuyup, bu sitedeki hiçbir Tsfan üyesine hakaret veya küfür etmeye hakkı yoktur. Yazılan bütün küfürleri ve kötü yorumları kendisine iade ediyorum.
|
| Etiketler: besiktasta, fatih, tekke |
| Bu Konuyu 1 Aktif Kullanıcı Görüntülüyor (0 Üye ve 1 Ziyaretçi) | |
| Konu Araçları | |
| Biçim | |
|
|