30.01.11, 12:58
|
#1 (permalink)
|
Yer: tsfan!!
Takım: Trabzonspor
|
Mersin BŞB: 73 - Antalya BŞB: 71 (Mersin Son Topta Kazandı)
 Haftanın sonucu merakla beklenen karşılaşmalarından Mersin BŞB-Antalya BŞB mücadelesinde kazanan taraf bitime 25 saniye kala Alex Scales'in bulduğu basketle 73-71 öne geçen ev sahibi Mersin BŞB oldu. Maçın son hücumunda Muratcan Güler'i bloklayan Nedim Yücel de galibiyeti getiren isim oldu. Yeni transfer Anthony Grundy'nin Mersin'e merhaba dediği karşılaşmada Christmas kadroda yer almazken, bu oyuncunun artık takımda olamayacağını söylemek de yanlış olmaz herhalde. Alex Scales'in 30 sayıyla yıldızlaştığı maçta Nedim Yücel 14 sayı-15 ribaund ile yine ortalamalarını tuttururken galibiyeti getiren isim de oldu maç sonundaki bloğuyla. Grundy'nin ilk maçında 2/12 gibi berbat bir saha içi isabetle mücadele ettiğini de ekleyelim hemen. Hakan Kö seoğlu'nun 1/6 saha içi isabeti aynı şekilde. 5/7 üçlük yazan, hatta devrede 5/5 üçlük yazan Alex Scales ile Nedim Yücel ikilisi fişi çekmiş gibi gözüküyor. Mutlak kazanması gereken maçı alarak galibiyet sayısını dörde çıkardı Mersin.
Serbest düşüşteki takımlardan Antalya'da ise Buckman maç kadrosunda yer alırken Dewan Downey kadroda yoktu. Onun da artık takımla beraber olamayacağını söyleyebiliriz sanırım. Faul problemlerine rağmen oyuna tutunan Antalya'da Buckman ilk maçında 22 sayısıyla takımın en skoreri olurken takım halinde yakalanan 5/21'lik üçlük yüzdesi ve serbest atışlardaki 24-12'lik Mersin üstünlüğü kafa kafaya geçen bu maçta galibi belirlemiş. Antalya ekibinin arka arkaya aldığı 6. mağlubiyet oldu bu. Kupa ve All-Star arası en çok onlara yarayacak sanırım.
Mersin BŞB (73): Asım Pars 2 (4 ribaund- 4 asist), Nedim Yücel 14 (15 ribaund), Alex Scales 30 (1 ribaund- 1 asist), Hakan Köseoğlu 3 (5 ribaund- 5 asist), Vincent Grier 10 (4 ribaund- 1 asist), Anthony Grundy 8 (2 ribaund- 4 asist), Andrej Stimac 6 (3 ribaund- 2 asist)
Antalya BŞB (71): Muratcan Güler 9 (12 ribaund- 4 asist), John Prince 10 (2 ribaund- 2 asist), James Christopher 10 (3 ribaund- 1 asist), Hadi Doğan (2 ribaund), Gökper Gen 3 (2 ribaund- 3 asist), Barış Hersek 9 (4 ribaund), Bradley Buckman 22 (12 ribaund), Polat Kocaoğlu 8 (2 ribaund)
|
|
|