|
|
#33 (permalink) |
|
Yer: TRABZON
Takım: Trabzonspor
|
kusura bakmayın stada tribün kapasitesinin çok çok üstünde taraftar almaları trabzonlu gençler grubunun 600 kişiyle dışarıda kalacağı anlamına gelmez. öyle açtırırız adama deplasman tribününü.
|
|
|
#34 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
bu sezon başlarında hala trabzonspor oyuncusu iken yaptığı bir konuşmada şunu dilinden geçirmişti geçirmişti : Türkiyenin en büyük desteğini bursa taraftarı veriyor cinsinden. bunu unutmayan tek taraftar grubu Trabzonlu Gençler'dir farkındaysanız bu sezon egemen i hiç tribüne çağırmadık. hiç bütün stada üçlü çektirmedik. şimdi egemen anlamıştır büyüğün küçüğün neye göre hesaplandığını
|
|
|
|
#35 (permalink) |
|
Yer: BURSA
|
bi saniye
Egemen en iyi desteği bursa taraftarı veriyor demiş yalanmı söylemiş kardeşim ? En iyi desteği Trabzonspor taraftarı mı veriyor Avni Akerde.Egemen onu tezahürat anlamında söylemiştir. Bu maç destek verip büyüklüğünü göstermelidir Trabzonspor taraftarı |
|
|
|
|
|
#36 (permalink) | ||
![]() Kayıt Tarihi: 22.07.09
Yer: tsfan!!
|
Alıntı:
Alıntı:
hep aynı şeyleri yapmayalım eskiden herkes tek tek tribüne çağırılırdı şimdi o da yapılmıyo Ama bu maç Egemene destek vermek sadece destek vermek değildir arkadaşın dediği gibi BUrsa köpeklerinin yanında Trabzonspor taraftarı büyüklüğünü tekrar göstermeli Nasıl Bursadaki arkadaşlarımız Hüseyini tribüne çağırdı büyüklük gösterdi şimdi sıra Trabzonda
|
|
|
|
#37 (permalink) |
|
|
yalan söylemiş. sen hiç 1000 km uzaktaki stada bir şehirden 13000 bilet satıldığını gördün mü ? ben Trabzonda gördüm. sen hiç allahın dağındaki kampa her gün otobüs otobüs taraftar gittiğini gördün mü ? ben trabzonspor kampında gördüm. bursa stadında bursalı arkadaşlarımın arasına bikaç kere gittim onların bile bursasporla alakası olmadığını gördüm sadece tribün. tabiki gönülden bursasporlu da çok vardır ama bizim gibi gönülden destek veremezler. bizim bütün stadın 90 dakika tezahurat yapamamasının sebebi nedir ? heyecan. bizim stadın neden yaş ortalamasının bursa gibi 20 olmadığını biliyormusun ? biz serseriliğine koşmuyoruz bu takımın peşinden. destek sadece tribünde bağırmak değildir
|
|
|
#38 (permalink) |
|
Yer: Trabzon
|
kardesim anlıyoruz hepsini biliyoruz zaten de taraftarın sabrı yok bu belli ama destek bağırarak gösterilmeli statlarda
|
|
|
#39 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
nerden ne arandı kardeşim açık konuş ? egemen yaptığı söyledikleriyle yaptığı yanlışın farkına varmışsa ve çıkıp bu konu hakkında bir açıklama yaparsa destek bulur.
|
|
|
|
#40 (permalink) |
|
Yer: BURSA
|
kim ne derse desin tribüncülük konusunda Bursa ile yarışamayaak kadar kötüyüz
Bne taraftarlık konusuna girmedim zaten hala en güzel taraftarın bizim olduğumuz diüşünüyom (Halil abinin dediği gibi ) ama iş tribüncülüğe gelince orda dur derim herkesin kabul ettiği bu gerçeği avni akerde ki gruplar ne kadar erken kabullenirse o kadar hızlı olacak bu konunun çözümü seneye bildiğim kadarıyla tg nin girişimleri olacakmış inşallah sonuç verir ama şu egemen konusunda destek verilmeli sadece egemende değil mesela maç başlamadan önce şenol hocaı tribüne çağırın lütfen lütfen lütfen biz tv den bunları görünce ağlamaklı oluyoruz seviniyoruz bunu bize yaşatın |
|
|
|
|
|
#41 (permalink) |
|
|
evet seneye tribündeki bütün grupları yanımıza çağıracağız yol tarafı kalearkasının büyük bir kısmını biz kapatacağız zaten. diğer tribün grupları da bizim çağrımıza uyarsa bütün kalearkası kapanır.
egemen konusunda asla inandığımız değerler doğrultusunda açıklama yapmadan adımızı düşürmeyeceğiz. şenol hocaya destek veriyoruz elimizden geldiğince. hoca trabzona ilk ayak bastığında sabah 7 de yataklarından kalkıp havaalanına birtek trabzonlu gençler grubu girmişti. bütün stad yuhalarken tayfuna gökhana yine desteği biz vermiştik. ama egemene destek vermemizin şartı bellidir. trabzonsporun olduğu gibi trabzonlu gençler grubunun da bir misyonu bir tüzüğü vardır
|
|
|
#42 (permalink) |
|
|
kardesim egemenin yaptığı açıklama stattaki taraftar profiliyle ikgilidir. trabzonsporlunun ne kadar taraftar olduğunu sorgulamamış ki. tabi ki bursa tarafratından daha cok seviyoruz takımımızı bunu egemen de kesinlikle biliyor. o sadede taraftarın takıma stattaki desteği için biseler söylemistir. ruhuna bişe dememistir.
|
|
|
#43 (permalink) |
|
|
takıma bağlılık için bise dese egemen tmm derim ama stattaki tezahürat olarak bursadan geriyiz bu bi gerçek
|
|
|
#44 (permalink) |
![]() Kayıt Tarihi: 22.07.09
Yer: tsfan!!
|
egemen bunu tribün için demiştir
Hüsnü kardeşim sen tribünde iyi olduğumuzu düşünüyonmu bitmiş bi tribünümüz var bütün gruplar birleşiyo ve kale arkasının büyük bi kısmını doldururuz diyosun o kadar mı yani.doldura doldura o kadarcık yerimi doldurabiliyo tribün gruplarımız buran anlaşıldı ufacık oldukları yinede en büyüğü Tg diğer gruplarımız bu çağrıya uyarsa demeyin uymaya zorlayın uyacaklar uymalılar kavga edeceklerse bunun için etsinler artık yüzük kızarmaya başladı son bursa maçında adamlar nasıl bağırıyo gördük bunlardan iyi oldugumuzu iddaa etmek hayalcilik olur artık yapalım er sene her sene aynı şeyle konuşuluyo ama artık bitirin daa ya bitirin şu tribün sorunlarını
|
|
|
#45 (permalink) |
|
|
bu konuda daha yazmak istemiyorum gayet açık ne yapacağımızı yazdım galiba.
Türkiyenin en büyük taraftarı bursa taraftarıdır diyen bir futbolcuya özür dilemeden bizim sahip çıkmamızı beklemeyin.
|
| Etiketler: gencler, grubu, trabzonlu, trabzonlu gencler |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.trabzonsporfan.com/forum/tribun/2434-trabzonlu-gencler-trabzonspor-taraftar-grubu.html
|
||||
| Konuyu Açan | For | Type | Tarih | |
| Trabzonlu Gencler - Delice Sever | This thread | Refback | 11.02.11 15:28 | |
| trabzonlugencler.com | This thread | Refback | 06.02.11 01:54 | |
| Bu Konuyu 2 Aktif Kullanıcı Görüntülüyor (0 Üye ve 2 Ziyaretçi) | |
| Konu Araçları | |
| Biçim | |
|
|