|
|||||||
| Transfer Söylentileri Her Türlü Kaynaklı veya Kaynaksız Duyum ve Söylentinin Paylaşıldığı Transfer Bölümü .. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Biçim |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: TEKİRDAĞ
Takım: Trabzonspor
|
Brezilya'da yayımlanan Globo gazetesi, Flamengo'nun, Alanzinho'ya talip olduğunu yazdı.
Başkent ekibinin, bordo- mavili yönetimle temaslarda bulunduğu ve menajerler aracılığıyla görüşmelerin devam ettiği belirtildi. Ancak yönetim bu oyuncu için Norveç'in Stabaek takımına 4.5 milyon euro vermişti. Bu parayı kurtarmak isteyen yönetimin şimdilik gönülsüz olduğu vurgulandı. spor61
|
| Reklam |
|
|
|
#2 (permalink) |
![]() Forum Yöneticisi
Yer: Fransa
|
Bence Alanzinho kalicaktir o kadar para vermezler...
Onu ikinci forvet olarak denemek lazim aslinda. Gökhan veya Umutun yaninda serbest adam olarak, 9 buçuk numara (biraz Mustafa Denizli tarz oldu ama neyse...) |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
![]() Forum Yöneticisi
Yer: Fransa
|
Del Piero da öyle oynuyordu inaniyorum faydali olabilir ama önündeki forvet önemli, topu indirecek topu tutacak adam lazim Trezeguet tarzinda. O da bizde yok tabi.
Nihat ta öyle oynuyordu Sociedad'ta, Kovaceviçle mükkemel oynuyordular. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Sakarya
|
Yattara dışında topu ileri taşıyabilen en iyi adamımız. Fizik gücünün yetersiz kalması en büyük sorunu. ASlında Yattara'nın yokluğunda takımın yıldızı olmasını bekliyordum ama oda bütün takım gibi beni hayal kırıklığına uğrattı.
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
![]() Yönetim Kurulu
Forum Mod. & Üye. İşl. Yön. Kayıt Tarihi: 15.02.09
Yer: Ankara
|
Alanzinho yolcu
Norveç'in Stabaek takımından geçen yıl 4.5 milyon euro'ya alınan Brezilyalı yıldız, ocak ayında gidiyor. İlk 18'e bile alınmadı 'Top cambazı' olarak lanse edilip, geçen sezonun devre arasında getirilen Alanzinho'ya yol gözüktü... Geçen hafta Bursaspor karşısında 18 kişilik kadroya bile alınmayan Brezilyalı futbolcunun, ülkesinin Flamengo takımının yakın takibinde olduğu bildirildi. Bu iddiayı Brezilya'nın ünlü gazetesi Globo ortaya attı. Maliyeti de problem Bordo -mavili yönetimin, beklenen performansı ortaya koyamayan Alanzinho'ya Brezilya'dan gelen teklifi değerlendireceği öğrenildi. 4.5 milyon euro'ya transfer edilen Brezilyalı'yı yine bu rakam civarında satmayı planlayan Trabzon, diğer kulüplerin de devreye girmesini bekliyor. fotomaç
|
|
|
|
#9 (permalink) |
![]() Yönetim Kurulu
Forum Mod. & Üye. İşl. Yön. Kayıt Tarihi: 15.02.09
Yer: Ankara
|
bukadar çabuk vazgeçilmesi kötü.
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: Ardeşen
|
arkadaşlar oflu61fr'ye katılıyorum alanzinho ahmet özen döneminde forvete yakın oynuyordu hatırlayın derim..
ve bence satılmasın satarsak 1 yabancı kontenjanı açılacak ama bizim transfer sezonuda bitti. daha ne kadar saçmalık olabilir ki..
|
|
| Etiketler: alanzinhoya, talip, var |
| Bu Konuyu 1 Aktif Kullanıcı Görüntülüyor (0 Üye ve 1 Ziyaretçi) | |
| Konu Araçları | |
| Biçim | |
|
|