|
|||||||
| Türk Futbolu Türk Futboluyla İlgili Tüm Konular. Süper Lig, 1.Lig, TFF 2.Lig, TFF 3.Lig, Paf Ligi, DSGL, Amatör .. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Biçim |
|
|
#1 (permalink) |
![]() Kayıt Tarihi: 12.01.09
Yer: Kale Arkası
Takım: Trabzonspor
|
Kocaelispor taraftarları‚ yeterli maddi destek verilmediği için Süper Ligde başarılı olamayan takımlarına sahip çıkılmamasını‚ Trabzonspor maçında açtıkları pankartla protesto ettiler.
Yeşil siyahlılar‚ "Türkiyeye bakan Kocaeli‚ bir Kocaelispora bakamadı" mesajını yazdıkları pankartla hem takımlarının küme düştüğünü kabullendiklerini‚ hem de kentteki büyük sanayi kuruluşlarının takıma sahip çıkmamasına duydukları öfkeyi ifade ettiler. Geçen yıl Bank Asya 1. Ligde şampiyonluğa ulaşan Kocaelispor‚ Süper Ligde üç teknik direktör değiştirdi. Sezonun ilk haftalarında Engin İpekoğlu yönetiminde mücadele eden yeşil siyahlılar‚ alınan başarısız sonuçlar üzerine İpekoğlunu gönderip Yılmaz Vuralı takımın başına getirdi. Ancak Vural‚ maddi sıkıntıların doruğa çıktığı devre arasında görevden ayrılınca‚ teknik direktörlük koltuğu Kocaelisporun eski futbolcularından Erhan Altına emanet edildi. Bu değişiklikten sonra takımda hareketlenme gözlendi‚ özellikle İstanbulda Galasataray karşısında alınan 5-2lik galibiyet herkesi umutlandırdı‚ ancak daha sonraki haftalarda gelen seri yenilgiler‚ Körfez ekibinin ligde kalma ümitlerini bitirdi.
|
| Reklam |
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: YURTDIŞI
|
Iyi oldu. Kocaelispor-Trabzonspor macindan once saygi duyuyordum ama sonra... Tabi bizim taraftarimizinda yaptigi normal degil. Trabzonspor'un kendisinden baska dostu yok!
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: ANKARA
|
Ben bunu maçtan öncede anlattım.Ayıp kocaeli'lilerin yaptığı zaten kısaca söyleyeyim maçı izlemişseniz görmüşsünüzdür kendi taraftarlarıda pankart açmışlar türkiye'ye bakan kocaeli bir kocaelispor'a bakamadı diye bundan başka anlatım olabilirmi.
|
| Etiketler: fakir, kentin, kulubu, zengin |
| Bu Konuyu 1 Aktif Kullanıcı Görüntülüyor (0 Üye ve 1 Ziyaretçi) | |
| Konu Araçları | |
| Biçim | |
|
|