Geri git   Trabzonsporfan.com | Forum > tsfan | Sosyal Forumlarımız > Tsfan Cafe

Tsfan Cafe Seviyeli Olsun Makara Olsun .. Tsfan Serbest Muhabbet Platformu ..

LinkBack Konu Araçları Biçim
Alt 11.12.10, 13:02   #1 (permalink)

SuperGaZi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: Fransa
Takım: Trabzonspor
Standart özkan sümer'den inciler :)

Okurken gulmekten koptum desem yeridir, çok guzel hosuma giden sozleri var Buldukça konuya ekleyecegim, sizlerde ekleyin. Alintilarim genellikle sozluklerdendir

puan tablosunda kısa süreliğine trabzonspor'dan bir üst dereceye yerleştiğinde "artık trabzonspor'un büyüklüğü geçti, bizim devrimiz, onların değil bizim maçlarımızı yayınlayın" beyanatında bulunan üç büyükler yalakası bir kulübün yöneticisine şu şekil cevap vermiştir:

"büyük olmak için büyüklerle sevişmeyeceksin, savaşacaksın önce."

aynı dönemde ligdeki en rezil günlerini gören trabzonspor'dan dördüncü büyük payesini alıp, maçlarını yayınlamayı kesen kanala bütün şehir decoderlerini iade ederek cevap vermişti. sonuç maçların tekrar yayınlanmaya başlaması olmuştu haliyle. işte futbol endüstrisinin o ikinci büyük şehrinin ürünü eğlenceli bir futbol adamıdır özkan sümer; trabzon'dur, trabzonludur.

özkan sümer, zannedersem zonguldak'ta antrenörlük yaparken, takimin bitmek bilmez gol sikintisini çözmek üzere, zamanin kalburüstü forvetlerinden biri, ayhan olabilir ismi, epey de bir para dökülerek alinir. ama futbol iste, bekleneni veremez, "bu maçta patlayacak, olmadi digerinde patlayacak" derken, neredeyse ligin sonu gelir, ayhan bir türlü patlayamaz. son maçlardan birine çikarken ayhan özkan sümer'in yanina gelir:

- hocam, der, gerçi simdiye kadar pek iyi gitmedi, ama merak etmeyin, bu maçta yüzünüzü güldürecegim.

sümer bir öksürür, ve yapistirir:

- oglum ayhan, ben ligin basindan beri sana gülüyorum zaten.

tolunay trabzonspor'da oynarken hatta bazi zamanlar takim kaptanligini falan yaparken ozkan sumer ile surekli kavga ettikleri de ortamlarda sikca anlatilirdi. ornegin devre arasinda soyunma odasinda;

-ozkan sumer: lan gerizekalilar, ne bicim topcusunuz olm siz, ya adam gibi oynarsiniz ya da bir daha forma falan goremezsiniz.
-tolunay: hocam elimizden geleni yapiyoruz, daha ne yapalim ki ?
-ozkan sumer: tolunay, ozellikle sana sooluyorum, bu takimin kaptani sensin, ya bu ibnelere nasil top oynamasi gerektigini ogretirsin, ya da sen sktrr gidersin.
-tolunay: hocam bu ne artik ya, terbiyeli olun!

(ozkan sumer, tolunay'a tokadi cakar.)

bir rivayete göre soyunma odasında taktik verirken ali kemal'e topu alır almaz rakibe vermesini söyleyen teknik direktördür.

sonrasında:
ali kemal: efendim hocam,
özkan sümer: top sana gelirse en yakın rakibe veriyorsun.
ali kemal: anlamadım
özkan sümer: rakibe vereceksin topu
ali kemal: niye hocam?
özkan sümer: rakipten topu hemen alıyoruz senden yarım saatte alamıyoruz.

yıllar sonra bir gün bu sefer bir idmandayız.

özkan sümer: la olum mehmet, ismail, topa gözünüzü kapayın da vurun.
mehmet: niye hocam?
özkan sümer: bari yüzde elli şansımız olsun.

eli öpülesi adamdır.

trabzonspor adını hatırlayamadığım bir takımla oynar. trabzonsporlu defans oyuncusunun biri 2 tane gol atar kendi kalesine. bu durum karşısında özkan sümer takım kaptanını yanına çağır ve "lan rakip oyuncuları bırakın şu gtne kodumun futbolcusunu tutun" der.

feci kufurbaz bi adam oldugunu bilmeyen yoktur. yine bir mac esnasinda macin sonlarina dogru yedek kulubesinden birisine isinmasi icin el eder. ilgili futbolcu (kucuk soner olabilir) isinmak icin oturdugu yerden kalktigi anda da ozkan hoca soyle bir cumle kurar: "ulan sen de ise yarasan zaten yedek kalmazdin ya, neyse"

köpeğiyle çıktığı avda köpeğinin sürekli kendisinden geride kalması üzerine " ulan hep ben önde gidiyorum , sen şimdi adam oldun da ben mi köpek oldum itoğlu it " diyerek köpeğini mermi manyağı yapmıştır . o denli psikopattır..

rivayete göre, sabah kendisine günaydın diyen hasan'a*:
-bana günaydın deme hasan, futbolu bıraktım hocam de.
demiştir.

trabzonspor bir maçın ilk yarısını 2-0 geride tamamlar ve özkan hoca soyunma odasının kapısını açar içeri girmeden oyuncularına: "çıkın maçı alın yoksa ananızı avradınızı m" der, kapıyı çarpıp gider ve trabzonspor maçı 3-2 kazanır.

old school antrönörlerden biridir. hiçbir teknik direktörün yapmaya cesaret edemeyeceği işleri yapmasıyla meşhurdur. mesela trabzonspor'un fırtına gibi estiği dönemlerde bir maçta oyuncu değişikliği yapmış, oyuna giren fuybolcuya da çok spesifik bir görev vermiştir. verdiği görevi yapmayıp zikinin doğrultusunda oynayan bu şaşkın futbolcuyu (kim olduğu gelmedi şimdi aklıma) bir süre sonra oyundan almış, yerine de yeni birini sokmamıştır. heralde bir futbolcuya verilebilecek en rezil cezalardan biridir. adam değilsin demenin en çarpıcı yöntemidir.
özkan sümer efsanedir vesselam.

trabzonspor'un istanbul takımlarından farkını yerinde bir aforizma ile izah etmiş olan hazret:

"trabzon, başarısını ve varlığını miras almamış, kendisi yaratmistir.

trabzonspor'un teknik direktörü olduğu bi ara (90lar'ın başı olabilir) bir antreman esnasında yukardan gürültülü şekilde bir uçak geçer. bütün futbolcular antremanı bırakıp uçağa bakarlar. özkan hoca bu durum üzerine şöyle der: "çocuklar, biliyorum istikbal göklerdedir, ama bizim istikbalimiz şu an yerde. hadi oyunumuza bakalım". bu lafları duyan hami ve diğerleri de gaza gelmiş bir şekilde antremana devam ederler.

şu sıralar trabzonspor kulübünde altyapıda görev yapmaktadır. teknik direktörlüğü sırasında bayağı bir espriliymiş. bir keresinde topa vurmak için sağa sola fake atan hami mandirali'ya

-ula hami topun sibobunumu arıyosun?

zaman zaman trabzonspor tesislerinde kalan, o civarlarda dolaşan ilyas adında bir adam var, bu adam sürekli üstü başı darmadağın pis pis aylak aylak gezen bir adam. günlerden bir gün ilyas, sümer i görür ve trabzonspor'un 66. hocası hoşgeldin der. hoca duraksar ve bombayı patlatır:
- teknoloji ne kadar gelişmiş, buraya konuşan çöp tenekesi koymuşlar!

inanılmaz esprileri ile nam salmış futbol adamı. bir antrenman sonrasında taraftarlardan biri:
- herkes yıldız alıyor biz ise 10-15 bin dolarlık yabancı alıyoruz biz de yıldız istiyoruz!
- trabzon da yıldız görmek isteyen gökyüzüne baksın!

- senol gunes in birinci kaleci oldugu donemde yedegi kaleci alper dir. ozkan hoca nin gozune bir turlu girememekte, az sayida oynadigi maclarda ve antrenmanlar da surekli yerden cekilen sutlarda goller yemektedir. is dayanilmaz bir boyuta ulastiginda ozkan hoca nin sigortalari atar. saha kenarinda buldugu bir kalasi futbolcularin yardimi ile kaleye koyar ve yerden bir sut ceker, top kalas tan geri doner. futbolculara donerek,
- hangisi daha iyiydi
diye sormayi da ihmal etmez.

SuperGaZi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Reklam
Alt 11.12.10, 13:37   #2 (permalink)

malcanemice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: İSTANBUL

Allahta seni guldüldürsün SuperGazi
malcanemice isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.12.10, 13:40   #3 (permalink)

Amin, cumlemize insallah Hep beraber gulelim insallah.
Alt 11.12.10, 13:41   #4 (permalink)

bir rivayete göre soyunma odasında taktik verirken ali kemal'e topu alır almaz rakibe vermesini söyleyen teknik direktördür.

sonrasında:
ali kemal: efendim hocam,
özkan sümer: top sana gelirse en yakın rakibe veriyorsun.
ali kemal: anlamadım
özkan sümer: rakibe vereceksin topu
ali kemal: niye hocam?
özkan sümer: rakipten topu hemen alıyoruz senden yarım saatte alamıyoruz.

Harikaymis bu hehe
Alt 11.12.10, 13:53   #5 (permalink)

Legend_Ts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: tsfan!!

Legend_Ts isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.12.10, 14:15   #6 (permalink)

valla okudukca guluyorum

özkan sümer: la olum mehmet, ismail, topa gözünüzü kapayın da vurun.
mehmet: niye hocam?
özkan sümer: bari yüzde elli şansımız olsun.
Alt 11.12.10, 14:19   #7 (permalink)

malcanemice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: İSTANBUL

Ali Kemal le yasanan konusma cok anlatilir,Özkan hocanin son sözü cok büyük bir zeka ürünü,gercektende bomba
malcanemice isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.12.10, 15:05   #8 (permalink)
Forum Yöneticisi

Oflu61fr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

süper
Oflu61fr isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Etiketler: , ,

Bu Konuyu 1 Aktif Kullanıcı Görüntülüyor (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Konu Araçları
Biçim

Mesaj Gönderim Kuralları
Yeni Mesaj yazma yetkiniz Aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz Aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz Aktif değildir dir.

BB code is Açık
İfadeler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodları Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık