|
|||||||
| Transfer Söylentileri Her Türlü Kaynaklı veya Kaynaksız Duyum ve Söylentinin Paylaşıldığı Transfer Bölümü .. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Biçim |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: SAMSUN
Takım: Trabzonspor
|
Ankaragücü'nün 30 Ağustos'ta yapılan olağanüstü genel kurulunda başkanlık koltuğuna oturan Ahmet Gökçek, 100. yılda şampiyonluk hedefleyen bir takım kurmak ve kulübü kurumsal bir yapıya kavuşturmak için yoğun bir mesai harcadıklarını söyledi.
GÖKHAN ÜNAL'A TALİBİZ “100. yılda şampiyonluk elbette zor. Sadece önemli transferler yaparak, güçlü kadro kurarak bunu başarmak mümkün değil. Ama şampiyonluk hedefiyle yola çıkmak, bunu sonuna kadar kovalamak mümkün. Bununla ilgili çalışmalara şimdiden başladık. Gelecek sezonun kadrosunu şekillendirmek için önemli isimleri takibe aldık. Görüştüğümüz ve “Ankaragücü'ne geliriz” cevabı aldığımız, üst düzey yerli oyuncular var. Trabzonsporlu Gökhan Ünal da bu formayı giydirmek istediğimiz isimlerden biri. Ankaraspor'dan gelen yeni futbolcularla birlikte kadro çok kalabalık oldu. Ocak ayında mutlak şekilde bir daralma olacak. Teknik adamlarımızın izlediği yabancı oyuncular var. Raporları değerlendireceğim ve son kez bir de ben seyretmeye gideceğim. Ara transferde, gelecek sezonki kadronun omurgası, aşağı yukarı belli olacak. 7-8 kaliteli transferle, 100. yıl kadrosunu oluşturacağız. Alt yapı ağımız müthiş çalışıyor. Türkiye ve Almanya'da oynayan 250 kişilik bir oyuncu listemiz var. Özgür Çek'in transferi, tamamen bu ekibin yol göstermesi ile oldu. İnanıyorum ki Özgür, 2 yıl sonra hem Ankaraspor hem de Türk Milli takımının değişmez sol beki olacak.”
|
|
| Reklam |
|
|
|
#5 (permalink) |
![]() Yönetim Kurulu
Forum Mod. & Üye. İşl. Yön. Kayıt Tarihi: 15.02.09
Yer: Ankara
|
çok fazla oyuncu aldılar.bukadar adamı satıp gökhanın parasını illaki çıkarırlar.
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: YURTDIŞI
|
niye umut bulutu istemiyorlar demeki onden futbolcu cikmaaaazzzzzzzzzzzzzzzz
gokhan cok kaleteli bir oyuncu satilirsa yazik olur TS e
OFFFFFFFFFFFFF TS OFFFFFFFFFFFFF Nerelerde Geziyorsun Tepede kalakaldım Mahsun yalnız Gece gündüz bekliyorum Senin pencerende Nerelerde geziyorsun Nereye gidiyorsun Nerede benim geleceğim Senin aşkın var bende aşkın Seni bekliyorum gitmedim Bu gece ayda ışık var Gidesim var denize İstemiyorum seni bırakmak Gel benimle. Kazım Koyuncu |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: YURTDIŞI
|
OFFFFFFFFFFFFF TS OFFFFFFFFFFFFF Nerelerde Geziyorsun Tepede kalakaldım Mahsun yalnız Gece gündüz bekliyorum Senin pencerende Nerelerde geziyorsun Nereye gidiyorsun Nerede benim geleceğim Senin aşkın var bende aşkın Seni bekliyorum gitmedim Bu gece ayda ışık var Gidesim var denize İstemiyorum seni bırakmak Gel benimle. Kazım Koyuncu |
|
|
|
| Etiketler: ankaragucu, gokhana, talip |
| Bu Konuyu 1 Aktif Kullanıcı Görüntülüyor (0 Üye ve 1 Ziyaretçi) | |
| Konu Araçları | |
| Biçim | |
|
|