|
|||||||
| Tribün Trabzonspor Tribünleri ve Tribün Grupları Hakkında Görüş ve Önerileriniz .. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Biçim |
|
|
#69 (permalink) |
|
Yer: ts aşkı
Takım: Trabzonspor
|
# TRABZONUM SEN BENiM, TEK SEVGiLiMSiN #
Sigaramı yaktım, Rüyalara daldım. 3'lümüde sardım, Kapağıda açtım. Trabzonum Sen Benim,Tek Sevgilimsin! Cigarayı sardık, Gideride yaptık. Tribün Çocuğuyuz, Şeklimizi Yarattık. Deplasman yollarında, Atara atar yaptık. Trabzonum Sen Benim,Tek Sevgilimsin! Alayına gidiyoruz, Q7 Zengin işi; Biz kartala biniyoruz. Trabzonum Sen Benim,Tek Sevgilimsin! Aşkınla yanıyorum, Kül oldum ölüyorum. Seni çok seviyorum, Ölüme gidiyorum. Trabzonum Sen Benim,Tek Sevgilimsin! # TRABZON SEVDASIYLA YANAN YüREKLER # Avni Aker'dir Mabedimiz Biz Trabzon Gençleriyiz Kale Arkası Tribündeyiz Biz Trabzon Gençleriyiz Etrafımızda Çevik Kuvvetler Trabzon Sevdasıyla Yanan Yürekler Her Hafta Maçlarında Tribündeler Trabzonlu Gençler, Delice Sever ####################### # TRABZONLU GENÇLERiZ # Sevdamızı anlattık Mevzulara katlandık Trabzonlu Gençleriz Hep kol kola sallandık ####################### # BiZ DELiCE SEVERiZ # Trabzonlu Gençleriz Biz Delice Severiz Her hafta Tribündeyiz Mevzulara bile hemen gideriz #######################
Konu Tuqi tarafından (14.10.10 Saat 21:56 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#70 (permalink) |
|
Yer: Trabzon aşkıyla düştüm yollara Bi çare arıyorum geçen yıllara
Takım: Trabzonspor
|
trabzon un sokakları bordo mavidir yolları biz trabzon gençleriyiz inletiriz stadları 61 dir blakası heryerde vardır havası bordo mavi renkleriyle karadeniz fırtınası
|
|
|
|
| Etiketler: tezahuratlar |
| Bu Konuyu 1 Aktif Kullanıcı Görüntülüyor (0 Üye ve 1 Ziyaretçi) | |
| Konu Araçları | |
| Biçim | |
|
|
|
|