|
|||||||
| Türk Futbolu Türk Futboluyla İlgili Tüm Konular. Süper Lig, 1.Lig, TFF 2.Lig, TFF 3.Lig, Paf Ligi, DSGL, Amatör .. |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Biçim |
|
|
#1 (permalink) |
![]() Kayıt Tarihi: 07.04.09
Yer: Fransa
Takım: Trabzonspor
|
İkinci Ankara depremi!
Önce Ankaraspor, şimdi de Ankaragücü... Türk futbolunun köklü kulübü kaosun eşiğinde. Yönetim, kongre iptali sonrası istifa kararı aldı. NTV Spor'a konuşan Başkan Gökçek, "Oyuncularımızın % 95'i serbest. İstedikleri takıma gidebilirler" dedi. Ankara 25. Asliye Hukuk Mahkemesinin, Ankaragücü Kulübü'nün 30 Ağustos 2009 ve 3 Ocak 2010 tarihli genel kurul kararlarını iptaline ilişkin kararının ardından toplanan Ankaragücü Yönetim Kurulu deprem etkisi yaratacak kararlar almak üzere... NTV Spor Ankara muhabiri Levent Demirkay'ın edindiği bilgiye göre, birkaç yönetim kurulu üyesi ile bir araya gelen başkan Ahmet Gökçek, şu anki kararlarının istifa etmek yönünde olduğunu ve önümüzdeki günlerde bütün yönetim kurulu olarak bir araya gelerek, resmi kararı açıklayacaklarını söyledi. GÖKÇEK: ANKARAGÜCÜ’NÜ KÖTÜ GÜNLER BEKLİYOR NTV Spor canlı yayınına katılan Ahmet Gökçek de yaşanan gelişmeleri değerlendirirken, istifa sonrası yapılacak kongrede bir daha aday olmayacağını belirtti. Gökçek, "Ankaragücü karışık bir camia, bir daha bu yapı içinde olmayı düşünmüyorum. Buyursunlar bizi eleştirenler, onlar yapsın bu işi" dedi. Pazartesi gününden itibaren futbolcularının % 95'inin serbest kalacağını ifade eden Gökçek, "İstedikleri takıma gidebilirler" dedi. Geleceği belli olmayan bir yere yatırım yapmayacaklarının altını çizen Ankaragücü Kulübü Başkanı Ahmet Gökçek, “Bu sürpriz olmayan bir sonuçtu. Beklediğimiz gibi de oldu gelişmeler. Benim yaptığım açıklamalarda, söylediklerimizin her zaman blöf olduğu düşünüldü. Ancak bunun böyle olmadığı çok net bir şekilde gözükecek. Ankaragücü’nü artık güzel günler beklemiyor. Biz Ankaragücü’ne önemli yatırımlar yaptık. Ancak eski yöneticiler, başta Cemal Aydın olmak üzere, bize sürekli davalar açarak nefes aldırmadılar. Pazartesi gününden itibaren Ankaragücü takımındaki futbolcuların yüzde 95’i serbest kalacak. Biz yönetim olarak toplantı yaptıktan sonra devam edip etmeme konusunda nihai kararımızı vereceğiz. Ancak devam etmeyi düşünmüyoruz, öncelikle yönetim olarak hevesimiz kaçtı” diye konuştu. |
|
|
|
| Reklam |
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Forum Yöneticisi
İstanbul İl Temsilcisi Kayıt Tarihi: 22.11.10
Yer: İSTANBUL
|
bunlarda düşerde millet bedavadan 3 puan alırsa ben bu ligte temizlik diye birşey aramam. eğer öyle bir olay olursa başkanın yerinde olsam çekerim trabzonspor u ligten. hatta gider 2-3 kulüp başkanını ayartıp onlarında çekilmelerini sağlarım. sonra akın neler oluyor...
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
![]() Forum Yöneticisi
Yer: İSTANBUL
|
Düşmezler ama A-2 takımıyla çıkarlar maçlara. Yok öyle bedavadan 3 puan. Futbolcularından Robert Vittek işimize yarayabilir. Uzun zamandır sakat ama bizde alternatif olabilecek bir isim. Ne de olsa bonservisi yok. Dünya Kupasından sonra değeri enaz 3-4 milyon Euro idi. Alırsın, bir de takıma katkı sağlkarsa iyi bir fiyata da satabilrsin.
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Ankaragucu taraftarida kim gelse begenmiyor, beter olsunlar simdi. Ben kendimi bildim bileli taraftar cemal aydina karsi o gitti yerine gelene karsiydilar o da gitti yenileri geldi onlarada karsilar. Allah'dan bela istiyorlardi verdi belalarini. Bende olsam bir daha aday olmam niye olayim, gel birsuru para harca ondan sonra yok sayil haha
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
![]() Yönetim Kurulu
Forum Mod. & Üye. İşl. Yön. Kayıt Tarihi: 15.02.09
Yer: Ankara
|
ankaraspordan sonra sıra ankaragücüne geldi demek.ankarada futbolu öldürdünüz.yazıklar olsun diyorum başka da bir şey demiyorum.
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Sakarya
|
gökçekler ankaraspordan sonra ankaragücünü de bitirdi. yüzüncü yıl deyip bu kadar para saçarsan 101. yılılnı göremezsin.
ankaragücü gökçeklerden kurtulurda kendini toparlar inşallah. bu gökçekler ankarada takım bırakmayacaklar. |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
![]() Kayıt Tarihi: 12.01.09
Yer: Kale Arkası
|
Alıntı:
|
|
|
|
#11 (permalink) |
![]() Yönetim Kurulu
|
ankaraspor,ankaragücü..bu takımların alt yapılarında kaç tane genç oyuncu yetişiyordu biliyormusunuz?
bu ülkede alt yapıya bukadar önem veren kaç takım kaldı? sıra gençlerde onu da düşürsünler herkes kurtulsun.
|
|
|
|
#12 (permalink) |
![]() Forum Yöneticisi
|
Türkiye Futbol Federasyonu talimatları gereğince alacakları ödenmediği için kulübe ihtarname gönderen 23 futbolcu, 21-26 Aralık tarihleri arasında yakalaşık 15 milyon liralık alacaklarının ödenmemesi durumunda serbest kalacaklar.
Mahkemenin verdiği karar doğrultusunda kayyum atanırsa kayyumun, kayyum atanmaz ise mevcut yönetimin yaklaşık 15 milyon lira tutarındaki futbolcu alacaklarını, 26 Aralık tarihine kadar yatırması gerekiyor. |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) | |
|
Alıntı:
Bu takimin bu hale gelmesinin tek sorumlusu gerizekali taraftarlaridir baska kimsenin suçu yoktur. Zamaninda cemal aydin istifa istifa diye seneler geçti adam istifa etti yerine gelen kisiyede istifa istifa istifa. Onlarda gitti yerlerine gelenlere istifa istifa istifa. Simdi alsinlar baslarina çalsinlar çokta umrumda degiller. Bu arada herkesin diline dusmus gokçekler gokçekler. Yok onu mahvettiler, yok bunu mahvettiler. Sanki adamlar kendileri istediler seçilmek, kim seçti onlari, kim seçtirdi onlari? çiksaydi bir erkek aday olsaydi niye olmadilar? Bu durumda en magdurda yonetim oldu, harca paralari getir oyunculari aradan biraz geçsin yok sayil otur asagiya. Mahkeme utanmasa yok saydigi yonetimden futbolcularin parasinida odeyin diyecekdi herhalde. Ankaragucundeki sorun belli, vereceksin taraftar gruplarina paralari, biletleri destekleyecekler seni, vermezsen parayi indirirler herkesi. Konu SuperGaZi tarafından (15.12.10 Saat 22:45 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | |
![]() Yönetim Kurulu
|
Alıntı:
koskoca 2 kulübü taraftar istifa vs dedi diye düşürmek bitirmek bukadar kolay mı?o kulüplerin alt takımlarında binlerce çocuk futbol oynuyor belkide binlerce yetenek.siz bu takımları iki tane çapulcu uğruna harcarsanız Türk futboluna ne katmayı planlıyorsunuz? sizin umrunuz da değil de o taraftarın çok mu umrunda? bu yapılanlar o sözde taraftarlara ders vermek içindir.başka hiçbir mantığı yoktur.bence o taraftarlarında çok umrunda olmayacaktır.
|
|
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
Alıntı:
imkanlari Trabzonspor taraftarindan daha iyidir, en onemli grubu 'gecekondu' dur ama hiçbiri gecekondularda yasamazlar, cepleri para dolu insanlardir. Bunu ben degil kendileri soyluyorlar. Ona ragmen bugune kadar dertleri ankaragucu olmadi, ankaragucunu kim yonettiyse onlarin karsisinda oldular. Cemal aydin istifa ederek kendisinden sonra gelen baskana ve onlardan sonra gelen gokceke tam anlamiyla KAZIKLARIN en buyugunu atti ardindanda mahkemelere basvurarak kongreyi iptal ettirdi. Simdi ona ana avrat soven taraftar cemal baskan gel bizi kurtar diye ona baski yapacaklardir. Bu kadar basit. |
|
|
|
|
| Etiketler: ankara, depremi, ikinci |
| Bu Konuyu 1 Aktif Kullanıcı Görüntülüyor (0 Üye ve 1 Ziyaretçi) | |
| Konu Araçları | |
| Biçim | |
|
|