|
|||||||
| Tribün Trabzonspor Tribünleri ve Tribün Grupları Hakkında Görüş ve Önerileriniz .. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Biçim |
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: TRABZON
Takım: Trabzonspor
|
trabzonspor ankaragücü kombinelerimizi alıp maça gittik ama yerimize oturmadık bi şans diye maraton da en üste çıktık VİP GİBİ MUHTEŞEM BENCE
ama birileri gelecek de ordan kaldıracak diye her geleni gördükçe birbirimizin suratına bakıyoruz ahanda geliyo bu kez kalkıyoruz dedik her defasında son ana kadar kimse gelmedi istiklal marşını okuduk ve acı son malesef ;D ;D tabi pişkinlik gene ordan kalkarkende laf ediyoruz şu başkalarının yerine oturanlar var ya gıcık oluyoruz onlara ha :kaş: :kaş:
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
![]() Kayıt Tarihi: 12.01.09
Yer: Kale Arkası
|
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Yer: TEKİRDAĞ
|
Alıntı:
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
Ben hep deplasmanlara gittim.Çanakkale deplasmanını unutamam.
Maça zar zor girdik.Kale arkasındayız.Deli gibi yağmur yağıyor.Hava kutuplar gibi eksi ötesi.Tribünler taştan.Sonra kar başladı.Futbolcular bir an önce maç bitsin diye bekliyor.Ayaklarımızı hissetmiyoruz.Ama içimizde bordo-mavi ateş! 2-1 yenildik.Sinirler gergin.Feribot seferleri iptal.Rahat 8 saat ıslak ıslak bekledik.Eceabat'a zor geçtik.Arabamızı bulduk yola koyulduk,kimsede çıt yok.Yoğun buzlanma nedeniyle kaza yaptık bide.Allah'tan cana gelmedi mala geldi. 1-2 gün sonra yataktan kalkamaz hale geldim.Bronşit olmuşum.Geberiyorum resmen.Ama kafamda hala nasıl 2-1 yenildik sorusu,siniri : ) Milyon tane penisilin yedim. Akıllanmadım.Ertesi sezon gene gittim Çanakkale'ye : ) Bu sefer hava iyi.3-1 aldık maçı.Campbell,Vugrinec attı golleri..
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: YURTDIŞI
|
En son gittigim mac Trabzonspor Sivasspor maci. 1. haftaydi. Bilmiyorum hangi sene. Galiba 1 2 sene oluyor. 1-0 ondeyiz. Bir baktim bir taraftar sahaya indi. Bir tane tokat yapistirdi Mehmet Yildiz'a. Sonra ortalik karisti. Her bir yandan biri giriyor saha icine. Bende kapali'da oturiyordum. Kalearkasi'na yakindi.
|
|
|
#11 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
#12 (permalink) | ||
|
Yer: Trabzon
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#13 (permalink) | |||
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yönetim Kurulu
Genel Koordinatör Kayıt Tarihi: 10.01.09
Yer: Trabzon
|
1 2 zibidi için değil,1 2 zibidinin sahaya girmesini önleyecek tedbiri alamadığı için kulubumuz hukmen yenik sayıldı
|
|
|
#15 (permalink) |
|
|
yea guvenliğe gerek olmaması gerekio aslında premier ligi felan seyrederken utanıyorum adamlar elini uzatsa futbolculara dokunucaklar o kadara yakınlar yanii bide bu futbolcular dünya yıldızı yanii olmaması gereken şeylerr
![]() |
|
|
|
| Etiketler: anilari, mac |
| Bu Konuyu 1 Aktif Kullanıcı Görüntülüyor (0 Üye ve 1 Ziyaretçi) | |
| Konu Araçları | |
| Biçim | |
|
|
|
|