|
|||||||
| Tribün Trabzonspor Tribünleri ve Tribün Grupları Hakkında Görüş ve Önerileriniz .. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Biçim |
|
|
#2 (permalink) |
|
|
Hayatım zindan oldu zehir oldu acın ile
Sevincinle uyandım gülen yüzle yeni güne Hayatta tek bir şey var istediğim Trabzonum Şampiyon görmek seni işte budur benim arzum ![]() Kanlar aksada Ölüm olsada Vazgecemem geriye dönemem bu yoldan Trabzon ugruna, benim bütün kavgam Basariyla ölcülmez sevdam Iki korkum var Biri Allahtan Biri de sadece sadece sensiz olmaktan Sanli Trabzonum, bizler yemin ettik Seninle basimiz hep dik Melodisi: Bella Ciao
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
PENTOGONA UÇAKLA SEN GİRDİNNNN...SEN HEP TRABZONSPORLULARI SEVDİNNNNNN.......LADİN AMCA BİZE KIYAK YAPSANAAAAA....KADIKÖYE BOMBA ATSANAAAA OoOoOoOo
HER YERDE HER ZAMAN TEK GERÇEK TRABZONDURRR not alıntıdır.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yönetim Kurulu
Genel Koordinatör Kayıt Tarihi: 10.01.09
Yer: Trabzon
Takım: Trabzonspor
|
Hadi bi tanede benden
Hayatıııım zindan oldu, zehir olduuu acın ile Sevinciiinle uyandım gülen yüzleee yeni güne Hayattaaaaa istediğim tek bir şey vaaar Trabzon'Um Şampiyooooon görmek seniii işte buduuur benim arzum La la laaaaaa la la la laaaa la la la laaaaa la la la La la laaaaaa la la la laaaa la la la laaaaa la la la OO OO OOOoooo Oo Oo Oo OOooo Oo Oo Oo OOOooo Oo Oo Oo OO OO OOOoooo Oo Oo Oo OOooo Oo Oo Oo OOOooo Oo Oo Oo Çılgınlaaaaar Gurbetçileeeer birarayaaaa geldi yine İstanbuuuuuul hep kıskandııı bu taraftaaar yürüyünce Alemiiiiiiiin kralıyıııııız her zamaaaaan her yerdee Trabzooooooon manyağıyıııız Bordo Maviiii Ölümüneeee La la laaaaaa la la la laaaa la la la laaaaa la la la La la laaaaaa la la la laaaa la la la laaaaa la la la OO OO OOOoooo Oo Oo Oo OOooo Oo Oo Oo OOOooo Oo Oo Oo OO OO OOOoooo Oo Oo Oo OOooo Oo Oo Oo OOOooo Oo Oo Oo
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: TRABZON
|
1967 de doğdu
Bu ligde 6 kez şampiyon oldu Tam 20 yıl geçti hasretle dolu Yine de seviyoruz biz Trabzon'u ------------- Yaşamak neye yarar fani dünyada Sen şampiyon olmayınca Ne paraya ne de pula Değişmeyiz seni asla ------------- Trabzon'um sen başkasın Kalbimin yıldızısın Şampiyon olmasan da Sen başımın tacısın Geçse de 20 sene Bitmese çekilen çile Bir ömür boyu sürsede Taraftarın hep seninle -------------- Biz sana abayı yaktık Uğrunda stadta yattık Şampiyon olmasanda sen Her zaman her yerde yanında kaldık -------------- Kaç yıl oldu saymadık,şampiyon olmadık Mevsimler geldi geçti kupa almadık Futbolcuyla taraftar el ele versin Şampiyonluk kupası Trabzon'a gelsin -------------- Denizin kenarında,yağmur altında Yürürken sokakta gün batımında Kafamı yastığa her koyuşumda Aklımdaki tek şey sensin Trabzon -------------- Hani ağlar ya insan derdi olurda Hani güler ya insan mutluluğunda Dertlendiren de sensin mutlu yapanda Aklımdaki tek şey sensin Trabzon Herşeyimsin sen benim canım Trabzon Her zaman seninleyim korkma Trabzon Ne hayat pahalılığı ne enfilasyon Aklımdaki tek şey sensin Trabzon Ecelim geldiğinde son nefesimde Bordo-Mavi kefen var vasiyetimde Çocukluktan bu yana her dönemimde Aklımdaki tek şey "sendin" Trabzon ------------- Ne manita ne para ne de araba Çokta umrumda bu dünya Bütün dünya duysun bunu Seviyoruz Trabzon'u
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
şampiyon trabzonum ne istersen iste benden istersen donatalım dörtbiryanı bayraklarla istersen inletelem stadları şarkılarla istersen eğlenelim davullarla zurnalarla lalalalalalalalalalalalalalalala
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: İSTANBUL
|
maçı avni avkerde izleyecek olan arkadaşlar varsa daha sonra maçta hangi tezazuhartalrın sölendiğini bana yazabilirlermi
lütfen bende toparlamaya çalışıyorum sadece TRABZONSPORA has olanları derlicem yardımcı olursanız sevinirim... |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
|
gece olsa gündüz olsa
yağmur olsa çamur olsa ankarada istanbulda bu tafaftar heep yanında karakartal cimbom fener alayıda hep ezilenler bu alemde kral varsa oda trabzonlu gençler argo olan yeri değiştirdim
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
Yönetim Kurulu
Genel Koordinatör Kayıt Tarihi: 10.01.09
Yer: Trabzon
|
[quote=gurbetçigençlik ]
Samsuna BuRSaya gaziantebe yıLLardır seninLe gELdik Heryere nEREsi sıLa bize Neresi Gurbet senin peşinde yollar bize memLeket ...! Gurbetçi Gençler bestesidir .! ![]() [/quot Alıntı:
Çok güzeller
|
|
| Etiketler: tezahuratlar |
| Bu Konuyu 1 Aktif Kullanıcı Görüntülüyor (0 Üye ve 1 Ziyaretçi) | |
| Konu Araçları | |
| Biçim | |
|
|
|
|